مشروح اخبار


» انتقاد تند دانشجوی کهگیلویه وبویراحمدی از آنچه در شیراز بر آنها گذشت؛ خیر مقدم وزیر محترم علوم !!!



اصل بنیادی و اساسی «کرامت انسانی» زیربنای تمامی حقوق اساسی است که افراد از آن برخوردارند. دانشجویان نیز، که بخشی از ملت هستند، بر مبنای این اصل، از همه حقوق اساسی مقرر در قانون اساسی و سایر قوانین جمهوری اسلامی ایران برخوردارند

راک نیوز- جواب نقد و حق خواهی دانشجو و طالب علم ، توهین و تهدید نیست.

 

مسئولانی که میگمارید ظرفیت بالایی داشته باشند.

 

اصل بنیادی و اساسی «کرامت انسانی» زیربنای تمامی حقوق اساسی است که افراد از آن برخوردارند. دانشجویان نیز، که بخشی از ملت هستند، بر مبنای این اصل، از همه حقوق اساسی مقرر در قانون اساسی و سایر قوانین جمهوری اسلامی ایران برخوردارند.

از اخلاق میگویم که امروزه در جامعه کمرنگ شده است.

تاریخ معاصر ما سرشار از طنین صدای آزادی‌خواهان و دلسوزانی است که برای «حاکمیت قانون»، به عنوان یکی از آرمان‌های والای انسانی و اسلامی، تلاش کرده‌اند.

متأسفانه چندی است که توهین و بی احترامی ، به امری عادی تبدیل شده و این رفتار به مسئولان رده پایین تر نیز سرایت پیدا کرده است؛ تا جایی که این معضل در دانشگاهها و حتی نیروی های حراستی درب ورودی سالن جلسات آزمون ها نیز به صورت بسیار جدی تری خودنمایی می‌کند.

 

نهادینه ‌شدن قانون‌گرایی در فضای عمومی جامعه، از سویی مستلزم بسط و تقویت آن در نهادهای اجتماعی (از جمله نهاد آموزش) و از سوی دیگر نیازمند جامعه‏ پذیری افراد بر مبنای قانون‏مداری است. دانشگاه.،مسولان دانشگاهی و محیط های آموزشی می‌توانند نقش ویژه‏ ای در این زمینه بر عهده بگیرند و با سیاست‏گذاری هدفمند، به بستری مناسب برای تمرین قانون‏گرایی بدل شوند. آیا معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، به عنوان متولی توسعه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها، ترویج و تقویت فرهنگ قانون‌گرایی را جزو اولویت‏های خود نمی‌داند و در همین راستا اقدام به تدوین «منشور حقوق دانشجویی» نکرده است.؟ آیا هدفش جز این بوده که دانشگاه را به بستری مناسب جهت تمرین و بسط قانون‏مداری در کشور بدل کند، تا دانشجویان به عنوان چشمان نگران نظام، مسئولیت‌ اجتماعی دانشگاه را دنبال کنند و سفیران قانون در جامعه باشند. آیا وزارت علوم چه اندازه در تلاش برای افزایش «نشاط در فضای دانشگاه‌ها» و ارتقاء «کرامت انسانی» دانشجویان اهمیت ویژه قایل است. آیا این دو مورد دو دستاورد مهم انتشار و کاربست این منشور نیست.

تحقق کامل قانون‌مداری مستلزم پش‏برد هم‏زمان «حقوق» و «مسئولیت‏ها» است. روشن شدن محدوده حقوق دانشجویان، خود به خود به روشن شدن مسئولیت‌ها و تعهدات آنان نیز کمک خواهد کرد. اساس قانون، مشخص‌کننده چارچوب فعالیت‌ها و شفاف‏ کننده مجموعه حقوق و مسئولیت‏ها در همه عرصه‏ ها است.

مگر نه اینکه هدف عملی تدوین و انتشار منشور حقوق دانشجویی، تمرین قانون‌مداری، تقویت حس پاسخگویی مسئولین دانشگاهی و بسط و توسعه آگاهی‌ها و مهارت‌های دانشجویان است.

 

پس ما داریم به کجا می رویم؟

 

چه شده است که برای برگزاری یک آزمون که حق دانشجوست و برای متقاضیان تدارک دیده شده است.

هجده دقیقه قبل از ساعتی که در کارت ورود آزمون ثبت شده درب ورود را بروی متقاضیان میبندند و هیچ توجهی نمیشود.

در تاریخ 1396/11/13 زمان برگزاری آزمون msrt مورد نیاز امتحان جامع دانشجویان دکتری و دفاع از پایان نامه و پیش نیاز ثبت نام PhD تعدادی از متقاضیان که برای این آزمون بسیار تلاش نموده بودند از امتحان بازمیمانند. تعدادی از متقاضیان و شرکت کنندگان در این آزمون علاوه بر اینکه مانع ورودشان به جلسه امتحان شدند با برخورد نامناسب متولیان و برگزارکنندگان نیز مواجه شدند.

وقتی هجده دقیقه قبل از شروع اعلام شده آزمون درب را میبندند. متقاضیان با خواهش و التماس خواهان پیگیری توسط مسوول آزمون شدند و ایشان اظهار داشتند به ما اعلام شده درب را ببندیم.در صورتی که ساعت ورود را به ایشان نشان میدهند. میگوید اینجا در کارت شما چی نوشته به من مربوط نمیشود و آنچه پروتکل به من اعلام کرده اجرا میشود.

 

متقاضیانی که صبح برگزاری آزمون از امتحان بازماندند به کجا باید مراجعه میکردند.

به مراجع انتظامی

به حراست دانشگاه

به امور حقوقی دانشگاه

به وزارت علوم

به کجا؟

آیا به همین سادگی در حق دیگران اجحاف کردن اینقدر عادی ست.

آیا یکسال از درس عقب افتادن در چشم به ظاهر قانونمندان اینقدر عادی ست.

آیا متقاضیانی که از راه دور و استانهای همجوار به این مرکز در دانشکده پیراپزشکی علوم پزشکی شیراز برای آزمون در پشت درب بسته ماندند باید هم از امتحان بازبمانند هم مورد توهین قرار بگیرند.

آیا مسوولین وقتی در استانهای محروم حتی حوزه ی امتحانی تعیین نمیگردد و متقاضیان باید به استانهای همجوار بروند

هیچ تدابیری نباید بیندیشند.

چرا و چگونه ست که به خود اجازه میدهیم به این سادگی با تلاش و زحمت دیگران بازی کنیم و محروم کنیم دیگران را از حق و حقوقشان.؟

جناب آقای دکتر غلامی وزیر محترم علوم؛

همانطور که مستحضرید دانشجویان دکتری مشغول به تحصیل در دانشگاه های بزرگ و سطح یک کشور سرمایه های ارزشمندی از نظر حفظ شتاب علمی و تولید فناوری به شمار می آیند که هرگونه تلاش و هزینه

برای بالندگی و شکوفایی علمی آنان، تاثیر مستقیم در

استقلال و پیشرفت میهن اسلامی ایران در آینده نزدیک دارد.

آیا حق تعدادی از این دانشجویان باید به راحتی پایمال گردد.؟

وقتی متقاضیان به مسوول درب ورودی اعلام میدارند که ساعت 9:15 صبح در کارت نوشته‌اید درب بسته میشود

چرا الان که ساعت 8:57 هست درب را بسته اید. وقتی متقاضی درب را باز میکند که با برخورد نامناسب نگهبان درب مواجه میشود،

حقش را کجا باید دادخواهی کند؟

 

هر دانشجویی در دوران تحصیلش با قوانین و مقررات آشنا و به رعایت آنها پایبند هست و اما چه توجیه ی دارند آنهایی که مانع ورودشان به آزمون شده اند.؟

 

از شما وزیر محترم و مسوولین و متولیان تقاضا داریم.

ضمن تدابیر و برنامه های جدی برای مطالبات دانشجویان حداقل از این حق و حقوق ابتدایی آنها به این سادگی نگذرید و پیگیری نمایید.

قابل ذکر است صورتجلسه تنظیم شده عدم راهیابی متقاضیان به جلسه امتحان با هجده دقیقه قبل از شروع ازمون در کلانتری همان ناحیه جهت استعلام موجود است.

 

حتی اگر یک ثانیه قبل از زمان اعلام شده متقاضی به درب ورود میرسید حق این را داشت که به جلسه راه یابد.

 

به این راحتی با سهل انگاری حق دیگران را پایمال نکنیم.

 

به امید فردایی بهتر.

 

 

نوشته شده توسط: شیرین بانو زرین داوطلب آزمون msrt (پیش نیاز امتحان جامع دکتری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) 

1396/11/15



تاریخ انتشار : 20 بهمن 1396, 07:57



» اخبار مرتبط:

  • آرامش گورستانی دانشگاه به‌نفع کشور نیست
  • اعلام نتایج دوره دکتری سال 95دانشگاه یاسوج تاپایان هفته
  • فوت یک دانشجوی دکتری در دانشگاه تهران
  • دولت سابق با تغییر «اساسنامه» به‌دنبال تصاحب «دانشگاه آزاد» بود
  • متقاضیان ثبت نام آزمون بورس تا 20 تیرماه مهلت دارند
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟