مشروح اخبار


» پتروشیمی گچساران در صدر اخبار رسانه‌ها



انعکاس فعالیت‌های پتروشیمی گچساران و تلاش برای به بهره‌برداری رسیدن این طرح ملی باعث شده پتروشیمی گچساران طی روزهای اخیر در صدر اخبار رسانه‌ها قرار گیرد.

به گزارش راک نیوز، بازدید محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، بازدید محسن کوشش‌تبار معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور از پتروشیمی گچساران، اعلام پیشرفت فیزیکی حدود ۹۲ درصدی مجتمع پتروشیمی و تلاش برای بهره برداری رسیدن این طرح تا پایان سال جاری و همچنین اشتغال به کار حدود سه هزار نفر در این مجتمع از جمله اخباری است که این روزها در رسانه‌ها انعکاس داده شده است.
رئیس مجلس: صنایع پایین دستی پتروشیمی گچساران راه‌اندازی شود
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مجتمع پترو شیمی گچساران در ایجاد اشتغال این شهرستان نقش مهمی دارد گفت: با توجه به اینکه ۲۰ درصد نفت و گاز کشور در کهگیلویه و بویراحمد تولید می‌شود امید است صنایع پایین دستی این طرح ملی هر چه سریعتر در شهرستان راه‌اندازی شود.
محمدباقر قالیباف در بازدید از پتروشیمی گچساران افزود: بسیار خرسندم که پس از گذشت بیش از ۲۰ سال شاهد ساخت یک طرح بسیار بزرگ و تاثیرگذار در صنعت و تولید کشور و در منطقه نفت‌خیز گچساران هستیم.
وی ادامه داد: مجتمع پتروشیمی گچساران که وظیفه آن تبدیل اتان به پلی‌اتیلن است از هدر رفت خوراکی تولیدی در پتروشیمی بید بلند جلوگیری می‌کند، که این دغدغه همواره از دوران دفاع مقدس تا زمانی که ما در قرارگاه سازندگی بودیم برایمان وجود داشت.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سرمایه‌ای تولیدی در بید بلند فقط در آلودگی هوا تاثیر گذار بود گفت: بیش از ۶۰ میلیارد دلار از سرمایه کشور در حال از بین رفتن بود که با طراحی متخصصان داخلی این پتروشیمی راه‌اندازی و از هدر رفته چنین سرمایه عظیمی در کشور جلوگیری شد.
قالیباف تصریح کرد: با بهره‌برداری از طرح پتروشیمی گچساران علاوه بر ایجاد اشتغال در رونق و صنایع زیر دستی و دیگر شهرستان‌های کهگیلویه و بویراحمد تاثیر گذار خواهد بود.
وی اظهار داشت: با توجه به وجود حداقل ۲۰ درصد از صنایع نفت و گاز کشور در استان کهگیلویه و بویراحمد، امید است این طرح ملی هرچه سریعتر و در دهه فجر به بهره‌برداری رسد.
قالیباف بیان کرد: پتروشیمی گچساران به دست متخصصان داخلی با توجه به تحریم‌ها یک کار بسیار بزرگ و جهادی است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد: تلاش داریم پتروشیمی گچساران تا پایان امسال به بهره برداری برسد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجتمع پتروشیمی این شهرستان بیش از ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تلاش می شود تا پایان امسال به بهره برداری برسد.
سید علی احمدزاده افزود: این طرح سالانه یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن خوراک اتان خود را از پالایشگاه بید بلند بهبهان با خط لوله‌ای بطول ۹۵ کیلومتر تامین می‌کند.
وی ابراز کرد: سرمایه‌گذاری اولیه این طرح صنعتی ۴۲۴.۷ میلیون یورو ارزی و هفت هزار و ۱۶۵ میلیارد ریال و تسهیلات ارزی معادل(۱.۲ میلیارد یورو) از سوی صندوق توسعه ملی است. 
احمدزاده بیان کرد: تحقق به هنگام طراحی، احداث و نصب تجهیزات پتروشیمی گچساران مدیون توان متخصصان داخلی است که در این زمینه سنگ تمام گذاشتند.
وی اظهار داشت: محصول مجتمع پتروشیمی گچساران یک‌میلیون تن اتیلن و نیز ۸۴ هزار تن +C۳(برش پروپان و سنگین تر) در سال خواهد بود.
احمدزاده تصریح کرد: واحد الفین تصفیه پساب صنعتی این طرح هم اکنون با ۶۵.۶۱ درصد پیشرفت فیزیکی، واحد تولید بخار با ۷۶.۴۶ درصد، ساخت برج خنک کننده با ۹۱ درصد پیشرفت در دست اجراست.
وی گفت: همچنین واحد های هوا نیتروژن با ۷۳.۹۹ درصد، واحد تصفیه آب نیز با ۹۱.۶۶ درصد پیشرفت، مخازن ۹۹ درصد پیشرفت، و واحد الفین با ۹۴.۴۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
احمدزاده میزان پیشرفت فیزیکی خط تامین آب این طرح صنعتی را ۹۲.۴۹ درصد اعلام کرد و گفت: هم اکنون خط تامین برق این طرح صنعتی ۹۲.۳۸ و خط تامین گاز آن ۹۷.۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مشعل‌های کوره های الفین پتروشیمی گچساران ساخت داخل است
مدیر عامل پتروشیمی گچساران، ریسک ‌پذیری مدیران صنعت پتروشیمی را موجب رشد سازنده‌های داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: برای نخستین بار همه مشعل‌های کوره‌های الفین که شامل ۶۶۸ مشعل یا برنر کوره‌ها است با استفاده از توان داخلی ساخته شد.
مصطفی حیدریان با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی پتروشیمی گچساران بیش از ۹۱.۵ درصد است افزود: در این طرح بیش از ۶۶۸ مشعل یا برنر کوره‌ها که قلب الفین می باشد از سوی متخصصان داخلی ساخته شدند.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه طرح الفین گچساران در برنامه تولید امسال گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس قرار گرفته باید این طرح اقتصادی تا پایان سال به بهره‌برداری رسد.
۷۰ درصد تجهیزات پتروشیمی گچساران تولید داخل است
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور گفت: بیش از ۷۰ درصد تجهیزات نصب شده در پتروشیمی گچساران تولید متخصصان داخلی کشورمان است.
محسن کوشش‌تبار در بازدید از پتروشیمی گچساران افزود: آورده اولیه صنعت پترو شیمی گچساران سالانه ۸۰ میلیون دلار برای استان است که در رشد اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد نقش مهمی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه محصول مجتمع پتروشیمی گچساران یک‌میلیون تن اتیلن و نیز ۸۴ هزار تن +C۳(برش پروپان و سنگین تر) در سال خواهد بود گفت: در اواخر امسال اتیلن اولیه در پتروشیمی گچساران تولید خواهد شد.
کوشش تبار ادامه داد: پتروشیمی گچساران دهمین مجموعه تولید اتیلن کشور و زمینه‌ساز ورود صنایع جدیدی در حوزه نفت و گاز به کهگیلویه و بویراحمد خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه پتروشیمی در اشتغالزایی شهرستان گچساران نقش مهمی دارد اظهار داشت: با بهره‌برداری از پتروشیمی گچساران ۵۰۰ نفر به طور مستقیم به اشتغال مشغول خواهند شد.
راه‌اندازی پترو شیمی گچساران در توسعه گچساران نقش مهمی دارد
نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دولت و مجلس در کنار هم برای شکوفایی و توسعه کشور گام برمی‌دارند گفت: تمام تلاش خود را برای رونق اقتصادی این شهرستان انجام خواهیم کرد .
سید ناصر حسینی‌پور بیان کرد: طبق پیش‌بینی‌های انجام شده در اوایل سال آینده پتروشیمی گچساران به بهره‌برداری خواهد رسید.
وی اظهار داشت: با بهره‌برداری از پتروشیمی گچساران شاهد رونق در تولید و عرصه های اشتغال شهرستان و استان خواهیم بود.
نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت: با راه‌اندازی این واحد صنعتی شاهد شکوفایی در صنایع پایین دست صنعت پتروشیمی در گچساران خواهیم بود. (زینب محمدی)



تاریخ انتشار : 1 مرداد 1401, 12:53



» اخبار مرتبط:

  • عملیات نصب مخازن مجتمع پتروشیمی گچساران آغاز شد
  • تاجگردون خبر داد؛پیشرفت فیزیکی 52 درصدی پروژه پتروشیمی گچساران
  • پتروشیمی گچساران و تکیه بر توان داخلی؛ واحد الفین پتروشیمی گچساران یک گام به بهره‌برداری نزدیک شد
  • نیمی از ماشین آلات مورد نیاز پتروشیمی گچساران خریداری شد
  • اعتبار مورد نیاز طرح پتروشیمی گچساران تامین شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟