مشروح اخبار


» رئیس جمهور در جلسه هیأت دولت: خودکفایی در کالاهای اساسی مسأله‌ای راهبردی است/ سازمان محیط زیست همه امکانات خود را بسیج کند تا در تعامل با همسایگان مشکل گرد و غبار به صورت ریشه ای حل شود



رئیس جمهور خودکفایی در کالاهای اساسی را موضوعی راهبردی دانست و تأکید کرد: وزارت جهادکشاورزی با همکاری دیگر نهادها و از جمله مراکز علمی و دانش بنیان برنامه ریزی کند تا کشور در کوتاه‌ترین زمان ممکن در تولید کالاهای اساسی به خودکفایی برسد و دیگر نیازمند دیگر کشورها نباشیم.

رئیس جمهور خودکفایی در کالاهای اساسی را موضوعی راهبردی دانست و تأکید کرد: وزارت جهادکشاورزی با همکاری دیگر نهادها و از جمله مراکز علمی و دانش بنیان برنامه ریزی کند تا کشور در کوتاه‌ترین زمان ممکن در تولید کالاهای اساسی به خودکفایی برسد و دیگر نیازمند دیگر کشورها نباشیم.

به گزارش راک نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی صبح امروز چهارشنبه در جلسه هیات دولت، با اشاره به افزایش آلایندگی‌ها و گرد و غبار در استان‌های مختلف کشور بویژه استان خوزستان، اظهار داشت: حل ریشه ای این موضوع نیازمند همکاری با کشورهای منطقه و همسایه است.
بر همین اساس رئیس جمهور به سازمان محیط زیست مأموریت داد با همکاری وزارت امور خارجه و دیگر دستگاه‌های ذیربط، از طریق رایزنی با کشورهای همسایه مشکل آلایندگی هوا را حل کنند.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به لزوم تأمین امنیت غذایی کشور، خودکفایی در کالاهای اساسی را راهبردی دانست و اظهار داشت: در کنار کارهای روزمره نباید از اقدامات اساسی و زیربنایی غفلت شود.
آیت‌الله رئیسی افزود: تولید یک مسأله اساسی و زیربنایی است و با تقویت تولید داخلی باید ظرف چند سال آینده و در کوتاه‌ترین زمان ممکن به خودکفایی برسیم تا نیازمند دیگر کشورها نباشیم.
دکتر رئیسی در ادامه با تأکید بر لزوم اتقان و همه ‌جانبه‌گرایی در تصمیمات گفت: تمام ارکان دولت در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها همه جوانب را بسنجند تا تصمیمات دقیق و قابل اجرا اتخاذ شود.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش به لزوم تبیین دقیق و جامع برنامه دولت در خصوص توزیع عادلانه یارانه‌ها برای آحاد مردم در مقابل طرح برخی شبهات اشاره کرد و گفت: تیم اقتصادی و تیم اطلاع‌رسانی دولت و دستگاه‌های مرتبط، با تبیین موضوع گره‌های ذهنی مردم را باز کرده و به افکار عمومی و بازار آرامش ببخشند.



تاریخ انتشار : 28 اردیبهشت 1401, 11:02



» اخبار مرتبط:

  • آقای رئیس جمهور؛ بجای بنزین ،ارزانی را به مردم هدیه کنید
  • نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی: دولت با حذف ارز ترجیحی دست سوداگران را از بازار قطع می‌کند
  • توزیع هوشمند کالاهای اساسی در دستور کار جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • رئیسی: تلاش داریم مردم مزه شیرین عدالت در پرداخت یارانه‌ها را بچشند
  • در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت مطرح شد: تامین ارز مورد نیاز جهت تامین دارو و مواد اولیه آن/ گزارش وزیر بهداشت از تلاش سودجویان برای بی ثبات جلوه دادن بازار دارو/ ارائه پیشنهادات وزارت امور اقتصادی در زمینه تقویت صندوق تثبیت بازار
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟