به گزارش راک نیوز ؛ بعد از دو انفجار روی داده اولین آمارها از کشته و زخمی شدن 13 نفر در فرودگاه کابل مخابره شد. اما دقایقی بعد ویدیو های نشر شده و حمل برخی از مجروحان با فرغون نشان از بالا بودن تعداد کشته ها و مجروحان داشت.
اما انفجار ها در کابل رو به افزایش بوده و در خبر های بعدی علاوه بر کشته ومجروح شدن 180 نفر از مردم افغانستان تعدادی از نظامیان آمریکایی نیز هدف این انفجارها قرار گرفتند که تا کنون تعداد آنها به 12نفررسیده است.
درحالیکه تا این لحظه رسانه ها تعداد انفجار ها را 4مورد اعلام کردند اما، برخی شاهدان محلی در کلاب هاوس از شنیدن مکرر صدای انفجار از نزدیکی فرودگاه حامد کرزی کابل خبر می دهند و گفته اند تعداد انفجارها تاکنون به 6 رسیده است.
مبصر معروف خبرنگار تلویزیون آرزو به نقل از برخی منابع گفته : صداهای شنیده شده مربوط به مقداری از مهمات نیروهای آمریکایی در فرودگاه کابل است که در حال منفجر شدن هستند.
همچنین گفته شده این انفجارها را داعش برعهده گرفته و عامل آن فردی بنام "عبدالرحمن" می باشد.پس از این حادثه آلمان وفرانسه اعلا کرده اند فورا نیروهای خود را از افغانستان خارج خواهند کرد.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر