مشروح اخبار


» ۹ کشته در قتل عام خانوادگی در اهواز



فرماندار اهواز گفت: این پرونده همچنان در دست بررسی است و اسلحه و خودروی استفاده شده در این حادثه نیز کشف شده است

به گزارش راک نیوز از مرکز استان خوزستان؛ فرماندار اهواز گفت: مردی در اهواز به دلیل اختلاف خانوادگی صبح امروز با استفاده از اسلحه هشت نفر از بستگان خود را به قتل رساند و سپس به زندگی خود نیز پایان داد.
جمال عالمی نیسی روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: یک مرد ۵۰ ساله که سابقه اعتیاد به شیشه و سابقه کیفری داشته در ساعت ۶:۴۰ دقیقه صبح امروز در ابتدا چهار نفر از اعضای خانواده همسر اول خود را با اسلحه  جنگی به قتل رساند.

وی افزود: این شخص سپس به شهرستان کارون رفته و در آنجا نیز چهار نفر دیگر شامل پدر و مادر  همسر دوم خود و نیز فرزندش و برادرزاده همسر دومش را با اسلحه به قتل رساند.
عالمی نیسی اضافه کرد: این مرد که ساکن محله زرگان در اهواز بوده، بعد از اقدام به قتل خودکشی کرد.

فرماندار اهواز همچنین گفت: این پرونده همچنان در دست بررسی است و اسلحه و خودروی استفاده شده در این حادثه نیز کشف شده است.



تاریخ انتشار : 16 فروردین 1400, 10:34



» اخبار مرتبط:

  • بازداشت قاتل 70 ساله بویراحمدی پس از ماه ها اختفا در کوه های بویراحمد
  • خودکشی مردی جوان در بیمارستان شهیدرجایی گچساران به ضرب گلوله
  • اقدام به خودکشی و انفجار در اهواز ۷ مصدوم برجای گذاشت
  • تعطيلي مدارس اهواز به علت گرد و غبار شديد
  • ماجرای قتل یک زن در سپیدار یاسوج با اسلحه سوزنی
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟