مشروح اخبار


» مرگ عروس بخاطر یک عکس+عکس



 راک نیوز: اين عروس خانم 30 ساله که هويتش فاش نشده است روي يک صخره ايستاده و در حال تهيه عکس براي آلبوم عروسي اش بود که ناگهان ليز خورد و داخل رودخانه افتاد و بعد از آبشار بلند به پايين پرتاب شد و جسد او چند ساعت بعد پيدا شد.

alt

علت سقوط او ليز خوردن به دليل خيس شدن لباس عروسش عنوان شده است. او روي صخره اي در کنار رودخانه که منتهي به يک آبشار بلند است ايستاده بود تا عکس بگيرد که دنباله لباسش وارد آب رودخانه شده و خيس و سنگين شد و عروس خانم نگون بخت را داخل رودخانه کشيد.
عکاس صحنه سعي کرده بود او را نجات دهد اما سنگيني او مانع اين عمل شده و نهايتا او از آبشار پرتاب شد. وي حدود 100 متر آنطرف تر از محل عکسبرداري  توسط يک راننده که به خوبي منطقه را ميشناخت و به صورت داوطلبانه به پليس و آتشنشانها در عمليات جستجو کمک ميکرد پيدا شد، عکاس و دستيارش به خاطر شوک شديد ناشي از اين حادثه راهي بيمارستان شدند.

alt

اين عروس جوان در ماه ژوئن ازدواج کرده بود اما هنوز تصاوير مربوط به آلبوم عروسي اش را تهيه نکرده بود. نکته جالب اينکه هيچکس همراه او نبود و برادر و دختر خاله اش بعد از اينکه حادثه به آنها گزارش شد به محل آمدند. خانواده او حاضر به مصاحبه با رسانه ها نشده اند.



تاریخ انتشار : 5 شهریور 1391, 19:28



» اخبار مرتبط:

  • دامادی‌ که‌ به‌ سوگ‌ عروس‌ نشست + تصاویر
  • جان باختن 2 برادر در رودخانه /تفریح تلخ یک خانواده لرزبان
  • متهم با شليک پليس کشته شد
  • تصادف مرگبار ماشین عروس/مادری ودختری که بخانه نرسیدند
  • سقوط آزاد از طبقه 22 /بدشانسی راننده خودروی پارک کرده
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟