مشروح اخبار


» آموزش‌های فنی و حرفه ای گره‌گشای مشکل اشتغال باشد



استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای براساس ظرفیت‌های استان، چاره‌ ساز و گره‌گشای مشکل اشتغال در استان باشد.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای براساس ظرفیت‌های استان، چاره‌ ساز و گره‌گشای مشکل اشتغال در استان باشد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در نشست کارگروه مهارت با اشاره به نقش فنی و حرفه‌ای در کاهش معضل بیکاری گفت: آموزش‌های درست و دقیق فنی و حرفه‌ای می‌تواند خیلی از مسائل مربوط به اشتغال را حل کند.

استاندار با اشاره به اینکه، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای متناسب با قابلیت‌ها و ظرفیت‌های استان، باشد: افزود قابلیت اول استان مربوط به زنجیره نفت و گاز پتروشیمی، صنایع بالادستی و پایین دستی است و می‌طلبد در این زمینه مهارت‌های لازم به افراد داده شود.

 رحمانی با اشاره به سهم بخش کشاورزی در حوزه اشتغال گفت در گذشته کشاورزی اشتغال خوبی ایجاد کرده بود اما متاسفانه طی سال‌های اخیر اشتغال بخش کشاورزی از ۲۱ درصد به ۱۳ درصد کاهش پیدا کرده است.

 استاندار عنوان کرد: گیاهان دارویی، گلخانه، پرورش آبزیان و زنجیره مرغ از دیگر قابلیت‌های استان است که آموزش‌های فنی حرفه‌ای در این زمینه مورد توجه باشد.

رحمانی با اشاره به اینکه، گردشگری دیگر قابلیت و ظرفیت استان است، گفت: بوم گردی، هتل داری و سایر رشته‌های بخش گردشگری نیازمند آموزش‌های فنی و حرفه‌ای هستند و فعالان این بخش دغدغه همین موضوع را دارند.

استاندار خاطرنشان کرد: بررسی شود که آیا می‌توانیم شهرک صنعتی با محوریت مرکز آموزش خدمات داشته باشیم که در صورتی که این شهرک ایجاد شود مهارت آموزان بدون دغدغه می‌توانند به آن مراجعه کنند.

رحمانی، آموزش هوش مصنوعی در حوزه فنی و حرفه‌ای را موثر دانست و گفت: هوش مصنوعی در دانشکده ملی مهارت و فنی و حرفه‌ای استان به صورت جداگانه دنبال شود.

استاندار با اشاره به اینکه، دولت توجه ویژه‌ای به انرژی خورشیدی دارد و باید ۳۰ هزار مگاوات انرژی خورشیدی در کشور تولید شود، افزود: برای تحقق سهم استان، تولید انرژی خورشیدی نیازمند نیروی متخصص است که این نیروها توسط فنی و حرفه‌ای آموزش داده شوند.

وی با اشاره به اینکه، صنایع دستی از دیگر قابلیت‌های استان است و آموزش‌ها در این حوزه منجر به اشتغال شود، بر لزوم تقویت مجمع خیرین مهارت و استفاده از ظرفیت آنها در پیشبرد اهداف فنی حرفه‌ای تاکید کرد.

رحمانی با تاکید بر تشکیل دپارتمان گیاهان دارویی عنوان کرد: آسیب شناسی و گزارش تحلیلی ارائه شود که چه میزان از آموزش دیدگان فنی و حرفه‌ای، سال‌های اخیر جذب بازار کار شدند و چه تعدادی شاغل نشدند.

استاندار با تاکید بر اینکه، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در حل مشکلات اشتغال موثر است، گفت: جلسات کارگروه مهارت به صورت فصلی برگزار و مصوبات آن اجرایی شود.  

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان هم گفت: طی سال جاری ۱۸ هزار و ۴۰۰ نفر شامل شاغلین، افراد جویای کار، زندانیان، سربازان و زنان خانه‌دار در قالب ۱۲۰ ساعت آموزش ‌های فنی و حرفه‌ای را فرا گرفتند.

فاطمه اسدی افزود: بین ۳۰ تا ۴۰ درصد مهارت‌آموزان فنی و حرفه‌ای جذب بازار کار می‌شوند که اشتغال در حوزه تاسیسات، برق و جوشکاری به ۱۰۰ درصد می‌رسد.

اسدی گفت با تاکید و پیگیری های استاندار در خصوص اهمیت آموزش‌های فنی و حرفه ای و فراهم شدن زمینه اشتغال، می‌توانیم بخشی از معضل بیکاری که در استان با آن مواجه هستیم را رفع کنیم.



تاریخ انتشار : 27 اسفند 1403, 14:53



» اخبار مرتبط:

  • رئیس آموزش فنی و حرفه ای گچساران:122 هزار نفر ساعت آموزش های فنی و حرفه ای در گچساران ارائه شد
  • ضرورت احداث گلخانه مدرن گیاهان دارویی در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • بهره‌مندی 1063 مددجوی کهگیلویه و بویراحمدی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای راهکاری مناسب برای اشتغال پایدار
  • رونمایی از 8 دستگاه خودرو سواری کارگاه های آموزش فنی و حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟