مشروح اخبار


» استاندار کهگیلویه و بویراحمد: وظیفه مدیران حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و اشتغال است



استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: اصلی‌ترین وظیفه‌ی مدیران حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری، معیشت و اشتغال است


استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: اصلی‌ترین وظیفه‌ی مدیران حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری، معیشت و اشتغال است



به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در گفت‌وگو با انصاف نیوز درباره‌ی ظرفیت‌های استان گفت: کهگیلویه و بویر احمد یک درصد جمعیت و یک درصد وسعت کشور را داراست و موقعیت جغرافیایی این استان در میان استان‌های مهم فارس، بوشهر، اصفهان، خوزستان و چهارمحال و بختیاری قرار دارد که هر کدام از این استان‌ها ظرفیت‌های قابل توجهی دارند.



استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: به همین دلیل کهگیلویه و بویر احمد در موقعیت منحصر به فردی قرار دارد. نباید از یاد برد که این استان در مسیر شاهراه‌های شمال – جنوب کشور نیز قرار گرفته است.


وی ادامه داد: این استان علاوه بر موقعیت جغرافیایی که در آن قرار دارد، از ظرفیت‌های بسیار خوب دیگری هم برخوردار است.


رحمانی درباره‌ی مصادیق این ظرفیت‌ها گفت: ۲۵ درصد نفت خام تولیدی، ۱۰ درصد روان‌آب‌ها، حدود ۳۰۰ جاذبه‌ی گردشگری طبیعی و جاذبه‌ی گردشگری مذهبی و زیارتگاه، ۷۷۰ اثر تاریخی ثبت ملی شده، ۱۵۰ هزار هکتار اراضی زراعی و… از جمله ظرفیت‌های مهم در کهگیلویه و بویر احمد است.


وی در ادامه با برشمردن مواردی دیگر از این ظرفیت‌ها گفت: علاوه بر اینها استان کهگیلویه و بویر احمد در بخش زراعی، آبزیان و دامپروری نیز ظرفیت‌های قابل توجهی دارد.


استاندار با بیان اینکه «کمتر استانی را می‌توان یافت که این میزان قابلیت و پتانسیل را در کنار یکدیگر داشته باشد»، گفت: اما با وجود این قابلیت‌ها و با توجه به اینکه نظام و دولت‌ها توجه خاصی در تخصیص منابع به استان داشته‌ است این سوال وجود دارد که چرا هنوز نتوانسته‌ایم شاخص‌های اقتصادی خوبی داشته باشیم؟


رحمانی مهمترین چالش پیش روی استان را اینگونه برشمرد و گفت: یکی از مهمترین چالش‌هایی که باعث شده نتوانیم از ظرفیت‌های استان به خوبی استفاده کنیم شرایط جغرافیایی کهگیلویه و بویر احمد است. این استان یکی از استان‌های کاملا کوهستانی است و به لحاظ آب نیز از متوسط کشور پایین‌تر و در رده‌های پایانی هستیم.


وی ادامه داد: به همین دلایل و موارد دیگر باعث شده که نتوانستیم از ظرفیت‌ها به خوبی استفاده کنیم و هزینه‌های اجرای پروژه در استان از متوسط هزینه‌های اجرای پروژه‌ها در کشور بیشتر شود.


رحمانی تاکید دارد که «حاکمیت خواسته که محرومیت‌های کهگیلویه و بویر احمد رفع شود» اما عمق محرومیت استان بسیار زیاد بوده و همینطور هزینه‌های ایجاد زیرساخت‌ها به دلایلی که ذکر شد به نسبت دیگر استان‌ها بالاتر است. در فرآیند توسعه هم تا زمانی که زیرساخت‌های آن شکل نگیرند عملا توسعه‌یافتگی قابل تحقق نخواهد بود.


استاندار کهگیلویه و بویر احمد در خصوص برنامه‌هایش برای تغییر این شرایط گفت: تاکید ما در استانداری اولویت دادن به تکمیل زیرساخت‌های توسعه است. در گام نخست لازم است که کهگیلویه و بویر احمد به شبکه‌ی آزادراه‌های کشور متصل شود.


رحمانی گفت: با وفاق و همدلی که میان مدیران استان و مجمع نمایندگان کهگیلویه و بویر احمد شکل گرفته توانستیم اعتبار خوبی را به ثمر رساندن این اقدامات انجام دهیم.


وی ادامه داد: اگر قابلیت‌های استان بالفعل شود هم توسعه‌یافتگی در درون کهگیلویه و بویر احمد اتفاق می‌افتد و هم پنج استانی که در اطراف این استان هستند می‌توانند با این تحولات برنامه‌های خود را بهتر از گذشته پیش ببرند و نوعی هم‌افزایی در فرآیند توسعه‌ی منطقه‌ای رخ خواهد داد.


استاندار کهگیلویه و بویر احمد گفت: اولویت دیگری که به آن توجه داریم زیرساخت‌های تامین آب است. از ابتدای آغاز به کار در استانداری تاکید داشتم که اصلی‌ترین وظیفه‌ی مدیران حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری، معیشت و اشتغال است.


رحمانی با اشاره به شعار سال گفت: با توجه به این موضوع مسئولیت ما دو چندان شده و در جلسات اخیر تاکید کردم که حمایت از سرمایه‌گذاری و تولید نه تنها یک وظیفه‌ی ساختاری و اداری است بلکه یک تکلیف شرعی هم محسوب می‌شود. این موارد باید منجر به این شود که استان کهگیلویه و بویر احمد تبدیل به کارگاهی سراسری از فعالیت و تولید و سرمایه‌گذاری و اشتغال شود.


وی عنوان کرد: در این زمینه هم ما متناسب با پتانسیل‌ها برای هر کدام از شهرستان‌های استان پروژه‌های جداگانه‌ای تعریف کردیم و در حال آماده‌سازی مقدمات اجرایی شدن آنها هستیم. علاوه بر این به دستگاه‌های مختلف تاکید داشتیم که برای جذب سرمایه برنامه‌های مشخصی را داشته باشند.


رحمانی درباره‌ی فاصله‌ی میان برنامه‌های مدیران و عملکرد آنها گفت: به دلیل محدودیت منابعی که در کشور داریم پیگیری و دنبال کردن امور موضوعی مهم و موثر در محقق شدن آنهاست. کارگروه‌های نظارتی و پایش می‌تواند به تحقق برنامه‌ها کمک کند. اگر شورای برنامه‌ریزی استان برنامه‌ها را مورد پیگیری قرار دهد می‌تواند در تحقق آنها کمک کند.


وی مهمترین قابلیت کهگیلویه و بویر احمد را «نیروی انسانی مستعد و توانمند» دانست و گفت: اگر به این مسئله توجه نشان دهیم که مهم‌ترین ظرفیت به حساب می‌آید، سایر ظرفیت‌های کهگیلویه و بویر احمد هم به ثمر خواهد نشست.


استاندار کهگیلویه و بویر احمد در پاسخ به این سوال که برنامه‌های او چه نسبتی با بهتر شدن وضعیت معیشتی مردم این استان خواهد داشت، گفت: علاوه بر واحدهای تولیدی بزرگ به سرمایه‌گذاری‌های خرد هم توجه داریم و به طور همزمان سرمایه‌گذاری در مقیاس‌های مختلف را دنبال می‌کنیم که بر میزان اشتغال و به تبع آن سفره‌ی مردم اثر مثبت خواهد داشت.



تاریخ انتشار : امروز, 09:22



» اخبار مرتبط:

  • آمادگی داریم استان، به کارگاه تولید، سرمایه‌گذاری و اشتغال تبدیل شود
  • فعالیت کارخانه آرد و نشاسته یاسوج با ظرفیت اسمی در برنامه کاری استان
  • جذب سرمایه گذار خارجی آغاز حرکتی نو در بخش اقتصادی استان
  • ۲ طرح بزرگ سرمایه گذاری در استان اجرا می شود
  • استاندار: تسریع در صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟