مشروح اخبار


» طرح آبرسانی به چهار شهر دهدشت، چرام، لنده و سوق با شتاب در حال اجرا است



آب آشامیدنی بخش عمده‌ای از شهروندان کهگیلویه‌ای از طریق سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که این امر دسترسی به حیاتی‌ترین نیاز زندگی مردم را با مشکلاتی مواجه می‌کند.


به گزارش راک نیوز،آب آشامیدنی بخش عمده‌ای از شهروندان کهگیلویه‌ای از طریق سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که این امر دسترسی به حیاتی‌ترین نیاز زندگی مردم را با مشکلاتی مواجه می‌کند.

در همین راستا با هدف تأمین آب آشامیدنی شهروندان پروژه آبرسانی از سد کوثر به چهار شهر دهدشت، سوق، چرام و لنده و روستاهای اطراف با جمعیت ٢٤٠ هزار نفر شامل ١٥٣ هزار نفر شهری و ٨٧ هزار نفر روستایی با هدف انتقال ١٦ میلیون و ٩٤٠ هزار مترمکعب آب از اردیبهشت ماه ۱۳۹۶ در دست اجرا قرار گرفت تا به این مشکلات پایان داده شود.

در این طرح در مجموع ۱۶/۹ میلیون مترمکعب در سال آب شرب با دبی لحظه‌ای ٨٦٠ لیتر در ثانیه انتقال داده می‌شود . 

هادی خاضعی در بازدید از این طرح آبرسانی در گفت‌وگو با خبرنگاران در کهگیلویه اظهار کرد: عملیات اجرایی طرح تأمین آب شرب از سد کوثر به شهرهای دهدشت، سوق، لنده و چرام از سال ۹۶ آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه این طرح در سه فاز اجرایی می‌شود، افزود: فاز اول آن از تصفیه خانه سد کوثر تا تپه نورالشهدا «ورودی دهدشت» با مسافتی ۲۸ کیلومتری است که با ۵ مخزن و ۳ ایستگاه پمپاژ در دست اجرا است.

خاضعی خاطرنشان کرد: از مسیر مزبور تاکنون بیش از ۲۰ کیلومتر عملیات لوله گذاری انجام شده و بقیه مسیر نیز در حال اجراست. 

 پیشرفت فیزیکی فاز اول طرح آبرسانی به چهار شهر ۷۵ درصد می باشد .

وی در خصوص مخازن این پروژه، تصریح کرد: مخزن شماره ۲ طرح ۵ هزار مترمکعبی، مخزن ۳ طرح ۶۵۰۰ متر مکعبی، مخزن ۴ طرح ۵ هزار مترمکعبی و مخزن شماره ۵ طرح ۲۰ هزار متر مکعبی است که عملیات اجرایی آن‌ها به اتمام رسید.

رئیس اداره منابع آب شهرستان های کهگیلویه و لنده، افزود: مخزن دیگری در حوزه گچساران «خیرآباد» است که مراحل تملک آن در دست اقدام و در اسرع وقت عملیات اجرایی ان شروع خواهد شد.


وی پیشرفت فیزیکی فاز اول طرح را ۷۵ درصد عنوان کرد و افزود: حدود ۹ الکتروموتور و پمپ بصورت سفارش تولید از طریق شرکت پمپران درحال ساخت و تولید است و محوطه سازی مخازن در دست اقدام می باشد.

خاضعی در خصوص برقرسانی به پروژه اظهار کرد: از طریق شرکت برق در این راستا مکاتباتی صورت‌ گرفته و در حال مطالعه است.

 وی با با بیان اینکه شیرآلات مخازن بعد از اتمام لوله گذاری انجام می‌گیرد، افزود: در صورت تامین اعتبار در سال ۱۴۰۴ فاز اول پروژه به بهره برداری خواهید رسید.

این مسئول با اشاره به پروژه اتصال مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی به شبکه آب شرب دهدشت که با هدف جلوگیری از تنش آبی این شهر آغاز شد، گفت: این مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی قادر است در بدترین شرایط حداقل تا ۷۲ ساعت آب آشامیدنی شهر دهدشت را بدون هیچ مشکلی تامین کند و تا کنون ۱۰۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

۱۰۰ درصد پیشرفت مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی دهدشت

سید حمزه محقق زاده از اتصال مخزن ۲۰ هزار مترمکعبی به شهر دهدشت را مکمل طرح آبرسانی به چهار شهر نامید و اعتبار هزینه شده این پروژه را شامل مخزن و اتصال ان حدود ۳۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

وی خاطرنشان کرد: اکنون بالغ بر ۱۰۰درصد از این پروژه به مرحله اجرا رسیده است و آماده آبگيری است .

محقق زاده با اشاره به فرسودگی شبکه آب شهر دهدشت، گفت: برای اصلاح شبکه های آب این شهر جهت حمایت بیشتر نیازمند اقداماتی در سطح وزارتخانه هستیم. 

فرماندار کهگیلویه اذعان کرد: با اتصال این مخزن به شبکه آب شهر دهدشت حداقل هفتاد دو ساعت در بدترین شرایط آب آشامیدنی این شهر را بدون هیچ مشکلی تامین کند.


تصاویر تکمیلی:


 



تاریخ انتشار : دیروز, 23:18



» اخبار مرتبط:

  • آخرین جزییات از روند پیشرفت پروژه بزرگ آبرسانی به چهار شهر دهدشت،سوق،چرام و لنده
  • هزینه آبرسانی به چهار شهر کهگیلویه 3500 میلیارد ریال است
  • پروژه بزرگ آبرسانی حومه غربی دهدشت به نیمه راه نرسیده تعطیل شد
  • معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد: ۱۳ میلیارد تومان برای اجرای طرحهای آبرسانی به کهگیلویه در نظر گرفته شد
  • گزارش تصویری از پروژه آبرسانی به شهرهاي دهدشت،سوق،لنده و چرام
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟