» آری به جاده ایمن نه به تخریب طبیعت و قطع بلوط
هادی سینایی فعال زیست محیطی در دومین واکنش خود به احداث جاده سیسخت اینگونه بیان داشت: راههای ارتباطی و جادهها بهعنوان شاهرگهای حیاتی یک جامعه محسوب می شوند به گونه ای که در صورت عدم توسعه و گسترش آنها، حیات و توسعه اقتصادی و اجتماعی جامعه مختل خواهد شد.
در این یاداشت آمده است:
خوشبختانه چند دهه است در کشور ما هرگونه راهسازی نماد و عامل توسعه تلقی میشود، چنان که در میان نمایندگان و مسوولان اجرایی مناطق گوناگون کشور، رقابتی سخت برای جذب بودجه به منظور راهسازی در حوزهی خودشان به چشم میخورد. اما، واقعیت این است که بسیاری از این طرحهای جاده سازی هنوز که هنوز است بصورت سنتی انجام می گیرد و مجریان ما زحمت الگو برداری از جاده سازی های مدرن را به خود نمی دهند.
سی سخت به مثابه نگنیی در استان کهگیلویه وبویراحمد می درخشد، درخشندگی آن هم مرهون همین طبیعت است. با شناختی که از مردم دیار دنا نشینان دارم و اطلاعاتی که از عقبه آنها دارم که آنان در همه زمینه ها ترین ها برای ما بودند مطمعنم، خود آنها هم مخالف قطع درخت هستند و قاطعانه بیان می داریم برخورداری آنان از نعمت جاده های ایمن، حق طبیعی و مسلم هر ایرانی است، کما اینکه اگر جاده ای ایمن باشد همه ماها از آن استفاده و بهره خواهیم برد.
بعنوان فعالان محیط زیستی هیچ گاه مخالف ایجاد جاده ایمن نبوده و نیستم اما معتقدم برای مردمی که شایسته بهترین ها هستند باید بهترین جاده ها کشیده شود.
بگذارید با فرهنگی که از این دیار سراغ داریم، با اگو برداری از کشورهای توسعه یافته درجاده سازی هم الگو باشند نه برای استان بلکه برای کشور.
بگذارید به گونه ای کار شود که درهرکجای از ایران که خواستند به بهانه جاده سازی درختی را قطع نمایند، مردم مانع شوند و بگویند، بروید از جاده سی سخت یاد بگیرید.
در نهایت ما معتقدیم راه باید احداث شود، چون عامل توسعه پایدار است ولی باید اقداماتی صورت پذیرد که حداقل آسیب به محیط زیست وارد شود. بگذارید مخالفت با این جاده کشی های سنتی از یک جا شروع شود چه بهتر که آن جا استان ما باشد تا مسئولین ما زحمت الگو برداری از کشورهای پیشرفته در جاده سازی را به خود بدهند.
تاریخ انتشار :
21 بهمن 1399, 11:18
» اخبار مرتبط:
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای؛ ایمن سازی بخشی از جاده رانشی یاسوج-شیرازجاده باشت - چرام تا سال97 به بهره برداری می رسدآخرین وضعیت پروژه جاده طسوج شهرستان چرامبهسازی ۱۱۰ نقطه حادثهخیر کهگیلویه و بویراحمد طی سال گذشتهحذف ۱۱۰ نقطه حادثه خیز در محورهای مواصلاتی استان کهگیلویه وبویراحمد
» اشتراک گزاری خبر