مدیر عامل مخابرات فارس در پاسخ به سوالی در خصوص وجود پارازیت و بروز مشکل در خطوط ارتباطی تلفن همراه تاکید کرد: تا کنون هیچ بخشنامه ای در خصوص وجود پارازیت نه دیده ام و نه داده شده است.
به گزارش پایگاه خبری راک نیوز ؛ مدیر عامل شرکت مخابرات استان فارس در گفتوگویی با خبرنگاران ضمن تشریح فعالیتهای شرکت مخابرات فارس به سوالات خبرنگاران نیز پاسخ گفت.
هومان محمودی گفت: در طول سالهای اخیر به بعد شاهد سیر صعودی سرقت کابل و تجهیزات مخابرات در سطح این استان بوده ایم و از سال ۸۸ تا کنون یک هزار کیلومتر کابل تلفن در این استان به سرقت رفته که در این بخش رتبه اول کشور به استان فارس تعلق دارد!
۸۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومان خسارت سرقت کابلهای تلفن!
وی گفت: طی این سال ها بالغ بر ۸ میلیارد تومان از تجهیزات و سیم های مخابراتی در سطح فارس به سرقت رفته است.
رتبه اول فارس در سرقت تجهیزات مخابراتی!
وی با بیان اینکه در هیچ استانی شاهد این میزان سرقت نبوده است، گفت: قبلا مدیرعامل شرکت مخابرات اراک بوده ام، سرقت کابل و تجهیزات مخابرات در آن استان صفر بود حال آنکه فارس بیشترین میزان سرقت را دارد.
این مقام مسئول با یادآوری اینکه طی ماه های اخیر مامورانی را موظف به بازرسی و نظارت شبانه بر شبکه مخابرات کرده است، گفت: فارس استانی بسیار گسترده است و نمی توان با نیروی انسانی این شبکه را حفاظت کرد.
دستگیری ۱۳۴ سارق کابل در فارس
محمودی با تصریح اینکه تمام مقام های امنیتی و انتظامی استان در جریان موضوع هستند، گفت: هم اینک ۱۳۴ سارق که توسط ماموران پلیس در حین سرقت تجهیزات مخابرات دستگیر شده اند در زندان بسر می برند و ۳۳۴ سارق نیز دارای پرونده هستند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: می توانستیم مبلغ اختصاص یافته به ترمیم شبکه هایی که به واسطه سرقت مختلف شده است را برای توسعه اختصاص دهیم.
پیمانکاران از مناقصههای مخابرات استقبال نمیکنند!
محمودی همچنین با بیان اینکه پیمانکاران از اغلب طرح های به پیمان و مناقصه گذاشته شده از سوی مخابرات، استقبال نمی کنند، تحریم ها را در این امر دخیل دانست و در عین حال گفت: امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک با اندیشیدن تمهیداتی، طرح های مورد نظر را به پیمانکاران واجد شرایط واگذار و اجرایی کنیم.
مشکل آنتندهی همراه اول ساختمانهای بلند است!
مدیر عامل مخابرات فارس علت بروز مشکل آنتن دهی همراه اول در برخی نقاط شهری در شیراز را وجود ساختمانهای بلند دانست و گفت: مخابرات در نقطه ای سایت ایجاد می کند و وقتی ساختمانی مقابل آن احداث شود، موجب کاهش محدوده تحت پوشش آنتن دهی خواهد شد.
محمودی وجود برخی مشکلات در توسعه شبکه های مخابراتی در فارس را پذیرفت و تاکید کرد: مدعی نیستیم که هیچ مشکلی وجود ندارد، اما تلاش خود را برای رفع مشکلات انجام داده و خواهیم داد.
جمع آوری تلفنهای عمومی رایگان مصوبه مجمع شرکت مخابرات است
وی در خصوص جمع آوری تلفن های عمومی رایگان را مصوبه مجمع شرکت مخابرات دانست و گفت: افزایش تعداد تلفنهای همراه، استفاده از تلفن های همگانی را کاهش داده بود لذا مصوب شد که برخی از این تلفن ها جمع آوری و برخی نیز با تلفن های کارتی جایگزین شود.
این مقام مسئول در عین حال خاطرنشان کرد: مخابرات موظف به نصب تلفن رایگان در بیمارستانها، پایانه های مسافربری و سایر اماکن تجمع عمومی است، لذا اگر در جایی این اماکن تلفنها جمع آوری شده است مجددا نصب خواهد شد.
زیر پوشش قرار دادن ۸۰ هزار مشترک اینترنت پرسرعت
محمودی همچنین از زیر پوشش قرار دادن ۸۰ هزار مشترک اینترنت پرسرعت توسط این شرکت خبرداد و گفت: طی هفته گذشته ۲۲ سایت تلفن همراه در شیراز نصب شده است و در فاز ۵ توسعه سایت های تلفن همراه، تلاش می کنیم بخش اعظمی از نقاطی که مشکل آنتن دهی وجود دارد را رفع کنیم.
مدیر عامل مخابرات فارس در پاسخ به انتقادات خبرنگاران از افت جایگاه فارس در مقایسه با سایر نقاط کشور، قول داد که تمام تلاش خود را برای رسیدن به حد انتظارات مردم و رسانه ها انجام دهد.
محمودی گفت: طرح های زیادی را در فارس آماده بهره برداری کرده ایم که به زودی افتتاح خواهیم کرد.
تاکنون بخشنامهای در خصوص پارازیت صادر نکردهام!
وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص وجود پارازیت و بروز مشکل در خطوط ارتباطی تلفن همراه تاکید کرد: تا کنون هیچ بخشنامه ای در خصوص وجود پارازیت نه دیده ام و نه داده شده است.
واگذاری ۱۱ هزار تلفن ثابت در سال جاری
محمودی در ادامه ابراز داشت: در سه ماهه ابتدایی سال جاری ۱۱ هزار و ۲۷۰ تلفن ثابت در استان فارس واگذار شده است.
وی افزود: ضریب نفوذ تلفن ثابت در فارس ۳۲٫۱۹ و ضریب نفوذ تلفن ثابت شهری فارس ۳۴٫۷۵ است.
به گفته وی، ضریب نفوذ تلفن ثابت در کشور ۳۴ است و از این نظر فارس وضعیت مناسبی را نسبت به میانگین کشوری دارد.
راهاندازی ۱۰۹ سایت تلفن همراه و ۱۰۰ کیلومتر فیبر نوری، افزایش ۲۸ کیلومتری پوشش تلفن همراه در برخی جادههای کور، احداث فونداسیون ۵۷ سایت تلفن همراه و نصب ۳۰ دکل در این استان از جمله مواردی بود که محمودی به آن اشاره کرد.
ضریب نفوذ تلفن همراه در فارس از متوسط کشوری بالاتر است
مدیرعامل مخابرات فارس تصریح کرد: ضریب نفوذ تلفن همراه در این استان ۸۳٫۳ بوده که از ضریب ۷۴ متوسط کشور بهتر است.
برنامهریزی برای واگذاری ۱۱۸ هزار پورت «ای دی اس ال» و افزایش قدرت پوشش تلفن همراه در ساختمانهای بلندمرتبه و اماکنی مانند بیمارستانها، هتلها و دادگستریها دیگر مواردی بود که محمودی به آن اشاره کرد.
مخابرات فارس در عملیات زیانده است!
مدیرعامل مخابرات فارس در ادامه این نشست بیان کرد: از ۶۰ تا ۷۰ مناقصه ارائه شده تنها ۱۶ یا ۱۷ مورد آن به قرارداد رسیده و این نشانگر عدم تمایل پیمانکاران برای همکاری است.
وی ادامه داد: اپراتور ۱۱۸ پیش از این به پیمانکاری واگذار شده بود که مشکلاتی داشت و مقرر شد پیمانکار جدید کار را بر عهده گرفته و با استفاده از دورکاری و پاسخگویی اپراتورها در خانه پاسخگویی خود را افزایش دهد.
این مسئول اذعان داشت: اجرای یک شبکه تلفن ثابت با دریافت ۵۰ هزار تومان هزینه از مشترک در مناطق صعبالعبور گاهی چند صد میلیون تومان هزینه دارد و چند ماه و سال زمان لازم دارد تا هزینه بازگردد.
محمودی تصریح کرد: گاهی نیز به دلیل سرقت هزینههای انجام شده باز نمیگردد.
وی تصریح کرد: با این مقدمات میتوان گفت که در حال حاضر در بعد عملیاتی مخابرات فارس زیانده است اما در بعد غیرعملیاتی به سبب درآمدهایی از محل فروش املاک و ... زیانده نیست.
قصد تعدیل نیرو در مخابرات نداریم
مدیرعامل شرکت مخابرات فارس در ادامه گفت: از زمانی که سهام مخابرات به مردم واگذار و خصوصیسازی شد تامین هزینه متناسب با درآمد مشکل شده در حالی که تعداد نیروهای این شرکت بیش از نیاز است.
وی افزود: به هیچ وجه قصد تعدیل نیرو نداریم و سعی داریم با تعریف حوزههای جدید کاری نظیر پیمانکاری کانالهای توزیع و گشت حفاظت از سایتها این نیروهای مازاد را بهکارگیری کنیم.شیرازنا
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر