استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: پروژه ایست و بازرسی منطقه میمند شهرستان دنا به سرعت تکمیل و مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
تاکید استاندار کهگیلویه و بویراحمد:
سرعت بخشی در تکمیل پروژه ایست و بازرسی میمند
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: پروژه ایست و بازرسی منطقه میمند شهرستان دنا به سرعت تکمیل و مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در نشست فوقالعاده حل مسائل و مشکلات زیرساختهای پروژه ایست و بازرسی منطقه میمند شهرستان دنا گفت: این ایستگاه از پروژههای مهمی است که پیشرفت خوبی دارد و وظایف همه دستگاههای خدماترسان در خصوص تکمیل این پروژه مشخص شده است.
استاندار تاکید کرد: ادارات مخابرات، برق، گاز و آب تعهدات خود در زمینه زیرساختهای ایست و بازرسی میمند را به سرعت انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه، محور یاسوج -اصفهان محل ارتباطی و عبور به سمت شمال و جنوب کشور است، گفت: شاهد افزایش قاچاق کالا و ارز و مواد مخدر از این محور هستیم و علت افزایش تصادفات هم تردد قاچاقچیان کالا و مواد مخدر است.
رحمانی خاطرنشان کرد: قاچاق کالا و مواد مخدر ضرورت احداث ایستگاه ایست و بازرسی میمند را دو چندان کرد که با احداث این ایستگاه علاوه بر مقابله با قاچاق، تصادفات و حوادث رانندگی در این محور کاهش چشمگیری مییابد.
استاندار تاکید کرد در محل این ایستگاه راهداری نسبت به رفع نقاط حادثهخیز اقدام کند.
رحمانی، ادارهکل راه و شهرسازی، حوزه عمرانی استانداری و سازمان برنامه و بودجه را مکلف کرد در بازدید از محل پروژه، کم و کاستیها را شناسایی و برآورد اعتبار کنند.
استاندار، همچنین با اشاره به نامگذاری سال «سرمایهگذاری برای تولید» و دو چندان شدن مسئولیتها و تلاش برای تحقق شعار سال، گفت: تامین زیرساختها یکی از اقدامات در خدمت تولید است که همه دستگاهها مکلف شدند مقدمات کار را فراهم کرده و از حداقل امکانات حداکثر بهرهوری را داشته باشند.
رحمانی خاطرنشان کرد: در بخش تولید وظایف صنعت و معدن، گردشگری و جهاد کشاورزی مشخص است و دستگاهها تلاش خود را برای جذب سرمایهگذار، تسهیل فرآیند سرمایهگذاری و صدور مجوز انجام دهند تا از استانهای موفق در راستای تحقق شعار سال باشیم.
*********************
مدیرکل اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد:
اصلیترین چالشهای اجتماعی و راههای رفع آن را دنبال میکنیم
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای کاهش معضلات اجتماعی این عامل تهدید کننده سلامت جامعه به دنبال شناسایی، اولویت بندی و راههای رفع آنها هستیم.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، سید خدادوست موسوی در جلسه کارگروه فرهنگی و اجتماعی در خصوص آسیبهای اجتماعی افزود: خودکشی، نزاعهای فردی و دسته جمعی، اعتیاد، سرقت، طلاق، کودکان کار و بازمانده از تحصیل اصلیترین آسیبها و چالشهای اجتماعی شناسایی شده استان است.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری افزود: میزان شیوع و شدت آسیبهای اجتماعی باید بررسی و درجه بندی شوند و برای پیشگیری، کنترل و مقابل برنامههای، فرهنگی، اقدامی و میدانی در نظر گرفت.
وی، عادی انگاری آسیبها و معضلات اجتمای و کم توجهی به آنها را آفت دانست و تاکید کرد: باید تهدیدات آسیبهای اجتماعی که ابعاد مختلف دارد را جدی بگیریم.
موسوی با تاکید بر اینکه، باید از ظرفیتهای اجتماعی و متخصصان سلامت اجتماعی بیش از پیش بهره گرفت، عنوان کرد: باید مشکلاتی که بیشترین بار و آسیب را بر جامعه و مردم تحمیل میکند برنامهریزی شده و با هماهنگی و همکاری برطرف ساخت.
به گفته وی، عوامل مختلفی در بروز آسیبهای اجتماعی نقش دارند اما مسائل اقتصادی، معیشتی و بیکاری از مهمترین عامل بروز آسیبها و جالشهای اجتماعی شناخته شده در این استان است.
موسوی یادآور شد: علاوه بر کافی نبود شرایط کار، خلاء برنامههای فرهنگی و آموزشی در ایجاد آسیبهای اجتماعی دخیل است.
مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری گفت باید در حوزه فرهنگی و آموزشها، کارها تخصصیتر در سطح و حجم و با کیفیت بیشتری انجام گیرد و قشر جوان و نوجوان که بیشتر در معرض آسیبها هستند، ویژه مورد توجه باشند.
موسوی با تاکید بر اینکه، باید وظایف دستگاهها در این زمینه گویاتر و مشخص شدهتر تدوین و اعلام شود، عنوان کرد: باید که اجرا و اقدام برای پایش و ارزشیابی برنامهها و فعالیتهای مرتبط با کاهش بار مشکلات اجتماعی صورت گیرد.
وی بیان کرد: بنا داریم که با کمک صاحبنظران این حوزه در کنار تجربیات، پژوهشها و مطالعات قبلی، نظرسنجیها و اقداماتی که انجام شده، آن بخشی از کار که تاثیرات بیشتری داشته را احصا، بهروز رسانی و تقویت کنیم.
مدیرکل اجتماعی استانداری گفت: سال جدید با همکاری وهمراهی دانشگاه علوم پزشکی، بهزیستی و تشکلهای غیردولتی دورههای آموزشی مناسبی برای افراد در معرض آسیب برگزار و مکان و محلهای در معرض آسیبها، شناسایی میشود تا آسیبهای اجتماعی روند کاهشی داشته باشد.
موسوی بیان کرد: در سال ۱۴۰۴ برای کاهش آسیبهای اجتماعی اولویتدار کارهای تحقیقاتی، مطالعاتی و پژوهشی انجام میشود تا بتوانیم اعتبارات لازم را در جهت کاهش آسیبها تامین شود.
وی ادامه داد: علاوه بر این آسیبها، کودکان کار وکودکان بازمانده از تحصیل در برنامههای آسیبهای اجتماعی است که با مشارکت آموزش و پرورش ۹۰۰ دانشآموز بازمانده از تحصیل که اغلب در حاشیه شهر سکونت دارند، شناسایی شدند و در تلاش هستیم که این افراد به مدرسه بازگردند، به همین منظور، موسسه ارفک در حاشیه شهر یاسوج راهاندازی شد.
وی خاطرنشان کرد: کارهای فرهنگی و اجتماعی و کاهش آسیبهای اجتماعی نیازمند مشارکت همه دستگاههای اقتصادی، قضایی و امنیتی است و میطلبد بستههای اقتصادی برای برخی آسیبهای اجتماعی تعریف شود.
*********************
معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه وبویراحمد:
برای برداشت و خرید گندم از کشاورزان برنامهریزی شد
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه وبویراحمد گفت: برای برداشت و خرید گندم از کشاورزان برنامهریزی شد.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه وبویراحمد، سید احسان عسکری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری در نشست خرید گندم گفت: سال گذشته ۸۰ هزار و ۵۰۰ تن گندم سیلوی و ۱۱ هزار تن گندم بذری از کشاورزان خریداری شد.
عسکری اظهار داشت با توجه به خشکسالی امسال، پیش بینی میکنیم ۵۷ هزار و ۵۰۰ تن گندم سیلویی خریداری شود.
معاون اقتصادی استانداری افزود با توجه به اهمیت موضوع گندم در تامین امنیت غذایی و نقش گندم در حوزه اقتصادی، اجازه خروج گندم از مبادی خروجی استان داده نشود.
به گفته وی در سال گذشته ۲۲۰ هزار تن تولید گندم در اراضی کشاورزی استان بود با توجه به کاهش بارشها، پیش بینی میکینم ۱۳۳ هزار تن گندم تولید شود. عسکری با بیان اینکه، بخش زیادی از گندم تولیدی در حاشیه و شعاع مناطق مرزی استان تولید می شود گفت: ایجاد مرکز خرید تضمینی گندم در این مناطق ضروری است.
عسکری عنوان کرد: ۳۵۰ دستگاه کمباین برای برداشت گندم از اراضی کشاورزی استان پیشبینی شد که ۲۷۸ کمباین از خارج از استان تامین میشود.
معاون اقتصادی استانداری تاکید کرد: برای تامین سوخت، لیست کمباینها در اختیار شرکت پخش فرآوردههای نفتی قرار گیرد.
عسکری بیان کرد: سازمان جهاد کشاورزی، دفتر اقتصادی، شرکت غله و تعاون روستایی نقاط پیشنهادی مراکز خرید تضمینی گندم را مورد بازدید قرار دهند و در ایام خرید نظارتها تشدید و جلوی هرگونه تخلفی گرفته شود.
معاون اقتصادی استاندار گفت در صورت مشاهده هرگونه تخلفی در مراکز خرید، ناظرین و مدیران برخورد کنند.
وی با تاکید بر خلع ید برخی از مراکز خرید گندم، گفت: مرکز خرید بنستان و پاتاوه با نظارت شرکت غله و اداره کل تعاون روستایی راه اندازی شود.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر