مشروح اخبار


» کثیف ترین مرد اروپا+ عکس



او برای گرم شدن هرآنچه را که در اختیار دارد آتش می زند، بجز یک دستگاه رادیو را، و گفته شده که او دچار روان پریشی است و بین آتش و خاکستر زندگی می کند.

عنوان کثیف ترین مرداروپا به یک بی خانمان چک رسید که در خاکستر گرم زندگی می کند.

روزنامه بریتانیایی "دیلی میل" در گزارشی با عنوان "کثیف ترین مرد اروپا" در باره مردی 58 ساله می نویسد که در کشور چک بی خانمان است، "لودویک دولیزال" نام دارد و در میان خاکستر گرم می خوابد.

به گفته این روزنامه، "دولیزال" یکسال است کارش را ول کرده، و در غاری در یک مزرعه قدیمی متروکه زندگی می کند. او برای گرم شدن هرآنچه را که در اختیار دارد آتش می زند، بجز یک دستگاه رادیو را، و گفته شده که او دچار روان پریشی است و بین آتش و خاکستر زندگی می کند.

کثیف

این روزنامه افزوده که "دولیزال" هر ماه مبلغی معادل 81 پوند بریتانیایی کمک هزینه از دولت چک دریافت می کند، اما دولت تمامی این مبلغ را به او نمی دهد از ترس آنکه آنرا آتش بزند، و مسئولان بهتر دیدند تا بخشی از این مبلغ را به بقالی ای بدهند که "دولیزال" مواد غذایی خود را از آن می خرد.




تاریخ انتشار : 10 اردیبهشت 1393, 00:31



» اخبار مرتبط:

  • عاقبت دزدی از پدر ومادر
  • یک دختر و پسر 12 ساله بچه دار شدند (عکس)
  • کاترین اشتون چقدر حقوق می‌گیرد؟
  • تصاویر:عجیب‌ترین روش‌های دفن مردگان در دنیا!
  • جای نشاط و امید در خبرها خالیست !!!
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟