پای حرفهای یک خانواده کارآفرین موفق گچسارانی نشستیم که 12 سال پیش با چهل میلیون ریال سرمایه شروع و اکنون با چهار طرح ساده تولیدی و ایجاد 42 شغل 100میلیارد ریال سرمایه دارد.
خانواده ی کارآفرین گچسارانی که با4میلیون تومان میلیاردر شدند!
پای حرفهای یک خانواده کارآفرین موفق گچسارانی نشستیم که 12 سال پیش با چهل میلیون ریال سرمایه شروع و اکنون با چهار طرح ساده تولیدی و ایجاد 42 شغل 100میلیارد ریال سرمایه دارد.
اگاهي از رازهاي موفقيت این خانواده ی کارآفرین موفق که بدون داشتن پشتوانه مالي و تنها با همت و جسارت و توکل به خدا ، به موفقيت هاي زيادي در عرصه تولید دست يافته اند بدون شک براي جوانان جوياي نام تاثير مثبتي خواهد داشت.
این خانواده خلاق و کارآفرین گچسارانی با راه اندازی چهار طرح ساده تولیدی برای 42 نفر از همشهریان خود، شغل و درآمد ایجاد کرده است.
فرماندار گچساران گفت: این خانواده کارآفرین موفق با سرمایه گذاری 40 میلیون ریال سرمایه خود را به بیش از 100میلیارد ریال رسانده اند.
عبدالرحیم رحیمی به خرید دستگاه پاستوریزه کردن شیر از سوی این خانواده کارآفرین اشاره کرد و گفت: این دستگاه روزانه یکهزار لیتر لبنیات پاستوریزه تولید می کند که این خود گام مهمی در خصوص سلامت و امنیت غذایی مردم است.
رحیمی گفت: بیش از 10 میلیارد ریال در زمینه پاستوریزه کردن لبنیات از سوی این خانواده کارآفرین سرمایه گذاری شده است.
خانواده خیرمند به همراه پنج برادر و پدر خود بصورت یک زنجیره تولید مشغول به فعالیت هستند.
این خانواده کارآفرین چندین عنوان برتر در زمینه کارهای کوچک در سطح ملی را کسب کرده و ضمن ایجاد درآمد پایدار برای خود و اعضای خانواده اش توانسته ده ها فرصت شغلی ایجاد کند.
تولید خوراک دام با کشت علوفه، گوشت و شیر ، لبنیات پاستوریزه و توزیع آنها در تعاونی ها از سوی این خانواده کارافرین قیمت محصولات تمام شده تولیدی این شهرستان را کاهش داده است.
یکی از اعضای این خانواده کارآفرین موفق که با راه اندازی یک واحد دامداری 150 راسی و کشت علوفه در 15 هکتار از اراضی خود ضمن تامین خوراک دام خود، زمینه 10 فرصت شغلی برای جوانان گچسارانی را فراهم کرده است.
رحمان خیرمند گفت: حمایت از کارآفرینان واقعی مستلزم همکاری همه جانبه مسئولان برای پایین آمدن سود تسهیلات بانکی است.
وی بیان کرد: بالا بودن سود تسهیلات بانکی ادامه حیات بسیاری از واحدهای تولید را غیرممکن کرده است.
خیرمند با اشاره به این که بسیاری از واحدهای تولید ی این شهرستان به دلیل کمبود سرمایه در گردش نیمه فعال می باشند گفت: ظرفیت این گاوداری بیش از 500راس می باشد که به دلیل نبود تسهیلات بانکی نیمه فعال شده است.
این کارآفرین با اشاره به اینکه سود تسهیلات بانکی بسیاری از سرمایه گذاران گچسارانی چندین برابر تسهیلات دریافتی است گفت: با وجود حمایت های دولت تدبیر و امید گاهی بخشی از واحد های تولیدی این شهرستان به دلیل ناتوانی در پرداخت مطالبات بانکی غیر فعال می شوند.
رحمان خیرمند افزود: در سال 91 ، 120 تن گوشت از سوی این گاوداری به کشور عراق صادر شد که طی چند سال گذشته به دلیل برخی از مشکلات تعداد گاو های این واحد تولیدی 100 راس کمتر از گدشته شد.
وی گفت: دولت تدبیر و امید توجه ویژه ای به بخش خصوصی دارد و امیدواریم مشکلات واحدهای تولیدی از سوی متولیان امر در اسرع وقت برطرف شود.
هم اکنون گوشت و شیر تولیدی این گاوداری با 15 درصد کمتر از نرخ بازار در مراکز فروش این خانواده کار آفرین عرضه می شود.
گفتنی است رحمان خیرمند32ساله در مقطع دکترا رشته آبیاری دانشگاه تهران مشغول به تحصیل می باشد.
خیرمند در پایان خاطر نشان کرد: جوانان و فارغ التحصیلان در رشته کشاورزی نباید منتظر استخدام و پشت میز نشینی باشند، بلکه باید با آموزش و پشتکار و توکل بر خدا در این عرصه فعالیت کنند و مطمئن باشند که در صورت کار و تلاش در رشته کشاورزی و خدمت به کشور نتایج مطلوبی به دست خواهند آورد.
پدر خانواده کارافرین موفق گچسارانی گفت: نگرش جامعه به چرخه تولید زنجیره ای نقش اثرگذاری در خودکفایی ملی و ایجاد فرصت های شغلی پایدار از سوی دیگر دارد.
بندر خیرمند نگاه کامل کارآفرینان به تولید و سنجش میزان نیاز بازار مصرف قبل از شروع تولید را ضروری می داند.
وی بهره وری از تجربیات کشاورزان سنتی، تولیدات کشاورزی و دامپروری را از دیگر عوامل موفقیت خانواده خود ذکر کرد.
خیرمند تصریح کرد: سرمایه اولیه برای شروع واحد نیمه صنعتی گاوداری پنج میلیارد ریال در سال 88 بوده است.
روزانه یک تن شیر از سوی این گاوداری تولید و در کارخانه شیر صنعتی کوچک این خانواده کارآفرین گچسارانی پاستوریزه می شود.
رحیم خیرمند مسئول این واحد تولیدی با اشاره به اینکه پنج نفر در این کارخانه کوچک مشغول به فعالیت می باشند، گفت: روزانه یکهزار لیتر لبنیات پاستوریزه در این کارخانه کوچک تولید و عرضه می شود.
رحیم خیرمند30 ساله و تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد رشته شیمی آلی دانشکاه آزاد واحد گچساران به پایان رسانده است.
علی خیرمند دیگر عضو این خانواده کار آفرین موفق با ساخت یک مجتمع غذایی موجب ایجاد اشتغال 21 نفر از اهالی این منطقه شده است.
وی مساحت این مجتمع غذایی را 380متر مربع اعلام کرد و گفت: برای ساخت این واحد 20 میلیارد ریال تسهیلات بانکی با نرخ 18 درصد از بانک دریافت کرده است.
خیرمند گفت: بیشتر مواد غذایی مصرفی این مجتمع، تولید روزانه واحدهای زنجیره ای خانواده خود می باشد.
وی ابراز کرد: حمایت از کارآفرینان واقعی به ویژه پایین آوردن نرخ سود تسهیلات بانکی در بخش تولید راهکار اصلی رونق و شکوفایی تولید در کشور است.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر