مشروح اخبار


» آغاز عملیات اجرایی ساختمان جدید مرکز مدیریت راه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد



مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان از آغاز عملیات اجرایی ساختمان جدید مرکز مدیریت راه‌های استان در فاز نخست با اعتباری بیش از ۸/۵ میلیارد تومان و زیربنای ۶۱۲ مترمربع خبر داد.


مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان از آغاز عملیات اجرایی ساختمان جدید مرکز مدیریت راه‌های استان در فاز نخست با اعتباری بیش از ۸/۵ میلیارد تومان و زیربنای ۶۱۲ مترمربع خبر داد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد، حمیدرضا پیمانجو مدیرکل راهداری استان گفت: امروز عملیات اجرایی ساختمان جدید مرکز مدیریت راه‌های استان در یاسوج آغاز شد.


وی افزود: این پروژه در زمینی به مساحت ۶۱۲ مترمربع و در قالب دو طبقه طراحی شده است و با اعتباری بالغ بر هشت و نیم میلیارد تومان به مرحله اجرا درآمده است.


پیمانجو بیان کرد: پیمانکار اجرای پروژه شرکت «چشمه حلاج» و مشاور آن شرکت «بناهای بلندمرتبه» است و روند اجرای آن با نظارت معاونت فنی و راه‌های روستایی استان و اداره فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دنبال خواهد شد.


مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان تأکید کرد: احداث این ساختمان با هدف توسعه زیرساخت‌های مدیریتی و تقویت سیستم‌های نظارت و کنترل هوشمند ترافیک در دستور کار قرار گرفته و با تکمیل آن بخش مهمی از نیازهای حوزه راهداری استان در زمینه مدیریت و کنترل جاده‌ها مرتفع خواهد شد.



تاریخ انتشار : دیروز, 19:46



» اخبار مرتبط:

  • پروژه جدید راهداری در لنده کلید خورد؛ بهسازی راه روستایی قیام – برمل آغاز شد
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه اصلاح نقطه حادثه‌خیز تنگ کناره در محور یاسوج – بابامیدان
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۸ پروژه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در شهرستان دنا با اعتباری بالغ بر ۱۲۹ میلیارد تومان در هفته دولت
  • آغاز عملیات اجرایی احداث پل نسه کوه جوکار در شهرستان مارگون
  • اجرای عملیات قیرپاشی جاده روستای موگر (راه روستایی شهید طیب) شهرستان لنده
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟