مشروح اخبار


» مناطق زلزله زده هرمزگان و نگرانی سرما و بارندگی



بعلت تاثیر یک موج بارشی، امروز در مناطق زلزله زده هرمزگان در ساعات شب تا اوایل صبح فردا، احتمال رگبار پراکنده باران و رعد و برق پیش بینی می‌شود.

به گزارش راک نیوز ؛ مرضیه سی سی پور کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: انتظار این شرایط جوی از ساعات بعدازظهر و شب در مناطق شمالی و مرکزی، غربی و دریایی استان است.

 سی سی پور افزود: دریا تا ظهر نسبتا آرام، و بعدازظهر با توجه به احتمال بارندگی و افزایش سرعت باد، تنگه‌ی هرمز و خلیج فارس متلاطم می‌شود.

او گفت: ازنظر دمایی نیز نوسان یک تا ۳ درجه‌ای دما انتظار است و از اوایل هفته آینده در بیشتر نقاط کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

شب گذشته هوای برخی مناطق زلزله زده به 5 درجه رسید.

صبح پنجشنبه و جمعه، ۲۷ و ۲۸ آبان ماه وزش باد شدید شمال شرقی در مناطق شرقی و مرکزی استان موجب گردوخاک و کاهش دید افقی و مواج شدن تنگه هرمز می‌شود.



تاریخ انتشار : 26 آبان 1400, 08:32



» اخبار مرتبط:

  • وزش باد و تعطيلي اسکله هاي مسافري بندرعباس،قشم وهرمز
  • آخرین وضعیت آب و هوای کشور در ۷۲ ساعت آینده/جزییات
  • اطلاعیه سازمان هواشناسی برای ۱۸ استان کشور
  • منتظر گرد وخاک در تهران باشید
  • آسمان کهگیلویه و بویراحمد بارانی می شود/جزییات
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟