حوزه انتخابیه ممسنی ورستم با برخورداری از پتانسیل های بالقوه و ازطرفی فاصله واقعی این دوشهرستان با استانداردهای توسعه کار را هم برای نامزدهای فعلی انتخابات و هم برای مردم سخت کرده است.
از آن جهت کار برای نامزدها سخت است که دوران شعارو وعده وعید های توخالی دادن بسر آمده ،وبرای متقاعد کردن شهروندان این حوزه بایدبا کارنامه موفق و مستند راهی میدان تبلیغ شد .
يكي از مصاديق انتخاب در حوزه زندگي اجتماعي، انتخاب وكلا و نمايندگان مردم، جهت ادارة امور سياسي و اجتماعي به نمايندگي از مردم است. در نظام جمهوري اسلامي بر اساس تفكيك وظايف و اختياراتي كه بين قواي سهگانه شده است. بحث قانونگذاري و نظارت بر قوه مجريه بر عهده قوه مقننه متشكل از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي گذارده شده است. بر اين اساس، يكي از مهمترين انتخابات در انواع انتخابات سياسي، انتخابات مجلس شوراي اسلامي است كه به دليل گستردگي و اهميت حوزه كاري آن قطعاً انتخاب اعضاي آن نيز از اهميت زيادي برخوردار است. اكنون نيز كه در آستانه انتخابات دهمین دوره مجلس شوراي اسلامي قرار داريم، توجه به ويژگيهاي اين افراد و دقت در انتخاب فرد مناسب ضروري مينمايد.
نظر مقام معظم رهبري در انتخاب افراد اصلح براي نمايندگي مجلس را مرور ميكنيم. ايشان معتقدند از بين كانديداهاي نمايندگي بايدكساني انتخاب شوند كه: "بهترين از لحاظ ايمان، بهترين از لحاظ اخلاص و امانت، بهترين از لحاظ ديندارى و آمادگى براى حضور در ميدانهاى انقلاب؛ دردشناسترين و دردمندترين نسبت به نيازهاى مردم را انتخاب كنند. اينها فرصتهايى، است [كه] بايستى مردم عزيز ما در همه جاى كشور هوشيارانه، با بصيرتِ تمام تلاش كنند، پيدا كنند و با رأى خود مسجل كنند و مجلس را ـ آن مجلسى را كه مورد نياز جامعة كنونى ماست ـ تشكيل بدهند.
يكي از تصورات كه در ذهن عموم مردم در رابطه با وظيفه نمايندگان مجلس ميباشد، اين است كه وظيفه اصلي نمايندگان، پيگيري و جذب امكانات مختلف براي حوزه انتخابي خود است.
حوزه انتخابیه ممسنی ورستم با برخورداری از پتانسیل های بالقوه و ازطرفی فاصله واقعی این دوشهرستان با استانداردهای توسعه کار را هم برای نامزدهای فعلی انتخابات و هم برای مردم سخت کرده است.
از آن جهت کار برای نامزدها سخت است که دوران شعارو وعده وعید های توخالی دادن بسر آمده ،وبرای متقاعد کردن شهروندان این حوزه بایدبا کارنامه موفق و مستند راهی میدان تبلیغ شد .
اما سختی کار برای مردم، انتخاب بهترین از میان تصویرهای خیالی و شعارهای آرمانی است که ازماه ها قبل از انتخابات آغاز و در روزهای آینده به اوج خود خواهد رسید.
نگارنده باور داردیکی از معضلات اصلی دربسیاری از حوزه های انتخابیه برگزیده شدن نمایندگانی بود که سابقه کار اجرایی نداشته اند واز رویا تا واقعیت روند بوروکراسی اداری بی اطلاع بودند.
با چرخشی به چند ده کیلومتر آنطرف تر از حوزه انتخابیه ممسنی میتوان به عملکرد موفق تاجگردون ،نماینده فعلی مردم گچساران وباشت اشاره کرد.
وی تجربه سال ها کار در استانداری و زیرمجموعه آن تا سازامان مدیریت را درکارنامه کاری خود داشته وهمین تجربه باعث گردید تا او نماینده ای باشد که برهمه پیچ وخم های اجرایی کار در قوه مجریه مشرف و بداند کی به موکلین خود وعده دهد ویا در سوال از مدیران به حداقل پاسخ قانع نگردد.
بانگاهی اجمالی به نامزدهای دهمین دوره انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه ممسنی و رستم میوان فردی مانند سید یدالله حسینی را بدلیل دارابودن از اویژگی های مطرح شده دربالا قابل انتخاب دانست.
آنچه نگارنده را وادار میکند تا از سر انصاف حسینی را در شرایط فعلی گزینه ای مناسب بدانم ،علاوه بر برخورداری از ویژگی های یک کاندیدای اصلح از دیدگاه مقام معظم رهبری ،بی شک کارنامه کاری وی است.
حسینی در کارنامه کاری خود تجربه موفق نمایندگی دولت در یکی از بزرگ ترین شهرستان های استان فارس را بهمراه دارد.
او دراین مدت توانسته بسبب مدیریت توام با تعامل بر اساس ارزیابی عملکرد سالانه وزارت کشورفرمانداری تحت مدیریتش، از میان فرمانداریهای سراسر کشور بر اساس ۲۲ شاخص رتبه نخست را در کشور کسب کند.
تعامل حسینی با مدیران وپاسخگویی به مردم بعنوان ولی نعمت سندی است که درانتخابات پیشرو کار را برای رای دهندگان درحوزه انتخابیه ممسنی ورستم درانتخاب اصلح آسان میکند.
از دیگر شاخصه های بارز سید یدالله حسینی به قدرت تعامل وانعطاف پذیری او با جناح ها و تفکرات حزبی کشور میتوان به نیکی یادکرد.
حسینی درمدت هدایت فرمانداری مرودشت توانسته بدون هیچگونه چرخشی وعدول از وظیفه خطیر خدمت به مردم با دو دولت اصولگرا و اعتدال بعنوان یک خادم مردم به بهترین نحومطلوب انجام وظیفه کند.
ضمن احترام به همه کاندیداهای دهمین دوره انتخابات در ممسنی ورستم بی شک همانگونه که در بالا اشاره شد،يكي از نكات مد نظر انتخابكنندگان بحث تخصص نمايندگان منتخب و توانايي علمي و عملي آنها در نوع مسؤوليتي كه برعهده ميگيرند، ميباشد که جناب اقای حسینی در این زمینه کارنامه ای روشن وقابل دفاع دارند .
اما نكتهاي كه حضرت امام (ره) نيز همواره بر آن تأكيد داشتند بحث تعهد در كنار تخصص بود.
هم چنین مقام معظم رهبرى نيز در يكي از سخنرانيهاي خود با اشاره به برخى تبليغات در مورد اصالت دادن به تخصص داوطلبان نمايندگى تصريح ميكنند: "تخصص نيز امرى لازم است و ما امروز متخصص كم نداريم، اما ملت هوشيار ايران بايد دقت كند كه در ميان همين متخصصان، متدينها را انتخاب كند؛ زيرا دين و تدين مانع وابستگى مىشود و اگر ديندارى نباشد وابستگى آسان مىشود.
سخن آخراینکه بابهره مندی از فرمایشات رهبری ، سوابق خدمتی برادر گرامی جناب آقای سید یدالله حسینی در نهادهای انقلابی پازل شایستگی وی و برخوردای از فاکتورهای یک کاندیدای اصلح را تکمیل میکند.
اشاره: مطلب فوق از سری یادداشت های مخاطبین راک نیوز میباشد شمانیز میتوانید با ارسال نظر خود آن را تایید ویا نقد نمایید.
برای آگاهی لحظه به لحظه از آخرین اخبار انتخابات و تحلیل های روز به کانال تلگرام ما در زیر بپیوندید.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر