مشروح اخبار


» تحلیل اولین مناظره کاندیدای ریاست جمهوری



آنچه برای جمهوری اسلامی ایران درانتخابات مهم می باشد و اقتدار ایران را در عرصه بین المللی و منطقه ای نشان میدهد مشارکت مردمی به صورت حداکثری در انتخابات می باشد. از طرفی دشمنان جمهوری اسلامی ایران نیز باروش های روانشناختی و دقیق به دنبال کاهش مشارکت مردم د رانتخابات هستند 

مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های مخاطبین راک نیوز است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. می توانید با ارسال یادداشت خود، این مطلب را تأیید یا نقد کنید.


خدیجه ثنائیان زاده 

دکترای روابط بین الملل  
آنچه برای جمهوری اسلامی ایران درانتخابات مهم می باشد و اقتدار ایران را در عرصه بین المللی و منطقه ای نشان میدهد مشارکت مردمی به صورت حداکثری در انتخابات می باشد. از طرفی دشمنان جمهوری اسلامی ایران نیز باروش های روانشناختی و دقیق به دنبال کاهش مشارکت مردم د رانتخابات هستند 
طبق بیانات مقام معظم رهبری که تاکید کردند کاندید ها باید مشکلات اصلی کشور را بدانند و حتی اگر مختصر باشد ، برای آنها برنامه و راه حل ارائه بدهند. آنها باید اقتصاد کشور و اولویت های اصلی آن مانند رشد تولید ملی ، رشد سرمایه گذاری ، تقویت پول ملی و تورم ، مسئله امنیت ملی ، بیماری های اجتماعی ، نحوه برخورد با سیاست های پیچیده جهان و مسئله بسیار مهم فرهنگ را بدانند.
و از آنجایی که مناظره عرصه نشان دادن توانایی کاندیداها است.اولین مناظره انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری روز شنبه 15 خرداد ماه با موضوع اقتصادی برگزار شد و آقایان سید ابراهیم رئیسی، سعید جلیلی، محسن رضایی، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، علیرضا زاکانی، عبدالناصر همتی و محسن مهرعلیزاده به بیان دیدگاه‌ها خود درباره اقتصاد پرداختند.
شعار سال "تولید و رفع موانع از مسیر تولید" می باشد و کاندید ها در مناظرات ضمن ارائه راهکارهای خود می بایست برنامه هایی در جهت رفع دغدغه ها و موانع تولیدی ارائه دهند و توانایی های داخلی کشور را در نظر گرفته و به جوانان نیز توجه کنند، می باید برنامه هایی داشته باشند که افزایش قدرت خرید مردم ، قطع واسطه ها ، مبارزه با فساد و اصلاح سیستم بانکی و گمرکی از دیگر اقدامات ضروری برای تحقق شعار سال است را در بر بگیرد. ایران ظرفیت های فراوانی دارد و استفاده ا زظرفیت ها نیاز به مدیریت قوی، احساس مسئولیت و یک برنامه اقتصادی قوی و جامع در سطح اجرایی و ریاست جمهوری دارد . 
با توجه به وابستگی متقابل اقتصادی و تأثیرات آن بر حوزه بین‌المللی، موضوعات اقتصادی، کانالهای جدید ارتباطی و الگوهای جدید همکاری، سیاست جهانی نوینی را به وجود آورده است که در آن اقتصاد سیاسی بین‌الملل و نهادهای بین‌المللی نقش مهمی را ایفا می‌نمایند بنابراین در همین راستا رمز پیشرفت اقتصادی حمایت از تولید داخل می باشد که کشور را در سطح منطقه و بین المللی برتری می بخشد و توانایی تصمیم گیری و رهبری برای ایران را بالامیبرد . در همین راستا استفاده درست و روزآمد از فرصت‌ها و تهدیدها در شرایط تحریم و این برهه از زمان برای جمهوری اسلامی ایران ، موقعیت مطلوبی برای کشور ما د رسطح منطقه و بین الملل را فراهم میکند.  
با تاکید بر مناظره اول بین کاندیدهای می توان بیان کرد که مناظره تلویزیونی که بین مدعیان ریاست جمهوری روز شنبه بود به صورت ضعیف ارزیابی می شود چرا که بیشتر بیان و تکرار مشکلات بود و نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ایران در مناظره با یکدیگر مجادله کردند و یکدیگر را به خیانت یا کمبود آموزش برای اداره اقتصادی ویران شده توسط سه سال تحریم های آمریکا متهم کردند. که این نشان از داشتن برنامه خاصی د رجهت بهبود و رفع مشکلات اقتصادی نبوود. که مردم بتوانند بر اساس آن برنامه ها به آینده امیدوار شوند. به نظر می رسد جز در موارد اخلاقی و صبوری توسط دوتا از کاندیدها در این مناظره پیروزی خاصی برای کاندیدها نمیتوان در نظر گرفت و نامزدها به جای ارائه راهکار و برنامه های خود به اتهاماتی علیه یکدیگر پرداختند.



تاریخ انتشار : 18 خرداد 1400, 01:11



» اخبار مرتبط:

  • اعتراض سه کاندیدا به نحوه برگزاری مناظره
  • وضع کنونی و انتخابات آینده
  • یک کاندید ریاست جمهوری صدا وسیما را تهدید کرد!
  • بازتاب دسته گل رسانه ملی در رسانه های خارجی
  • مناظره متکی و کواکبیان در «دیروز امروز فردا»
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟