مشروح اخبار


» با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد؛ ۴۷ پروژه عمرانی در شهرستان لنده افتتاح و کلنگ‌زنی شد



با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد ۴۷ پروژه عمرانی با اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومان در شهرستان لنده افتتاح و کلنگ‌زنی شد.


با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد ۴۷ پروژه عمرانی با اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومان در شهرستان لنده افتتاح و کلنگ‌زنی شد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در سومین روز هفته دولت در سفر به شهرستان لنده با حضور در گلزار شهدا به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.

رحمانی با تبریک هفته دولت، یاد و خاطره شهدای والامقام هفته دولت، شهیدان رجایی و باهنر و همچنین شهیدان آیت‎اله سید ابراهیم رئیسی و یارانش را گرامی داشت.

استاندار در آیین افتتاح پروژه‎های عمرانی با حضور مادر معزز سردار شهید «جان‎محمد کریمی»، گفت: ۳۹ پروژه با اعتباری معادل ۷۴ میلیارد و 800 میلیون تومان افتتاح شد.

رحمانی عنوان کرد: تعداد هشت پروژه عمرانی با اعتبار ۷۵ میلیارد و 200 میلیون تومان کلنگ‌زنی شد.

استاندار تصریح کرد: همچنین قطعه سوم محور لنده- تراب با اعتباری بیش از ۱۰۵ میلیارد تومان آماده کلنگ‌زنی شده است.

رحمانی خاطرنشان کرد: برای تکمیل محور لنده- تشان، حداقل ۸۰ میلیارد تومان اعتبار پیش‌بینی شده که به زودی با همکاری شرکت زیرساخت، شاهد آغاز عملیات اجرای این محور باشیم.

استاندار عنوان کرد: همچنین ۴۲ میلیارد و 400 میلیون تومان اعتبار پروژه‌های اقتصادی است.

به گفته رحمانی، در بخش اقتصادی ۱۹ مورد پنل خورشیدی با اعتباری حدود سه میلیارد و 400 میلیون تومان و ۲۶۹ طرح حمایتی از مشاغل خرد با اعتباری بالغ بر ۳۹ میلیارد تومان در این شهرستان به مرحله اجرا درآمده است.


رحمانی از خدمات بنیادعلوی در حوزه‌های اشتغال‌زایی در شهرستان لنده تقدیر کرد و گفت: اعطای سه میلیارد تومان تسهیلات خرد، خدمات چشم‌پزشکی رایگان، توزیع لوازم التحریر و کمک‌های حمایتی اقدامات خوب بنیاد علوی در لنده سرزمین اولین‌ها است.

 استاندار به پیگیری و دستورالعمل برای حل مشکلات و مطالبات مردم اشاره کرد و گفت: مشکل آنتن‌دهی تلفن همراه از طریق کمیته مصوبات سفر وزیر ارتباطات به این منطقه مورد پیگیری قرار می‎گیرد.

استاندار، جاده دسترسی را از مطالبات عشایر لنده دانست و گفت از محل احداث ۵۰ کیلومتر جاده عشایری و روستایی که از سازمان راهداری قول گرفتیم برای عشایر لنده لحاظ شود. 

وی در خصوص آخرین وضعیت پل وحدت و جاده الگن با اشاره به نصب عرشه پل عنوان کرد: ۲ میلیارد تومان از محل اعتبارات مدیریت بحران و اعتبارات استانی برای تکمیل کامل پروژه تزریق می‌شود و برای جاده الگن دستور تخصیص سریع اعتبار و آغاز هرچه سریع‌تر پروژه داده شد.

رحمانی با تأکید بر اینکه، تکمیل بیمارستان لنده در دستور کار است، افزود: سه بیمارستان نیمه‌تمام در استان وجود دارد که در تلاش برای تکمیل این بیمارستان‌ها هستیم و یکی از آنها بیمارستان لنده است.

استاندار در خصوص مشکل نوسانات برق، قول پیگیری برای جبران خسارات ناشی از نوسانات از طریق بیمه را داد و گفت از مردم درخواست دارم به دلیل وجود ناترازی شدید انرژی در کشور در مصرف برق صرفه‌جویی کنند.

رحمانی با اشاره به کلنگ‌زنی پروژه گازرسانی به روستای گرداب کویر لنده افزود: در دیدار قبلی با مردم این منطقه، قول مساعد برای پیگیری این مطالبه به حق داده شد و امروز شاهد آغاز عملیات اجرایی آن هستیم.

وی با اشاره به افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های آب و فاضلاب، تصریح کرد: در حوزه آب و فاضلاب ۲۱ میلیارد تومان پروژه افتتاحی و کلنگ‌زنی در شهرستان لنده تعریف کردیم.

رحمانی، کلنگ‎زنی پارک پنج هکتاری شهرداری لنده با اعتباری ۲۵ میلیارد تومان به نمایندگی از تعداد پنج پروژه عمرانی و خدماتی در حوزه شهری با اعتبار سرجمع ۴۱ میلیارد تومان، افتتاح آبنمای هارمونیک شهرداری لنده با اعتباری بالغ سه میلیارد تومان به نمایندگی از تعداد ۱۴ پروژه عمرانی و خدماتی در حوزه شهری با اعتبار سرجمع ۵۴ میلیارد تومان و افتتاح ساختمان دهیاری روستای سرآسیاب را از پروژه‌های این شهرستان عنوان کرد.

استاندار، بهسازی و آسفالت 15 روستا به طول هفت کیلومتر با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان را از دیگر پروژه‌های لنده برشمرد.

وی عنوان کرد با توجه به شرایط خشکسالی شدید و تاکید بر مدیریت تنش آبی، اقدامات خوب و مؤثری توسط مجموعه آبفا در دست انجام است که موجب بهبود و توسعه پایدار آب در منطقه و رفع مشکلات مربوط به آن می‌شود.

رحمانی اظهار داشت: دولت وفاق ملی با عزمی راسخ و با برنامه‌ای مدون برای خدمت‌گزاری صادقانه به مردم و اجرای سیاست‌های کلی نظام گام برمی‌دارد که مورد حمایت کامل واقع شده است.

تمام//


تصاویر تکمیلی:


 



تاریخ انتشار : امروز, 11:41



» اخبار مرتبط:

  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد در جلسه شورای اداری با حضور حجت الاسلام موحد و دکتر بهرامی: ۷۷۰ طرح عمرانی با اعتبار ۷ همت افتتاح و کلنگ‎زنی می‌شود
  • به مناسبت هفته دولت: ۳۶ پروژ در شهرستان دنا افتتاح و کلنگ زنی شد
  • خبر خوب برای مردم:قطعه سوم جاده لنده- تراب در هفته دولت کلنگ زنی خواهد شد
  • با حضور استاندار: ۱۰۷ طرح عمرانی و اقتصادی شهرستان دنا افتتاح و کلنگ‌زنی شد
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۳۸۸ پروژه‌ عمرانی کهگیلویه و بویراحمد در هفته دولت
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟