کهگیلویه بزرگ ( شامل چهار شهرستان کهگیلویه ،بهمیی،چرام ولنده) حدود یک سوم جمعیت استان ک وب را در خود جای داده است که فاقد مراکز آموزشی در حوزه بهداشت درمان می باشد.
مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های مخاطبین راک نیوز است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. می توانید با ارسال یادداشت خود، این مطلب را تأیید یا نقد کنید.
*ضرورت تسریع در تأسیس دانشکده پیراپزشکی کهگیلویه نسخه ای برای توسعه مراکز آموزشی و درمانی*.
کهگیلویه بزرگ ( شامل چهار شهرستان کهگیلویه ،بهمیی،چرام ولنده) حدود یک سوم جمعیت استان ک وب را در خود جای داده است که فاقد مراکز آموزشی در حوزه بهداشت درمان می باشد.
ضرورت توجه به ایجاد مراکز آموزشی درمانی با تأسیس دانشکده پیراپزشکی یکی از مطالبات به حق ومغفول مانده مردم این سامان بوده است که خوشبختانه با رایزنی های سید محمد موحد شورای عالی گسترش دانشگاهها علوم پزشکی بنا به اظهارات دکتر غلام نژاد ریاست وقت دانشگاه علوم پزشکی استان در تاریخ 24 آبان ماه 1401 با ایجاد مجتمع آموزش عالی سلامت موافقت کرده است و21 فروردین 403 در دیدار حاج آقا موحد وریس وقت دانشگاه علوم پزشکی استان با تهیه فضای فیزیکی یا اجاره ای توسط دکتر عین الهی تاسیس آن نهایی شد. .
در حالی که انتظار میرفت دانشگاه علوم پزشکی استان اهتمام جدی بخرج میداد تا ابتدای سال تحصیلی جدید شاهد تاسیس دانشکده مذکور وپذیرش دانشجو باشیم اما این اتفاق رخ نداد.
با پذیرش سکانداری مدیریت دانشگاه علوم پزشکی استان توسط یکی از بانوی نخبه علوم پزشکی انتظار می رود با وجود نیروهای کار آمد ومستعد ،سابقه علمی و فرهنگی کهگیلویه بزرگ،جمعیت بالا یکپارچگی اجتماعی وقرارگرفتن دهدشت در مسیر ارتباطی کریدور جنوب به مرکز ضرورت تسریع در تأسیس دانشکده پیراپزشکی دهدشت را مضاعف می کند.
انتظار می رود به منظور تکمیل چرخه درمانی وآموزشی در سطح منطقه و استفاده از ظرفیت های موجود به ویژه متخصصین بومی تاسیس دانشکده مذکور در اولویت مدیریت جدید دانشگاه علوم پزشکی استان قرار گیرد. در حال حاضر استان تنها با داشتن تنها یک دانشکده پیراپزشکی دولتی جز معدود استان هایی است که در سطح کشور از داشتن فقط یک دانشکده پیرا پزشکی دولتی برخوردار است ونیاز هست به جهت توسعه وتوزیع بهینه امکانات وجذب هرچه بیشتر سهمیه پذیرش دانشجو از داوطلبان بومی استان در سال تحصیلی آینده که باتوجه به سیاست های وزارت بهداشت و درمان مبنی بر تخصیص سهمیه 80 درصدی رشته های پیراپزشکی به داوطلبان بومی همان استان در ایجاد تاسیس دانشکده مذکور برای سال تحصیلی 405-404 سرعت عمل به خرج داد.
خوانندگان محترم آگاهی دارند که تاسیس دانشکده مورد بحث علاوه بر افزایش شانس قبولی دانش آموزان بومی استان در رشته های پیرا پزشکی زیر مجموعه گروه آزمایشی علوم تجربی قابل ارایه در دانشکده مذکور ،دغدغه های خانواده برای تحصیل فرزندان خویش در مناطق دیگر را کاهش داده واین مهم علاوه بر کمک به آرامش روانی در حوزه خانواده منجر به کاهش هزینه های اضافی تحصیل در مراکز خارج از استان می شود، بعلاوه اینکه منجر به توسعه مراکز آموزشی و درمانی در کهگیلویه بزرگ خواهد شد.
نهایتا تاسیس دانشکده مذکور به افزایش شاخص تعداد دانش جویان استان نسبت به جمعیت که هم اکنون در بین استان های کشور کمترین میزان را دارا می باشد می شود.
دکتر سید حسین حسینی
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر