مشروح اخبار


» گزارش کامل از جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد



استاندار کهگیلویه و بویراحمد از جابه‌جایی ۲۰ درصد اعتبارات محرومیت‌زدایی توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی انتقاد کرد.

به گزارش راک نیوز؛جلسه شورای برنامه ریزی استان به ریاست استاندار با حضور حجت الاسلام موحد نماینده مردم شهرستان های کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی،روشنفکر نماینده مردم شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی،حسینی پور نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.



  شهابی مدیر علی شهابی نسب رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در این نشست به اعتبارات استان در سال 1400 اشاره کرد و گفت: ۲ هزار و ۳۶۳ میلیارد و ۳۴۳ میلیون تومان اعتبارات ۱۴۰۰ استان است که یک هزار و ۳۵۶ میلیارد و ۱۶۱ میلیون تومان آن نقد است و ۵۹۲ میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان اسناد است مبلغ هزار و ۷۶۷ میلیارد تومان از اعتبارات به استان ابلاغ شده است، ما  جز ۱۰استان اول هستیم که اعتبارات را ابلاغ کردیم.




وی تصریح کرد: ۷۲۷ میلیارد تومان اسناد داریم خواهش می کنیم مدیران جذب این اسناد را به دقیقه آخر موکول نکنند باید تا ۳۱ تیر جمع شود اما دستگاه ها سعی کنند تا پایان ۱۴۰۰ این عدد جذب شود و بتوانیم تخصیص را از کشور افزایش دهیم در غیر این صورت استان ضرر خواهد کرد.  


رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ادامه داد: مبلغ ۴۶۰ میلیارد تومان اعتبارات هزینه ای ماست که عمده اعتبارات مربوط به حقوق است تا کنون ۵۴ درصد تحقق پیدا کرده ،هزینه ها افزایش پیدا کرده است در این اعتبارات بار مالی استخدام ها و تبدیل وضعیت های جدید تامین نشده است، سال گذشته تلاش های زیادی شد تا توانستیم کاری کنیم که کارمندان در شب عید با مشکل مواجهه نشوند نیاز است که دستگاه های استان صرفه جویی کنند.



  شهابی نسب عنوان کرد: کل اعتبارات مازاد درآمد ما ۴۹۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان است که توزیع شهرستانی آن در مجلس بوده است و استان هیج دخالتی در این توزیع شهرستانی نداشته است، تنها ۲۰ درصد اعتبارات را می توانیم جابجا کنیم.  



سید علی احمدزاده بیان کرد: بهتر بود قبل از جابه‌جایی، این موضوع به اطلاع نمایندگان مجلس و فرمانداران می‌رسید الان فرماندار و نمایندگان همه از جابه‌جایی این مبلغ اظهار بی اطلاعی می‌کنند.



وی با بیان اینکه جابه‌جایی اعتبارات بدون اطلاع شهرستان‌ها کار جالب و مناسبی نیست، افزود: تفاهم نامه این ۲۰ درصد بین فرمانداران و نمایندگان مجلس انجام سپس نسبت به جابه‌جایی این مبلغ اقدام می‌شد.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: جابه‌جایی این اعتبار به نمایندگان و فرمانداران اختیار داده شود






 هر سه نماینده استان با اعتراض نسبت به جا به جایی این 20 درصد اعتبارات به این اتفاق نظر رسیدند که باید جلسه ای در شهرستان های استان برگزار و در آن جلسه اولویت ها و مشکلات هر شهرستان مطرح و به استان ارسال شود.



سید ناصر حسینی نماینده شهرستان‌های گچساران و باشت با خطاب قرار دادن شهابی نسب گفت: آقای شهابی نسب درست است که قانون اجازه نمی‌دهد که شورای برنامه ریزی شهرستان‌ها توزیع اعتبارات را مصوب کند، اما شورای برنامه ریزی شهرستان‌ها می‌توانند که چشمان شما در تصمیم گیری‌ها باشد و حرف آنها مبنای تصمیم شماها در شورای برنامه ریزی استان باشند. بالاخره فرماندارن و مدیران شهرستانی اطلاع بهتری از پروژه‌ها دارند.



 سید ناصر حسینی نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت نیز با بیان اینکه به طور مثال پروژه دیل از پروژه ملی خارج شده و وضعیت آن در بین زمین و آسمان گیر مانده، تاکید کرد: فرمانداران گچساران می‌دانند که کدام پروژه‌ها اعتبارات بیشتری لازم و اولویت دارند.  



حسینی گفت: تمام پروژه‌های شهرستان‌های باشت و گچساران را مطالعه کرده‌ام و نمی‌خواهم حرفی بزنم که در اینجا دو همکار دیگرم آقای موحد و روشنفکر ناراحت شوند.


اما اعتبارات محرومیت زدایی شهرستان باشت نصف اعتبارات دنا نیست، باید اولویت‌ها را به پروژه‌های بالای 90 درصد و 95 درصد پیشرفت فیزیکی دهیم تا تکلیف آنها مشخص شود.



 مهدی روشنفکر نظر موحد و حسینی را تأیید کرد و گفت: اعتبارات با هماهنگی شورای برنامه ریزی شهرستان‌ها توزیع شود.



شهابی نسب که هجمه نمایندگان مجلس و استاندار کهگیلویه و بویراحمد را در خصوص جابجایی 20 درصد اعتبارات محرومیت زدایی استان را دید، گفت: در جلسه‌ای با حضور 5 دستگاه مربوط به اعتبارات محرومیت زدایی و 9 فرمانداران در خصوص جابجایی 20 درصد اعتبارات محرومیت زدایی تصمیم گیری می‌کنیم.  



شهابی در خصوص اعتبارات زلزله سی سخت گفت: دو پروژه مهم یکی پمپاژ بن زرد و پمپ پاژ احمد غریب جمعا ۱۲ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان اعتبار آن است اما دستگاه های نظارتی اعتراض کردند که نمی شود اعتبارات زلزله در این بخش هزینه شود.  



استاندار گفت: در سفر ریاست جمهوری ۴۰۰ میلیارد تومان به جاده یاسوج سی سخت اختصاص داده شده است و نیاز نیست مبلغ دیگری به این جاده اختصاص داده شود و نیازی نیست از اعتبار زلزله به آن اختصاص داده شود.



 دکتر احمد زاده در ادامه افزود: اعتبارات زلزله  تنها به شهر سی سخت اختصاص ندارند و مربوط به کل شهرستان است که در اثر زلزله آسیب دیده اند مسولان نظارتی نیز به این موضوع توجه کنند.  



دستور جلسه سوم مربوط به بررسی مصوبات کارگروه زیربنایی بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.  



حسن پور مدیرکل صمت استان گفت: زمینی به متراژ ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان درخواست برای ساخت نیروگاه برق در استان است توسط سرمایه گذار ساخته خواهد شد.  


وی گفت : ۲۵ میلیارد تومان برآورد اولیه آن است که هم صرفه اقتصادی دارد و هم برای کاهش مشکلات برق تاثیرگذار است.


با رای گیری انجام شده ساخت این نیروگاه برق در مادوان تصویب شد.  



طرح ساخت مجتمع تفریحی رفاهی گردشگری در منطقه دهنو نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.



تاریخ انتشار : 15 آبان 1400, 20:38



» اخبار مرتبط:

  • 60 میلیارد تومان اعتبار کهگیلویه توزیع شد/جرییات
  • 137 میلیارد اعتبار در کمیته برنامه‌ریزی کهگیلویه توزیع شد/رشد 77 درصدی اعتبارات کهگیلویه
  • افزایش165درصدی اعتبارات ۲ درصد نفت و گاز در گچساران
  • افزایش 28 درصدی اعتبارات استانی و نفت کهگیلویه و بویراحمد در سال 95
  • در کمیته برنامه ریزی؛ بیش از 177 میلیارد تومان اعتبار در گچساران توزیع شد/اعتبارات گچساران 17 درصد افزایش یافت
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟