مشروح اخبار


» بررسی حواشی سفر جنجالی رئیس دولت بهار به امارات



آخرین باری که خبرساز شد به انتخابات ریاست جمهوری 1400 مربوط بود که گفت:« نظر من درباره تحریم انتخابات در صورت رد صلاحیتم قطعی است و تغییری نخواهد کرد. اگر این بار هم بخواهند رد کنند، من قطعا شرکت نخواهم کرد و انتخابات را هم تایید نمی‌کنم» پس از آنکه ردصلاحیت شد مانند دیگر کاندیداهای ردصلاحیت شده خواستار ارائه دلایل این تصمیم بود و پس از آن سکوت کرد.

به گزارش راک نیوز ، روزنامه آرمان ملی در گزارشی به بررسی حواشی سفر جنجالی رئیس دولت بهار به امارات پرداخته است:

اما آنهایی که با روحیه رئیس جمهور اسبق آشنا هستند به‌خوبی می‌دانند سکوت او موقتی است و این سکوت با خبر حضورش در دبی برای حضور در نمایشگاه اکسپو شکست! مگر او ممنوع الخروج نبود پس چگونه توانست از کشور خارج شود؟ این سوال اولین چالش سفر احمدی‌نژاد، همسرش، ثمره هاشمی و شیخ الاسلام به دبی بود! کاش حواشی به ممنوع بودن یا نبودن خروج احمدی‌نژاد از کشور ختم می‌شد که نشد!

همه جا همراه با حاشیه!

او در دبی هم حواشی زیادی خلق کرد البته سفرهای خارجی احمدی‌نژاد هیچوقت بدون حاشیه نبوده است مانند مهر ۱۳۸۴ در حالی که هنوز چند روزی از بازگشت احمدی‌نژاد از نیویورک نگذشته بود، فیلمی از ملاقات خصوصی او با آیت‌ا... جوادی آملی، یکی از مراجع قم منتشر شد که در آن احمدی‌نژاد می‌گوید به هنگام سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل در «هاله‌ای از نور» قرار گرفته بود یا در سفر دوم محمود احمدی‌نژاد به نیویورک بود که او از هولوکاست صحبت کرد که واکنش‌های زیادی داشت. درخواست محمود احمدی‌نژاد برای حضور در برج‌های منفجر شده در حملات ۱۱ سپتامبر هم موجی از اعتراض‌ها را در آمریکا برانگیخت که در نهایت با این برنامه مخالفت شد و سفرهای خارجی دیگر او هم خالی از حاشیه نبود مانند اظهار همدردی با مادر چاوز! همانطور که اکنون سفرش به دبی مملو از خبرسازی و حاشیه است.

آغوش باز اسرائیل شایعه است؟

در حالی که جامعه ایران در پی یافتن دلیل سفر احمدی‌نژاد به دبی بود، او در نمایشگاه اکسپو سخنرانی کرد و چنین گفت که:« ما به نمایندگی از ملت ایران آمدیم» پس از این سخنرانی حاشیه سازی‌های اصلی احمدی نژاد بصورت جدی‌تری آغاز شد به عنوان نمونه شنیده شد که او از غرفه رژیم صهیونیستی در این نمایشگاه بازدید کرده است. فرارو نوشت:« اکانت رسمی سازمان دولتی مبارزه با تروریسم اسرائیل، با انتشار این عکس در توئیترش مدعی شد که محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین، در بازدید از نمایشگاه اکسپو در دوبی از غرفه‌ اسرائیل دیدار کرده و او را یک اصلاح‌طلب جدید در ایران خواند.» دیروز عبدالرضا داوری، مشاور سابق احمدی نژاد در توئیتی نوشت و ادعا کرد: «توئیت‌های دقیق و مستند آقای کوروش علیانی، نشان می‌دهد که محمود احمدی نژاد در پاویون حضور یافته و با مدیر آن گفت‌وگو کرده است.»

عکسی از حضور احمدی نژاد در کنار یک دختر هم ضمیمه این توئیت است. کیانوش جهانپور سخنگوی سابق وزارت بهداشت این توئیت را منتشر کرد که « از انکار هولوکاست تا پاویون صهیونیست‌ها در اکسپو ۴، انگشت فاصله است.» و علی اکبر جوانفکر، مشاور احمدی‌نژاد، جهانپور سخنگوی سابق وزارت‌بهداشت را «دهن‌گشاد» و «بی‌مغز» خطاب کرد!

او نوشت:«کرونا این واقعیت را آشکار کرد که اندازه ۴ انگشت، فاصله واقعی میان یک دهان گشاد با جمجمه تهی از مغز برخی عناصر بی‌صلاحیت و بی‌کفایت است.» بر پایه تصویری که کانال «دولت بهار» منتشر کرده، محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور پیشین ایران که همزمان با برگزاری اکسپو ۲۰۲۰ دبی به امارات متحده عربی رفته، در اقدامی غیرمعمول برای دادن متن یادگاری به یکی از حاضران، روی پاسپورت او متنی را نوشت و آن را امضا کرد.

دختران بی‌حجاب!

حاشیه‌سازی‌های احمدی‌نژاد به تردید درباره بازدید او از غرفه اسرائیل محدود نمی‌شود. تصاویری از او در کنار دختران بدون حجاب و بعضا با لباس نامناسب در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که این بار نزدیکان احمدی‌نژاد هم نتوانستند این تصاویر را جعلی بخوانند. دخترانی که بعضا سعی در نزدیک کردن خود به احمدی‌نژاد دارند و رئیس جمهور اسبق هم به رسم مهمان بودن تلاش چندانی برای لحاظ کردن فاصله قابل تایید با آنها ندارد. ضمن اینکه او در تصاویر منتشر شده از ماسک استفاده نکرده تا همانند دختران ساده و صمیمی به نظر برسد. نکته قابل تامل آنجاست که صدای اعتراضی از سوی دلواپسان نسبت به این تصاویر شنیده نشد و گویی معیار دوگانه آنها اجازه انتقاد از رئیس‌جمهوری که روزی مریدش بودند را نمی‌دهد.
در اذهان بسیاری افراد هست که همین دلواپسان چگونه تصاویر زنان بی‌حجاب را در کنار سیدمحمد خاتمی قرار داده و فتوشاپ می‌کردند تا بهانه‌ای برای هجمه به دولت اصلاحات داشته باشند. یا حجت الاسلام احمد خاتمی چرا سکوت کرده است. او در زمان انتخابات اینچنین به همتی کاندیدای جریان اصلاحات انتقاد کرد که «رقبا در رقابت‌ها مراقبت کنند و کاندیداهای دیگر و نظام و دین و مذهب را تخریب نکنند. معنی ندارد کاندیدایی بگوید چرا خانمی که در ماشین نشسته را دعوت به حجاب می‌کنید؟»



تاریخ انتشار : 26 مهر 1400, 08:17



» اخبار مرتبط:

  • سلفی پسر احمدی‌ نژاد با برج ایفل؟! +عکس
  • دیدار یک کهگیلویه وبویراحمدی با احمدی نژاد/ فعالیت انتخاباتی احمدی‌نژاد در بویراحمد کلید می‌خورد؟+عکس
  • آقای روحانی! سخن غلط احمدی‌نژاد را که می گفت، «یارانه، پول امام زمان است» را اصلاح کنید.
  • تکذیب خبر حضور رهبری در منزل احمدی‌ نژاد
  • استقبال جهانگیری از طرح شکایت آقای احمدی‌نژاد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟