مشروح اخبار


» اظهارنظر عجیب فرماندارممسنی:نورآبادیک روستای بزرگ است!



مراسم تودیع و معارفه شهردار شهر خومه زار در غیبت عبدالله خورشیدیان شهردار تودیع شده برگزار شد تا ابوطالب جعفری پا درپرحاشیه ترین شهرداری شهرستان بگذارد.

این مراسم مانند بسیاری از تودیع ومعارفه ها دارای حاشیه هایی بود که شاید تلخ ترین حاشیه آن به سخنان فرماندار ...


مراسم تودیع و معارفه شهردار شهر خومه زار در غیبت عبدالله خورشیدیان شهردار تودیع شده برگزار شد تا ابوطالب جعفری پا درپرحاشیه ترین شهرداری شهرستان بگذارد.

این مراسم مانند بسیاری از تودیع ومعارفه ها دارای حاشیه هایی بود که شاید تلخ ترین حاشیه آن به سخنان فرماندار محترم ومقایسه نورآباد بایک روستای بزرگ بوده است!.

فرماندار ممسنی در این جلسه بیان داشت: وقتی روستا به شهر تبدیل می شود توقعات بالا می رود و جامعه خواستار تغییر و تحول سریع می شوند در حالی که هنوز زندگی  و تفکر روستایی است ولی می خواهند شهری زندگی کنند.

رهام پیکری افزود: حتی شهر نورآباد مرکز این شهرستان یک روستای بزرگ است بنابراین سطح توقعات نباید بالا برود البته مسئولین نیز نباید از وظایف خود غافل باشند.

به گزارش راک نیوز با نگاهی به ویکی پدیای نورآباد درمعرفی آن آمده:دوران تاریخی این شهرستان مربوط به اوایل هزاره سوم پیش از میلاد مسیح است و...واینگونه میتوان فهمید این روستای بزرگ چندقرن است که نام شهر برپیشینای نورآباد سکنی گزیده است..

ازسویی طبق ماده 4 قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری ایران، شهر، محلّی (مکانی) است با حدود قانونی که در محدوده جغرافیایی مشخص واقع شده و از نظر بافت ساختمانی، اشتغال و سایر عوامل دارای سیمایی با ویژگی‌های خاص خود است، به طوری که اکثریت ساکنان دایمی آن در مشاغل کسب، تجارت، صنعت، خدمات و فعالیت‌های اداری اشتغال داشته و در زمینه خدمات شهری از خودکفایی نسبی برخوردارند. شهر کانون مبادلات اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی حوزه نفوذ پیرامون خود بوده و حداقل دارای ده هزار نفر جمعیت است. یا مکان تجمع عده کثیری از مردم با سلایق، افکار، رفتار و... متفاوت می‌باشد. از نظر کالبدی، شهر جایی است که دارای ساختمان‌های بلند، خیابان‌ها، پارک‌ها، ادارات، زیرساخت‌ها و تأسیسات شهری و... می‌باشد. در بعد اقتصادی نیز شهر جایی است دارای وجه غالب اشتغال صنعتی، خدماتی و سبک مصرف و زندگی یا شیوه تولید متفاوت از روستا است. یکی از انواع تعریف‌های رایج از شهر، تعریف عددی آن است. به نحوی که در ایران تا سال 65 شهر را مکانی می‌گفتند که جمعیت آن بیش از 5 هزار نفر باشد و از آن تاریخ به بعد، شهر به جایی گفته می‌شد که دارای شهرداری باشد.

حال پس از مطابقت نورآباد با استاندارهای تعریف شده  در بالابرای شهروشهروند آیا واقعا نورآبادیک روستای بزرگ است!؟یاشهری با قدمتی به بلندای تاریخ!

اطلاق واژه روستای بزرگ برای شهری قابل استفاده است که بدون برخورداری از استانداردها وبا چشم پوشی از برخی معیارها وازقبل برخی لابی گری ها توانسته باشند نام شهر را برای آن کسب کرده باشند، اما مرکزشهرستانی که شاید دربرخورداری  ازبرخی زیرساخت های شهری بامشکلاتی روبرو باشد که البته عمده دلیل آن کم کاری متولیان ومسئولان شهرستانی واستانی میتوانندباشد،اما دربرخورداری از فرهنگ غنی شهرنشینی وحقوق شهروندی به گواه تاریخ چندهزارساله اش همیشه سرآمد بوده اند شایسته اطلاق روستای بزرگ بر وادی آنها بی انصافی است.

اگرچه روستایی بودن وسهم روستائیان در طول تاریخ قبل وخصوصا بعد از انقلاب درهمه عرصه ها برکسی پوشیده نیست وبوسه بردست های پدران زحمت کش روستایی لیاقت میخواهد اما بنظر قیاس صورت پذیرفته صرفا سرپوشی بر کم کاری ها خواهد بود.

نورآباد بدلیل موقعیت جغرافیایی و واقع شدن درمسیر ترانزیتی تاثیرگذار درشاهراه های جنوب غرب به جنوب وحلقه اتصال فارس،خوزستان،بوشهر،کهگیلویه وبویراحمد...بالقوه پتانسیل شهر بودن را ژنتیک به ارث برده واین اظهار نظر فرماندار محترم جز تلاشی برای شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت درقبال مطالبات شهروندان فهیم ممسنی فرکانس دیگری را منتشر نمیکند!.

اقای فرماندار به قول سهراب شعر فارسی :"چشم ها را باید شست/جوردیگرباید دید    .

 



تاریخ انتشار : 13 آذر 1393, 11:03



» اخبار مرتبط:

  • فرماندار گچساران ،معاون استاندار کهگیلویه وبویراحمد میشود
  • مهار آتش‌سوزی باغ مرکبات در روستای «آرو»
  • مطالبات کارگران شهرداری و بهانه ‌مسئولان شهری یاسوج
  • احداث پارکینگ طبقاتی در گچساران
  • تقاطع غیر هم‌سطح شهری گچساران افتتاح شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟