خارک یا خرک، در اصل همان خرمای نرسیده و کال است. خارک بعضی از انواع خرما را میتوان خورد و جنوبیها به آن علاقه دارند. به خاطر وجود ماده تانین مزه گس و شیرینی کمی دارد. خارک را میپزند و پخته آن را خشک کرده و تا دو سال قابل استفاده است.
به گزارش راک نیوز ؛ این محصول مناطق گرمسیری است که عموما از نخلستان های استان های خوزستان، بوشهر،جنوب فارس، هرمزگان و کرمان برداشت می شود.
اما در برخی دیگر از مناطق ایران که آب هوای معتدل تری دارند گاها در میان دیگر گونه های درختی نخل های قد کشیده نیز دیده می شود.
ملیحه کشاورزی این تصویر را از حاشیه پل کابلی ولیعصر شیراز شکار کرده که خارک های خوش رنگ دیار حافظ و سعدی به آرامی در حال تغییر رنگ هستند .
این درحالی است که درمناطق گرمسیری رطب ها وارد بازار فروش شده است.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر