مشروح اخبار


» معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد: طایفه‌گرایی در کهگیلویه و بویراحمد مصیبت شده/کارمان به جایی رسیده که طایفه‌ها از عزل و نصب‌ها راضی و ناراضی‌اند



معاون سیاسی امنیتی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: طایفه‌‌گرایی در استان مصیبت شده و کارمان به جایی رسیده که آنها در عزل و نصب‌ها یا راضی هستند یا رضایت ندارند.

به گزارش راک نیوز ، سید محمد کاظم نظری ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز کارمند گفت: در هفته دولت امسال طرح‌های متعدد اقتصادی و عمرانی به بهره‌برداری رسیده است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مشکلاتی که کشور با آن مواجه شده گفت: کشور مشکلاتی دارد و عده‌ای نگران این مشکلات هستند اما برخی‌ها به دلیل رقابت‌های سیاسی تلاش می‌کنند فضای یاس و ناامیدی ایجاد کنند و آن را گسترش دهند که هر کسی که به کشور علاقمند است از ایجاد یاس و ناامیدی بپرهیزد.

وی بیان کرد: به عنوان یک ایرانی و مسلمان وظیفه داریم اجازه ندهیم فضای یاس بر کشور حاکم شود که برخی از این فضاسازی‌ها برخلاف واقعیت است.

این مسوول با گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند گفت: این هفته فرصت خوبی است که به جای تعریف و تمجید آسیب‌شناسی کنیم این حوزه را و برای رفع آسیب‌ها اقدامات لازم صورت گیرد.

نظری به کار غلط سفارش‌پذیری در ادارات استان اشاره کرد و افزود: فرد برای یک کار ساده‌ای که در یک اداره دارد چندین بار به مسوولان و مدیران زنگ می‌زند و سفارش می‌کند که اگر به فکر توسعه استان هستیم از این کارهای ناپسند بپرهیزیم.

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: طایفه‌گرایی در این استان مصیبت شده و کار به جایی رسیده که برای عزل و نصب‌ها، فلان طایفه راضی است و طایفه دیگر راضی نیست.

وی با تاکید بر سالم‌سازی محیط اداری گفت: حقوق شهروندی مورد تاکید دولت است و اگر اجرایی شود برخی از دغدغه‌های مردم رفع خواهد شد.

این مسوول تصریح کرد: مدیران نیروهای دلسوز و علاقمند را برای ارائه خدمت به مردم در میز خدمت به کار بگیرند.



تاریخ انتشار : 6 شهریور 1397, 10:26



» اخبار مرتبط:

  • استخدام طایفه ای در کهگیلویه وبویراحمد ممنوع است
  • معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد خبر داد:تغییر مدیران غیرهمسو با دولت/مدیران شهرستان‌ها تغییر پیدا می‌کنند
  • همزمان با هفته دولت :سفر وزیر جهاد کشاورزی به کهگیلویه و بویراحمد
  • افشاگری استاندار کهگیلویه و بویراحمد :بکارگیری بیش از 50 نفر از طایفه خاص در یک دستگاه اجرایی!
  • در روزهای ناامیدی جامعه از تصمیمات دولت در بودجه ؛ برگزاری همایش جوانان حزب اعتدال در یاسوج
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟