» پیشرفت 85درصدی فاز اول پروژه عظیم آبرسانی دشت بن لنده+تصاویر
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان لنده از پیشرفت 85درصدی فاز اول پروژه عظیم آبرسانی به دشت بن لنده خبرداد.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان لنده از پیشرفت 85درصدی فاز اول پروژه عظیم آبرسانی به دشت بن لنده خبرداد.
به گزارش راک نیوز،حکمت الله همتی نژاد در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به میزان پیشرفت پروژه عظیم آبرسانی به دشت بن لنده گفت: یکی از راه مهم توسعه فراگیر توجه به زیرساخت های کشاورزی است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان لنده گفت: در بخش کشاورزی تا کنون کارهای خیلی خوبی در جهت توسعه بخش کشاورزی در شهرستان لنده صورت گرفت که این شهرستان را به یکی از قطب های تولیدگیاهان دارویی تبدیل کرده است.
وی در ادامه تاکیدکرد: پروژه عظیم آبرسانی به دشت بن لنده یکی از پروژه های است که بیش از 500هکتار از اراضی کشاورزی این منطقه را زیر کشت خواهد برد و نقش مهمی در توسعه و اشتغال مستقیم جوانان این منطقه و شهرستان لنده خواهد داشت.
همتی گفت: این پروژه با همکاری و مشارکت سازمان جهاد کشاورزی و بنیاد علوی در حال اجرا است که هم اکنون و در فاز اول آن شاهد پیشرفت 85درصدی پروژه می باشیم.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان لنده گفت: اعتبار این پروژه بیش از 630میلیارد ریال می باشد که باتوجه به میزان پیشرفت کاری امیدواریم به زودی شاهد آغاز فاز دوم اجرایی آن باشیم.