نايب رئيس مجلس گفت: بايد با اتحاد و همدلي هرچه بيشتر قوا، هزينهها و مخاطرات پيشرو را به حداقل رساند. به گزارش فارس، محمدرضا باهنر در ديدار اعضاي شوراي مرکزي تشکلهاي جامعه اسلامي مهندسين و حزب موتلفه اسلامي و جبهه پيروان خط امام و رهبري استان فارس، گفت: تفاوت عمدهاي که اين انتخابات با گذشته دارد اين است که ما سابقه برگزاري انتخابات همزمان رياست جمهوري و شوراها را نداشتهايم و شايد اين مساله سبب شود در انتخابات پيش رو يکي از اينها تحتالشعاع ديگري قرار گيرد و فعالان سياسي نتوانند روي هر دوي آنها تمرکز و فعاليت لازم را داشته باشند.
نايب رئيس مجلس با بيان اينکه در انتخابات رياست جمهوري احتمال رسيدن به نامزد واحد و مشترک شايد در حال حاضر کمي بعيد به نظر برسد، گفت: هشت ماه آينده بسيار مهم و حساس است و تمام نمايندگان مجلس و گروهها و فعالان سياسي بايد بر اهميت اين بازه زماني واقف باشند چرا که از يک طرف ما با تحريمهاي همهجانبه مواجه شدهايم و از جانب ديگر با برخي مشکلات و معضلات اقتصادي دست به گريبان هستيم. وي ادامه داد: بايد همگي دست به دست يکديگر بدهيم و کمک کنيم که سنگيني اين مشکلات از روي دوش مردم برداشته شود. اين نماينده مجلس با يادآوري اينکه براي روشن شدن ابهامات و حل معضلات، از رئيس کل بانک مرکزي براي حضور در مجلس دعوت کرديم گفت: وي از حضور در مجلس خودداري کرد، سپس از وزير اقتصاد دعوت کرديم که او مسئوليت وضعيت بازار ارز و معضلات اقتصادي را نپذيرفت. باهنر بيان کرد: اکنون طي شش ماه ارزش پول ملي به شدت کاسته شده و مسئولان اقتصادي نيز از پذيرش مسئوليت آن سر باز ميزنند و عدهاي از نمايندگان مجلس به اين نتيجه رسيدند که شخص رئيس جمهور را به طور مجدد با اين محور مورد سئوال قرار دهند. وي اظهار داشت: در شرايط فعلي بنده معتقدم حداکثر سهم تحريمها در تلاطم موجود در بازار و اقتصاد 50 درصد است، گرچه منکر اثر و وجود تحريمها نيستيم، اما نميتوان بيتدبيريها و سوء مديريتها و اقدامات آني و بدون اطلاع قبلي ساير دستگاهها توسط برخي دستگاههاي ديگر را نديد و سهم آن را در به هم ريختگي اقتصاد ناديده گرفت.
وي گفت: بنده به دنبال جمعآوري امضا براي سئوال يا منتفي کردن امضاهاي جمعآوري شده يا منتفي شدن سوال نبودهام و از طرفي معتقد نيستم که اين سئوال ميتواند نفع و خيري براي کشور داشته باشد، شايد حتي تبعات منفي را نيز شامل شود.
اين نماينده مجلس اضافه کرد: مسئله مهم در حال حاضر اين است که مردم با وجود شرايط فعلي، در حال بدبين شدن نسبت به برخي مسائل هستند؛ به عنوان مثال در سال جاري با وجود بحران ارزي و مشکلات موجود، چند صد ميليون دلار صرف واردات خودروهاي لوکس و گرانقيمت با ارز و دلار يکهزار و 226 تومان شده است.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر