مشروح اخبار


» ‌در جلسه استاندار کهگیلویه و بویراحمد با مدیران کل منابع طبیعی و ثبت احوال چه گذشت؟



مدیران کل منابع طبیعی و ثبت احوال استان با استاندار کهگیلویه و بویراحمد دیدار کردند

آمار پایه اصلی تصمیم و برنامه ریزی ها باشد/کاربری کارت های ملی هوشمند افزایش یابد/نیازمند برنامه ریزی رشد جمعیت با آینده نگری هستیم

به گزارش راک نیوز "علی محمد احمدی در دیداری که مدیرکل سازمان ثبت احوال استان و کارکنان آن با وی داشت با بیان اینکه، این سازمان پایه اطلاعات در کشور است، گفت: آمار پایه اصلی هر تصمیم و برنامه ریزی اصولی، علمی و منطقی به لحاظ کمی و کیفی منابع انسانی است.
وی با اشاره به این مطلب که کشورهایی آمار پایدار و منسجم تر دارند موفقتراند، افزود: کشورهایی تحرک دارند که براساس آمار و مسئله آمایش و با لحاظ کردن فضا و محیط و شاخص کلیدی نیروی انسانی کار و فعالیت می کنند. 

احمدی با بیان اینکه، برخی آمارها از جمله جمعیتی به لحاظ میزان و سطوح سنی پایه و مادر هستند، تصریح کرد: برنامه ریزی برای ایجاد فرصت و ارائه هر نوع خدمت به این گونه آمارهای مهم بستگی دارد.

وی با اشاره به اینکه، ثبت احوال آمارها از بدو تولد تا مرگ را کنترل می کند و در این مسیر پر دامنه تحولات کمی و کیفی زیادی انجام می گیرد، تاکید کرد: ثبت احوال در این مسیر باید برنامه ریزی برای ایجاد تعادل جمعیتی نیز داشته باشد.

استاندار با بیان اینکه، کشورهایی که با عدم تعادل جمعیتی روبرو هستند و رفتارهای سینوسی و نامتعال جمعیتی دارند و فاقد استراتژی جمعیتی اند، موفق نیستند، گفت: کشورهایی که ضعف آماری دارند و فاقد برنامه آمایش منسجمی هستند به هدف نمی رسند.

احمدی تصریح کرد: در کشور ما نیز در مقطع ای خانواده ها با فرزند آوری و افزایش جمعیتی شدید روبرو بود و در مقطعی جلوی رشد را گرفتند و به ۲ فرزندی بسنده کردند که در هر دو حالت نادرست است و هر چند بدون برنامه ریزی و آینده نگری این بی تعادلی ها باعث بحران می شود.

وی با بیان اینکه در هر دوحالت نباید دچار مشکل جمعیتی شد، یادآور شد: در مقطعی رشد جمعیت را رها کردیم و به حدود سه میلیون نفر جمعیت فعال روبرو شدیم و ایجاد فرصت برای آنها سخت بود و باز در مقطع زمانی کوتاه حدود ۸۰۰ هزار نفر دیگر به آنها افزوده شد و این مسئله نشان از عدم برنامه ریزی قوی در ثبت احوال و مرکز آمار بوده است. 

استاندار به مسئله شناسنامه ها و کارت های چند کاربری هویتی و هوشمند اشاره کرد و گفت: امروزه دنیا به سمت تراشه های هوشمند حرکت می کند که از طریق آن همه هویت ملی شخص ارائه داده می شود وجایگزین شناسنامه، کارت ملی، کارت مالی، کارت تردد، خدمات درمانی، پایان خدمت و ... می باشد.

احمدی تاکید کرد: باید تلاش کرد همپای دیگر کشورها پیشرفته در این خصوص با علم روز حرکت کنیم و دلیلی ندارد که در این خصوص عقب بمانیم و یا اینکه خود را به جعبه ای از کارت ها تبدیل کنیم.

مدیرکل ثبت احوال استان هم گفت: در کارت های جدید ملی در کشور ظرفیت ۴۷ نوع خدمت دیده شده است که آرام آرام این اقدامات انجام می شود.
وی، مشکل ساختمان در دست اجرای اداره ثبت احوال دهدشت را مطرح نمود که استاندار در این خصوص عنوان کرد که موضوع پیگیری خواهد شد تا این پروژه هرچه زودتر به سرانجام برسد.

  وی به مسئله کارت ملی استان اشاره کرد و گفت: حدود ۱۰۰ هزار نفر در استان هنوز برای کارت ملی ثبت نام نکرده اند ضمن اینکه مهلت نام نویسی برای ارائه کارت ملی تا پایان سال جاری می باشد.

اجحاف در حق منابع ملی/اولین بار ردیف ویژه مالی به منابع طبیعی/اهتمام جدی به آسیب های منابع طبیعی

همچنین علی محمد احمدی در دیدار دیگری که مدیرکل منابع طبیعی استان با وی داشت، گفت: منابع طبیعی این میراث ملی در حق آن اجحاف شده و در زمان های متمادی از طرق مختلف طبیعی وغیرطبیعی هدف تعدی، زیاده روی و تعرض قرار گرفته است.وی اظهار داشت: ریزگردها، خوشکسالی، آتش سوزی، زیاده روی چرای دام، ریشه کنی گیاهان خوراکی و دارویی، قطع درختان و تولید زغال، تبدیل به اراضی و کاربری های دیگر و انواعی از آفت ها و بیماری ها بلای جان منابع طبیعی، جنگل و مراتع شده است.

استاندار تصریح کرد: این مشکلات طی سالیان گذشته آرام آرام اکولوژی زیست محیطی و منابع ملی را به مخاطره انداخته و در کنار همه اینها آلودگی های زیست محیطی مشکلات جدی به این عرصه وارد آورده است.

احمدی با بیان اینکه هر چند در مناطق حفاظت شده تعرض و تخریب کمتر است، یادآور شد: اما در برخی از مناطق مدیران در برابر فشارها و مسائل قومی و قبیله ای در حوزه منابع طبیعی کم می آورند و کوتاه می آیند و این منابع ارزشمند مورد تعرض بیشتر قرار می گیرد. 

استاندار تاکید کرد: واقعیت این است که باید در خصوص منابع طبیعی تجدید نظر شود، همه باید به این مسئله اهتمام کامل و جدی داشته باشیم جلوی هرگونه سوء استفاده های اقتصادی از منابع طبیعی گرفته شود و مبارزه جدی با بحران های طبیعی و آفت ها به عمل آید.

وی بیان کرد: باید در این خصوص از ظرفیت دانشگاهیان و مراکز تحقیقاتی وعلمی استفاده کنیم با فرهنگ سازی و مشارکت ها و بسیج مردمی حفاظت، صیانت و توسعه منابع جنگلی، جلوی بهره برداری های نادرست، آتش سوزی ها و قطع درختان را بگیریم.

استاندار یادآور شد: جنگ هشت ساله تحمیلی، تهدیدها، تحریم ها و فشارهای اقتصادی باعث شد تا در مقاطع ای عرصه های ملی مورد تعرض قرار گیرند و امروز آسیب ها و آفت های طبیعی مزید بر علت است و ذخایر طبیعی دچار مشکل می باشد و باید همه به این موضوع حیاتی و مهم توجه جدی و اهتمام کامل داشته باشیم.
احمدی ابراز داشت: مجلس شورای اسلامی و دولت برای اولین بار ردیف ویژه مالی برای ذخیرگاه طبیعی کشور که بخش بزرگی از آن در حوزه زاگرس است در نظر گرفته اند و ما هم در کنار نگاه ملی به این مسئله مهم باید نقش ارزنده ای داشته باشیم.

مدیرکل منابع طبیعی استان هم گفت: این استان در چهار فصل سال با مشکلات جدی در حوزه منابع طبیعی مواجه است.

وی اظهار داشت: منابع طبیعی درفصلی  با ریشه کنی گیاهان خوراکی و دارویی در فصلی با آتش سوزی و در مقطع ای با قطع درختان برای سوخت و زغال و در فصلی هم با آفات، تعرض های مختلف و کاربری ها مواجه است.

مدیرکل منابع طبیعی استان افزود: ۲۵۰ میلیارد ریال برای حفاظت، صیانت و توسعه منابع طبیعی استان در نظر گرفته شده است که امید است بتوان حرکتی نو و سازنده را در استان آغاز کنیم.

‌در جلسه استاندار کهگیلویه و بویراحمد با مدیران کل منابع طبیعی و ثبت احوال چه گذشت؟



تاریخ انتشار : 4 دی 1397, 10:43



» اخبار مرتبط:

  • مدیر منابع طبیعی بویراحمد معرفی شد
  • استاندار: طرح جامع کارخانجات شن و ماسه استان تدوین شود
  • خسارت 25 میلیارد تومانی سد چم‌شیر به عرصه‌های طبیعی گچساران
  • مدیرکل جدید منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
  • شش آتش سوزی در جنگل ها و مراتع کهگیلویه وبویراحمد مهار شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟