مشروح اخبار


» پتروشیمی دهدشت هم‌چنان بلاتکلیف



 واحدهای تولیدی و اشتغال‌زای زیادی از جمله پتروشیمی دهدشت، کارخانه فولاد بهمئی، تراکتورسازی بهمئی، پتروشیمی گچساران و معدن سلستین بهمئی در شهرستان‌های کهگیلویه، گچساران و بهمئی بلاتکلیف مانده‌اند و مسوولان باید این مشکلات را پیگیری و برطرف کنند؛چراکه این واحدها می‌توانند نقش بسزایی در اقتصاد و اشتغالزایی استان و این شهرستان‌ها داشته باشند.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای پتروشیمی دهدشت هنوز کاری انجام نشده است و دولت، وزارت صنعت، معدن و تجارت و شرکت صنایع مادر پتروشیمی باید کمک کنند.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،منطقه کهگیلویه و بویراحمد،«محمدحسین حیدرپور» 26مهرماه در نشست با اعضای شورای استان با بیان این مطلب که پتروشیمی‌ها در استان متولی ندارند، افزود:این اداره‌کل پیگیر مسایل و مشکلات 2 پتروشیمی دهدشت و گچساران است و تاکنون برای پتروشیمی گچساران 3 بار شخصاً در جلسه شورای اقتصاد کشور شرکت کردم.

 

وی اظهار کرد: پتروشیمی گچساران تاکنون 22 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و در این خصوص 200 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده است.

 

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد درباره کارخانه تراکتورسازی بهمئی خاطرنشان کرد: این کارخانه را پیشنهاد دادیم و در حال پیگیری این کارخانه هستیم و اعتقاد دارم که این کارخانه باید اجرایی شود.

 

حیدرپور تصریح کرد: معدن سلستین شهرستان بهمئی از پتانسیل‌های استان کهگیلویه و بویراحمد است که کار آن نیمه‌کاره رها شده و بلاتکلیف مانده است حال آن که در صورت راه‌اندازی این معدن برای حداقل 2500 نفر اشتغال‌زایی می‌شود.

 

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری در استان کهگیلویه و بویراحمد بدون کمک و تسهیلات بانکی امکانپذیر نیست و در 3 سال اخیر بانک‌ها از دادن تسهیلات سرباز می‌زنند.

 

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: کارخانه سیمان یاسوج روزانه 700 تن تولید و کیفیت مطلوبی دارد.

 

حیدرپور اظهار کرد:استان کهگیلویه و بویراحمد پتانسیل‌ها و توانمندی‌های بالقوه خوبی دارد که باید با اطلاع‌رسانی و معرفی آنها به سرمایه‌گذاران و حمایت‌ها و کمک‌های دولت به بالفعل تبدیل شوند. در سطح استان 750 واحدصنعتی با سرمایه 30 تا 40 میلیارد تومان شکل گرفته است.

 

وی در خصوص کارخانه فولاد بهمئی گفت: برای ایجاد کارخانه فولاد بهمئی زمانی که دلار 950 توان بود شخصی متقاضی ایجاد آن شد که آن موقع 1200 میلیارد تومان اعتبار نیاز داشت و ما مجوزهای لازم را برای او صادر کردیم اما پروژه سنگین و بزرگی بود که توانمندی زیادی برای راه‌اندازی امکان اجرای آن وجود ندارد و این پروژه جزو مصوبات هیئت دولت به استان نبوده است.

 

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد درباره تورم در بازار در استان اظهار کرد: گرانی و گران فروشی دو بحث مطرح در بازار استان است و می‌کوشیم کنترل و نظارت بر بازار بیشتر باشد. بیش از 95 درصد محصولات استان از خارج استان وارد و تأمین می‌شود که این موضوع در گرانی کالاها و اجناس تأثیرگذار است.

 

حیدرپور گفت: وظیفه و مسوولیت ما تأمین، توزیع و نظارت بر بازار است و باتوجه به اثرات روانی نبود کالا در بازار نخستین تلاش ما وجود کالا در بازار است.

 

وی با بیان این که ارزان‌ترین استان کشور در زمینه گوشت قرمز استان کهگیلویه و بویراحمد است، تصریح کرد: کهگیلویه و بویراحمد استانی دامدار و کشاورز است اما 5 درصد گوشت مرغ ما هم در خود استان تأمین نمی‌شود.

 

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد در خصوص تک نرخی نبودن کالاها و اجناس در استان ادامه داد: تفاوت قیمت‌ها بیشتر به علت تغییر روزانه آنهاست و یک واحد صنفی کالایی را باقیمت چند روز قبل می‌فروشد پس پایان کالا صنف دیگری همان کالا را با قیمت جدید خریده و به فروش می‌رساند از این‌رو تصور می‌کنیم یک کالا چند نرخی است.

 

به گزارش ایسنا،«کوکب حاتمی»، عضو شورای شهرستان گچساران گفت: برخی مدیران این استان براساس شایسته سالاری انتخاب نشدند.

 

وی افزود: بازار شهر گچساران پیش از این در دست بازاریان قدیمی بود و کمترنوسانات قیمت داشت اما هم‌اکنون که از دست بازاریان قدیمی خارج شده است نوسان قیمت شدیدی وجود دارد به‌طوری‌که کالایی چند روز پیش باقیمت 2500 تومان از بازار این شهر خرید می‌شد هم‌اکنون به 4000 تومان رسیده است.

 

حاتمی ادامه داد: برخی مشکلات بیکاری و تورم ملی است اما برخی نیز استانی هستند و مسوولان استان می‌توانند جلوی آنها را بگیرند. همه مشکلات جامعه ما براثر بیکاری است و اگر این مشکل برطرف شود بسیاری ازمشکلات برطرف می‌شود.

 

همچنین«صدرالله ظفری»، نایب رییس شورای استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: واحدهای تولیدی و اشتغال‌زای زیادی از جمله پتروشیمی دهدشت، کارخانه فولاد بهمئی، تراکتورسازی بهمئی، پتروشیمی گچساران و معدن سلستین بهمئی در شهرستان‌های کهگیلویه، گچساران و بهمئی بلاتکلیف مانده‌اند و مسوولان باید این مشکلات را پیگیری و برطرف کنند؛چراکه این واحدها می‌توانند نقش بسزایی در اقتصاد و اشتغالزایی استان و این شهرستان‌ها داشته باشند.

 

وی یادآور شد: پرداخت بابت بدی آب و هوا را از فیش‌های حقوقی این استان حذف کردند این در حالی است که نه تنها آب و هوا خوب نشده بلکه پدیده جدید ریزگردها نیز به آن اضافه شده است.



تاریخ انتشار : 27 مهر 1391, 00:43



» اخبار مرتبط:

  • توزیع مرغ 4800 تومانی در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • واگذاري 20 درصد سهام پتروشيمي گچساران به بخش خصوصي
  • صادرات 2 هزار تن سلستین به کشور چین
  • بزرگواری گفت :پتروشیمی دهدشت 2 درصدپیشرفت فیزیکی دارد
  • رشد 750 درصدی واحدهای صنعتی بعد از انقلاب اسلامی ایران
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟