یکی از کمبودها و مشکلات اساسی مردم شهرستان محروم لنده نبود بیمارستان است که عملیات ساخت بیمارستان ۳۲ تختخوابی آن در سال ۱۳۹۹ با حضور معاون وزیر بهداشت و درمان و استاندار وقت، نماینده مردم و مسئولان استانی و شهرستانی در زمینی به مساحت چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع آغاز شد.
مردم شهرستان لنده که برای انجام عملهای جراحی و دیگر خدمات بیمارستانی ناچار به سفر به شهرستانهای کهگیلویه و بهبهان و به ویژه شهر دهدشت هستند افزون بر رنج بیماری، سختیها و هزینههای مسافرت برای دریافت خدمات درمانی را تحمل کنند.
پروژه بیمارستان ۳۲ تختخوابی لنده مهمترین پروژه حوزه بهداشت و درمان این شهرستان است که هم اکنون به پیشرفت 80 درصدی رسیده اما شنیدهها حاکی از آن است که عوامل پیمانکار بدلیل عدم پرداخت حقوق دیگر حاضر به کار کردن نیستند.
این در حالی است که در سال گذشته به این پروژه بدلیل نداشتن ماده ۲۳ هیچگونه اعتباری تخصص داده نشد.
پروژه بیمارستان لنده از مطالبات مهم مردم این شهرستان میباشد که تاکنون علیرغم اینکه اعتبار چندانی به این پروژه تزریق نشده اما با همت پیمانکار، عوامل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و پیگیریهای مستمر فرماندار شهرستان لنده روند اجرای آن ادامه پیدا کرده است.
حال که این پروژه درمانی به مراحل حساس پایانی رسیده انتظار میرود از تعطیلی این پروژه مردمی جلوگیری شود.
گفتنی است سیده رقیه پناهی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در سفر اخیر به تهران پیگیر مشکل ماده ۲۳ این بیمارستان بوده ولی تاکنون نتیجهای حاصل نشده است.
با بهرهبرداری از بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهرستان لنده شاهد رفع مشکلات اساسی و پایان انتظار چندین ساله مردم شهرستان لنده برای بحث درمان برای شهرستانهای همجوار خواهیم بود.
شهرستان ۲۳ هزار نفری لنده با پنج هزارو ۵۶۰ خانوار، ۱۰۶ روستا و ۴۱ درصد جمعیت روستایی و ۵۹ درصد جمعیت شهری یکی از شهرستانهای محروم است.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر