مشروح اخبار


» دزد باوجدان چك بيمار را بازگرداند



alt

قمصريان، مدير انجمن خيريه همت در گفت‌وگو با مهر بيان كرد: آخرين موردي كه براي كمك به نيازمندان از سوي انجمن فراخوان داديم، مربوط به يك بيمار سرطاني بود كه براي تهيه داروهاي شيمي‌درماني‌اش نياز به سه ميليون تومان داشت. افراد نيكوكار در كمتر از يك روز اين پول را تهيه كردند و چك سه ميليون توماني را ديروز تحويل رابط داديم.

وي افزود: يك ساعت پس از تحويل چك، رابط بيمار تماس گرفت و از سرقت كيف حاوي چك در خيابان اميرآباد خبر داد. از او خواستيم در اين زمينه شكايتي را مطرح كند. همزمان نيز طي تماس با بانك جلوي وصول چك را گرفتيم. امروز زماني كه رابط در حال رفتن به دادسرا بود، دزد كيف با تلفن همراهش تماس گرفت. او در ابتدا مدعي شد كه كيف را پيدا كرده، اما بعد به سرقت كيف اعتراف كرد.

قمصريان ادامه داد: دزد كيف وقتي با چك انجمن خيريه روبه‌رو شد، از سرقت خود ناراحت شده و به خاطر عذاب وجدان با صاحب كيف تماس گرفته است. وقتي رابط موضوع نياز بيمار سرطاني به اين پول را مطرح كرد، دزد باوجدان كيف را حوالي محل سرقت و در محلي مشخص گذاشت.




تاریخ انتشار : 25 آبان 1391, 00:46



» اخبار مرتبط:

  • سرقت طلاهاي 4 ميلياردي توسط خواستگار قلابي
  • سرقت 20 تن سیم و خسارت 320میلیونی به شبکه برق ومخابرات استان
  • انهدام شبكه سارقان عابر بانك هاي كشور توسط پليس فارس
  • نجات جان زائر ايراني از مرگي حتمي درمكه مكرمه (+عكس)
  • دستگيري سارقي كه با كلنگ گاو صندوق مي‌دزديد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟