مشروح اخبار


» زنی که شوهرش را اجاره میدهد !+عکس



این زن اعلام داشت که این اقدام، درآمد مناسبی برایش به ارمغان آورده و همه روزه درخواست های زیادی از سوی زنانی که به کمک یک مرد در کارهای سنگین نیاز دارند، به وی می رسد.

یک زن اتریشی برای کسب درآمد و تامین هزینه.های زندگی مشترک، شوهر خود را برای کمک به زنان تنها اجاره می دهد!

 

براساس این گزارش  این زن اتریشی که "رنیت کوجلر" نام دارد، برای تأمین هزینه های "روزافزون" زندگی، روشی منحصر به فرد ابداع کرده و با نصب آگهی بر روی کامیونت شوهرش "آندره" (34 ساله)، وی را برای انجام کارهای سنگین مانند باغبانی و حمل و نقل اثاثیه و دیگر کارهای بیرون منزل که به حضور مرد نیاز دارد، در ازای ساعتی 30 دلار "اجاره" می دهد.

روزنامه القدس العربی با درج این خبر نوشت: رنیت اعلام کرده است که این اقدام، درآمد مناسبی برایش به ارمغان آورده و همه روزه درخواست های زیادی از سوی زنانی که به کمک یک مرد در کارهای سنگین نیاز دارند، به وی می رسد.

 




تاریخ انتشار : 18 مرداد 1393, 01:08



» اخبار مرتبط:

  • کدام مناطق تهران برای اجاره‌نشینی ارزان است؟
  • میلیونر خوش شانس کهگیلویه وبویراحمدی کیست!
  • رتبه اول کیفیت تلفن همراه کهگیلویه و بویراحمد در جنوب کشور !
  • تمدید مهلت اعلام نیاز "جذب اعضای هیئت علمی"
  • خودکشی جوان 17 ساله در پایتخت طبیعت
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟