مشروح اخبار


» روایت تلخ پدری که جسد پسرش را با قاطر حمل کرد+جوابیه هلال احمر



این عکس واکنش‌‎هایی به دنبال داشت از ابراز تاثر از این اتفاق تا علت بی‌توجهی نیروهای امدادی به این موضوع.

به گزارش راک نیوز ؛   در ساعات گذشته عکسی در فضای مجازی استان بوشهر منتشر شده است که طبق نوشته همراه عکس پدری اهل یکی از روستاهای گناوه جسد پسرش را در مسیری کوهستانی با چهارپا حمل می‌کند.

 

در شرح عکس آمده بود که جمعه جوانی ۲۳ ساله اهل روستای چهارروستایی شهرستان گناوه که برای چرای دام به مراتع بالادست رفته بود گرفتار صاعقه می‌شود و جان خود را از دست می‌دهد.

 
چرا جسد با قاطر حمل شد ؟فقط پاسگاه در جریان بود

بعد هم اعلام شده بود که به علت ناآگاهی یا شاید بی‌محلی نیروهای امدادی پدر مجبور شده با قاطر جسد فرزندش را به روستا بیاورد.

 

این عکس واکنش‌‎هایی به دنبال داشت از ابراز تاثر از این اتفاق تا علت بی‌توجهی نیروهای امدادی به این موضوع.

 

برادر بزرگ این جوان هم گفته است، برادرمان فوت شده بود، احساس کردیم نیازی به کسی نیست، به کسی نگفتیم. ما به هلال‌احمر اطلاع ندادیم، فقط به پاسگاه روستا اعلام کرده بودیم. فقط خودمان مسیر را بلد بودیم. از کسی گلایه‌ای نداریم.

 

او درباره حادثه هم اعلام کرده است، برادرم داشت برای پدرم توشه می‌برد که یکی از دوستانش زنگ می‌زند هوای گناوه بارانی است. او هم برمی‌گردد. در راه برگشت چنین اتفاقی برایش می‌افتد.

 

او اعلام کرده که بر روی بدن بردارش آثار سوختگی وجود دارد و قرار است امروز جسد را به پزشکی قانونی ببریم.


روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان بوشهر هم در این زمینه و در واکنش به اظهارات رئیس شورای اسلامی بخش بندرریگ و رئیس شورای اسلامی شهرستان گناوه ضمن تسلیت به به خانواده داغدار خواجه، که در غم از دست دادن فرزندشان به سوگ نشسته‌اند، اعلام کرده است: پیرو گزارش گم شدن شخصی در منطقه کوهستانی اطراف روستای چهار روستایی از توابع بخش بندر ریگ شهرستان گناوه در حدود ساعت ۱۳ شنبه ۲۲ آبان و درخواست بالگرد از جمعیت هلال احمر، بلافاصله هماهنگی‌های لازم برای اعزام به منطقه حادثه از سوی معاونت امداد ونجات جمعیت هلال احمر استان انجام گرفت، که آقای بازویی بخشدار بندر ریگ به هلال احمر استان گزارش داد جسد پیدا شده است و عملیات لغو شد.

 
مجوز هوایی صادر نشد

در جوابیه هلال احمر آمده است: در همین تاریخ و ساعت حدود ۱۶:۳۰ دقیقه با تماس آقای مرادپور عضو شورای اسلامی روستای چهارروستایی مبنی بر درخواست مجدد بالگرد برای انتقال جسد فرد متوفی، با توجه به سخت‌گذر بودن منطقه و با وجود صادر نشدن مجوز برای انتقال جسد به وسیله بالگرد، دوباره معاونت امداد ونجات جمعیت هلال احمر استان بوشهر برای اعزام بالگرد هماهنگی کرد اما با توجه به ساعات پایانی روز و تاریکی هوا مجوز پرواز صادر نشد.

 

جمعیت هلال احمر استان بوشهر تاکید کرده است: این جمعیت همواره و در همه حال یاری‌گر آسیب دیدگان ناشی از حوادث است، و از شمال استان تا جنوب آن را مانند قبل پوشش امدادی می‌دهد.

 



تاریخ انتشار : 24 آبان 1400, 18:27



» اخبار مرتبط:

  • استقرار نیروهای هلال‌احمر در محل سقوط هواپیما
  • تازه ترین جزئیات از ماجرای سقوط یک فرد از بالگرد هلال‌احمر در شوش!
  • 8 تیم امدادی برای یافتن جوان مفقود شده به ' دنا ' اعزام شدند
  • انتصاب جدید در هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد+حکم
  • آماده باش تیم‌های یخ‌نوردی هلال احمر برای اعزام به منطقه سقوط هواپیما
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟