مشروح اخبار


» ایمن سازی محورهای ارتباطی در اولویت دستگاه های متولی باشد



معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بر رفع نقاط حادثه خیز در محورهای مواصلاتی با توجه به در پیش بودن تعطیلات نوروز تاکید کرد و گفت: همکاری همه نهادها در ایمن سازی نقاط حادثه خیز باید در اولویت قرار گیرد.


معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بر رفع نقاط حادثه خیز در محورهای مواصلاتی با توجه به در پیش بودن تعطیلات نوروز تاکید کرد و گفت: همکاری همه نهادها در ایمن سازی نقاط حادثه خیز باید در اولویت قرار گیرد.


به گزارش راک نیوز، عیسی شهامت روز یکشنبه در جلسه شورای راهبری تصادفات اظهار داشت: رفع و شناسایی همه نقاط حادثه خیز درون شهری و برون شهری نیاز است تا قبل از شروع تعطیلات نوروز بر اساس اولویت بندی از با همکاری پلیس راه و راهور از سوی راهداری و راه و شهرسازی استان انجام شود.


وی با اشاره به اقدامات انجام شده راهداری و حمل و نقل جاده ای استان در شناسایی و رفع نقاط حادثه خیز تصریح کرد: نبود روشنایی کافی تونل ها و نبود علائم و ایمن سازی در دوربرگردان ها زمینه ساز حوادث جاده ای زیادی شده و نیازمند توجه و اهتمام جدی برای تکمیل و رفع نقاط حادثه خیز است.


شهامت تصریح کرد: با همکاری شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل راههای استان تونل منتنگان و سه تونل در منطقه لوداب در مسیر پاتاوه به دهدشت کار روشنای آنها تا قبل از تعطیلات نورز انجام خواهد شد.


وی بدون اشاره به آمار تصادفات جاده ای در محوهای مواصلاتی کهگیلویه وبویراحمد گفت: میزان تصادفات منجر به فوت بعد از پل مختار در کمربندی یاسوج در حال افزایش است.


شهامت برنصب تابلو چشمک زن و ایجاد روشنایی کامل این مسیر تاکید کرد.


معاون عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد ادامه داد: با تشکیل کمیته پیگیری مصوبات روند اجرایی مصوبات برای خدمات رسانی بهتر به رانندگان و بخصوص گردشگران سرعت بیشتر خواهد گرفت.


مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه وبویراحمد در این جلسه اظهار کرد: ایمن سازی نقاط حادثه خیز در محورهای مواصلاتی این استان در ۲ محور شامل نقاط مصوب کمیسیون ایمنی راههای کشور و نقاط مشخص شده از سوی پلیس راهور در حال انجام است.


حمید پیمانجو سهم استان کهگیلویه وبویراحمد در حوزه کمیسیون ایمنی راههای کشور را ایمن سازی و رفع نقاط حادثه خیز ۱۳ نقطه دانست و گفت: تاکنون پنج نقطه بصورت صددرصد تکمیل، هشت نقطه عملیات بهسازی در دست اجرا و مابقی تا پایان سال ۱۴۰۴ تکمیل خواهد شد.


وی با اشاره به شناسایی و معرفی ۳۰ نقطه حادثه خیز از سوی پلیس راهور فزود: تاکنون ۲۳ نقطه ایمن سازی و رفع خطر شدو ۶ نقطه نیز در دستور کار است.


کهگیلویه و بویراحمد با داشتن یک درصد جمعیت کشور حدود 6 هزار کیلومتر راه اعم از بزرگراه، راه اصلی، فرعی و روستایی دارد که از این میزان 142 کیلومتر بزرگراه، 505 کیلومتر راه اصلی، یک هزار و 238 کیلومتر راه فرعی و مابقی نیز روستایی است.




تاریخ انتشار : 12 اسفند 1403, 16:14



» اخبار مرتبط:

  • ضرورت ایمن سازی و رفع نقاط حادثه خیز جاده ملی پاتاوه – دهدشت
  • بهسازی ۱۱۰ نقطه حادثه‌خیر کهگیلویه و بویراحمد طی سال گذشته
  • ایمن‌سازی و رفع نقاط حادثه خیز راه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد ۲ اولویت مهم
  • افزایش ۳۵ درصدی تردد از محورهای کهگیلویه و بویراحمد/ کاهش نقاط حادثه‌خیز به ۱۱ نقطه
  • جلسه توجیهی-تخصصی گردآوری و شناسایی نقاط حادثه خیز استان در اداره کل راهداری کهگیلویه و بویراحمد /نوری پور: اولویت ارتقا ایمنی راههای اصلی است
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟