جزئیات مراسم تشییع و خاکسپاری حجت الاسلام والمسلمین تقوی امام جمعه موقت شهر لیکک در شهرستان بهمئی اعلام شد.
به گزارش راک نیوز،امام جمعه شهرستان بهمئی در گفتوگو با خبرنگاران در بهمئی افزود: در گذشت عالم بزرگوار جناب حجتالاسلام والمسلمین آقای حاج سیّد محمد لطیف تقوی را به خاندان محترم و ارادتمندان و دوستان و به عموم مردم شهرستان بهمئی و سادات معظم امام زاده سید محمود علیه السلام تسلیت عرض میکنم.
وی گفت: صفا و تقوا و علم و اخلاص و ساده زیستی و با مردم بودن و برای مردم بودن این عالم بزرگوار، و نیز وفاداری و تعهد انقلابی و اجتماعی، شخصیت جامعی ازاین روحانی فاضل و دانشمند ساخته بود.
حجت الاسلام صلواتی گفت: عمر با برکتش در راه تبلیغ دین و معارف اسلامی و تربیت شاگردان و خدمت به مردم و دین و احیای مسجد و مجالس اهل بیت عصمت و طهارت و در این مسیر نورانی گذشت از خداوند متعال علوّ درجات و مغفرت و رحمت واسعهاش را برای روح مطهر ایشان و حشر با اجداد طاهرینش را مسألت میکنم .
وی خاطر نشان کرد: با هماهنگی که با خانواده مکرم و جلسه ای که حضور مسئولان محترم شهرستان انجام شد مراسم تشیع و تدفین روز سه شنبه ۷ اسفند ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۲ الی ۵ عصر در شهرستان بهمئی در قبرستان جدید برگزار می شود.
صلواتی بیان کرد: یادآوری می شود پیکر مطهرش از سه راهی سید صفی بر روی دست مردم مومن و متدین تا جایگاهی که به تدبیر مسئولان محترم تدارک دیده شده تشییع و بعد از برنامه تلاوت قرآن و سخنرانی و اقامه نمازمیت در قطعه ای که به نام علما و روحانیت مشخص شده به خاک سپرده می شود.
امام جمعه شهرستان بهمئی در پایان در پایان بیان کرد: از مردم شریف و قدرشناس شهرستان بهمئی به پاس یک عمر تلاش در سنگر تزکیه و تعلیم و تربیت و خدمت به مردم در لباس مقدس روحانیت ،این عالم وارسته و معلم اخلاق جهت شرکت در مراسم تشییع و تدفین این روحانی جلیل القدر دعوت به عمل می آید.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر