بمنظور تهیه یک گزارش برای خبرگزاری فارس دراستان کهگیلویه وبویراحمد به بیمارستان سلمان شهریاسوج رفتم ،ودر آنجا تعدادی از جانبازان جنگ تحمیلی را که در بخش اعصاب وروان بستری بودند ازنزدیک دیدم .
این خبرنگار کهگیلویه وبویراحمدی درتشریح حال وهوای دل خود پس از عیادت وگپ گفت با جانبازان بخش اعصاب روان اضافه میکند:تلخ ترین وبهترین خاطره حرفه خبرنگاریم همانجا رقم میخورد و سبب میشود نوع نگاهم تغییر کند.
جانبازان و رزمندگان از جان، مال و خانواده خود برای حفظ مال و ناموس مردم گذشتند و همیشه خود را نسبت به اتفاقات پیرامون متعهد دیدهاند. به نظر تنها کاری که میتوان حالا برای پاسداشت آنها انجام داد، توجه ویژه است؛ چراکه این گروه با جوانمردی، غیرت و وفاداری، جان خود را برای مردم به خطر انداختند. بسیاری از جانبازان که هنوز با آثار و بقایای جنگ دستوپنجه نرم میکنند، از غفلت و بیتوجهیهای مسئولان گلایهمندند؛ اما به خاطر نیتهای خالص خود، بی توجهیها را تاب میآورند.
اینها را گفتم تامصاحبه ما باخبرنگاری درکهگیلویه وبویراحمد را بخوانیم که از نوع نگاه خود به جانبازان جنگ تحمیلی قبل وبعد از یک بازدید ساده سخن میگوید:
پریسا خزائیان (کاظمی) متولد 1/11/1366 دانشجوی کارشناسیارشد حقوق بینالملل و از سال 1387 تاکنون درعرصه خبر وخبرنگاری فعال است.البته خزائیان تالیفاتی نیز در رمان نویسی دارد.
خزائیان درگفتگو با راک نیوز میگوید: بمنظور تهیه یک گزارش برای خبرگزاری فارس دراستان کهگیلویه وبویراحمد به بیمارستان سلمان شهریاسوج رفتم ،ودر آنجا تعدادی از جانبازان جنگ تحمیلی را که در بخش اعصاب وروان بستری بودند ازنزدیک دیدم .
این خبرنگار کهگیلویه وبویراحمدی درتشریح حال وهوای دل خود پس از عیادت وگپ گفت با جانبازان بخش اعصاب روان اضافه میکند:تلخ ترین وبهترین خاطره حرفه خبرنگاریم همانجا رقم میخورد و سبب میشود نوع نگاهم تغییر کند.
خزائیان یادآورمیشود: ذهنیت وبرداشتی که نسبت به زندگی آنها داشتیم این بوده که پس از پایان یافتن جنگ ،خود و خانواده آنهااز امتیازاتی در ورود به دانشگاه واستخدام برخوردار هستند که احساس میکردم نوعی تبعیض است اما حالا که زندگی آنها را از نزدیک لمس نمودم نگاه ونگرشم نسبت به جانبازان تغییر کرده است وشاید باورنکنید تعدادی از آنها خونه ای بجزبخش اعصاب و روان بیمارستان سلمان یاسوج ندارند.
این فعال رسانه ای میگوید: بسیاری از جانبازان طی بمبارانهای شیمیایی مختلف آسیب دیدهاند و خیلیهای دیگر بر اثر موجهای انفجار و صحنههای دردناک دچار اختلال استرس شدهاند و زندگی اجتماعی اطرافیان خود را هم تحتتأثیر قرار دادهاند.
خزائیان اضافه میکند:تصوری که مردم از یک جانباز جنگ در ذهن خود دارند، تنها در یک ویلچر خلاصه شده است، اما واقعیت آنجاست که این شکل مساعدترین وضع یک جانباز به حساب میآید. فشارخون، افسردگی، غش و بیقراری، راهرفتن غیرعادی و... از عوارضی است که سربازان بازگشته از جنگ سالهاست که با آنها دستوپنجه نرم میکنند و از همه بدتر، حالتهای تهاجمیای که در برخی از موارد باعث میشود، جانباز به دلیل تحمل کم به طرف مقابل خود حملهور شود. جانبازان اعصاب و روانی هستند که پس از گذر از این مرحله از حرکت خود پشیمان میشوند و از طرف مقابل عذرخواهی میکنند.
خبرنگار کهگیلویه ای بهترین خاطره دوران خبری خود را نیزآشنایی با همین یادگاران جنگ تحمیلی ودفاع مقدس وگذر ازپیش داوری به تجربه واقعیت ،میداندویادآور شد :چندی پیش برای دیدار با جانبازان قرار بود با برخی مدیران به بیمارستان سلمان برویم که کاش منتظر مسئولان نمی ماندم ، وحتمادوباره به دیدار آنها خواهم رفت ،خیلی دوست دارم بدیدارجانبازانی بروم که بر روی تخت بیمارستان درسی بزرگی به من دادندوبدانم از جانبازان درحال حاضر چه کسانی بهبهودی یافتند و جه کسانی هنوز دربیمارستان سلمان بستری هستند.
به گزارش راک نیوز ، بیمارستان سلمان یاسوج تنها بیمارستان اعصاب و روان تک تخصصی روانپزشکی درکهگیلویه و بویراحمد
میباشد که درحال حاضر فضای کنونی بیمارستان سلمان یاسوج زیبنده جانبازان و ایثارگران نبوده و بارها این وضعیت از طریق رسانههای استانی اطلاع رسانی گردید.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر