مشروح اخبار


» اجرای مرحله دوم طرح یاس در کهگیلویه و بویراحمد



مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت: مرحله دوم طرح یاس(یاران آسیب ستیز) به‌منظور پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و ترویج فرهنگ خود امدادی برای مددجویان این نهاد در استان اجرا شد.

مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت: مرحله دوم طرح یاس به‌منظور پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و ترویج فرهنگ خود امدادی برای مددجویان این نهاد در استان اجرا شد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، قباد مبشری، مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد، با اشاره به اجرای طرح یاس با مشارکت این نهاد و جمعیت هلال‌احمر، گفت: کمیته امداد با همکاری جمعیت هلال‌احمر به‌صورت مشترک طرحی را به نام طرح یاس طراحی کرده است که در آن مددجویان کمیته امداد امام به‌عنوان مسئولان و رابطان خانه‌های هلال در حاشیه شهرها سازمان‌دهی و آموزش خواهند دید و در حوزه ترویج آموزش‌های همگانی امدادی و اجرای طرح پیشگیرانه آسیب‌های اجتماعی و تشکیل تیم های مورد نیاز در زمان وقوع حوادث به کارگیری می‌شوند.
وی ادامه داد: مددجویان شرکت‌کننده در طرح یاس دوره‌هایی از قبیل امداد و کمک‌های اولیه، خدمات داوطلبانه، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، آشنایی با مهارت‌های زندگی و مشاوره گروهی را فراگرفته‌اند و از ظرفیت آن‌ها در خانه‌های هلال استفاده خواهد شد.
مبشری با اشاره به اینکه سال گذشته 50 نفر از دختران تحت حمایت کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد در مرحله اول طرح یاس شرکت کردند، گفت: به مناسبت دهه کرامت و روز دختر امسال 285 نفر از دختران مددجوی این نهاد در مرحله دوم طرح یاس شرکت کرده‌اند.
مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد بابیان اینکه در طرح یاس، با ارائه آموزش‌های اجتماع‌محور فرد توان انجام کار مشارکتی را پیداکرده و موجب ایجاد هماهنگی و افزایش تاب‌آوری در سطح محلی می‌شود، افزود: افراد فعال در خانه‌های هلال وارد چرخه و فرایندی می‌شوند که در صورت بروز بحران می‌توانند در مرحله نخست خود، مرحله دوم خانواده و در مرحله سوم اعضای محله‌شان را از بحران نجات دهند.
وی بیان کرد:  از اهداف اجرای این طرح ارتقاء عزت‌نفس و پذیرش مسئولیت اجتماعی و توانمندسازی رفتاری ارتباطی و فرهنگی مددجویان، حضور در عرصه‌های اجتماعی و مشارکت در فعالیت‌های جمعی، ایجاد انگیزه در زمینه امداد و کمک‌های اولیه و همچنین آشنایی با حوادث و سوانح و ارتقاء سطح دانش و مهارت آن‌ها و ترویج فرهنگ خود امدادی و دگر امدادی است.

حمایت کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد از 1370 بیمار خاص و صعب العلاج
مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت: 1370 بیمار خاص و صعب العلاج از حمایت و خدمات این نهاد بهره مند هستند.
قباد مبشری، مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه ارائه خدمات درمانی و بهداشتی از رئوس کاری کمیته امداد برای مددجویان است، گفت: در حال حاضر 1370 بیمار خاص و صعب العلاج از خدمات حمایتی کمیته امداد استان برخوردارند که از این تعداد 1222 نفر بیمار صعب العلاج و مابقی بیماران خاص هستند.
وی با بیان اینکه بیماران خاص و صعب العلاج در گروه‌های مختلف درمانی تقسیم می‌شوند اظهار کرد: این بیماران شامل تالاسمی، هموفیلی، پیوند، ام.اس، دیالیز و همچنین بیماریهای صعب العلاج و سرطانی هستند که تحت مراقبت ویژه  کمیته امداد قرار دارند.
مبشری با تاکید بر اینکه کمیته امداد ماهیانه به خانواده های مددجویان از کارافتاده و زمین گیر کمک هزینه نگهداری تا سقف صدهزار تومان پرداخت می کند، افزود: 268 بیمار زمین گیر نیز از کمک ها و حمایت این نهاد بهره مند هستند.
مبشری تعداد مددجویان فوت شده ناشی از بیماری کرونا در کهگیلویه و بویراحمد را 104 نفر عنوان کرد و گفت: در این زمینه 470 میلیون تومان از طریف بنیاد مستضعفان به این خانواده ها مساعدت شده است.
مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد به عملکرد حوزه بهداشت و درمان این نهاد در سال گذشته اشاره و بیان کرد: در سال گذشته 9595 نفر از مددجویان این نهاد در شهرهای بالای 20 هزار به بیمه سلامت معرفی شدند.
مبشری ارتقاء شاخص های بهداشتی را از دیگر برنامه های کمیته امداد درحوزه بهداشت و درمان عنوان و تصریح کرد: در این خصوص از ابتدای سال گذشته تاکنون 2028 نفر از مددجویان کهگیلویه و بویراحمد با اعتبار 80 میلیون تومان از این کلاس های آموزش بهداشت، اهداء سبدبهداشتی و آموزش بهداشت خوابگاه بهره مند شده اند.
وی با بیان اینکه برنامه های درمانی و بهداشتی کمیته امداد بر اساس طرح پزشک خانواده و سیستم ارجاع نهادینه شده است، گفت: تمامی بیماران از جمله بیماران خاص و صعب العلاج برای دریافت خدمات بهداشتی و درمانی دارای یک پزشک خانواده هستند که از طریق این پزشک به پزشکان متخصص جهت درمان ارجاع داده می شوند.
مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه کمیته امداد برای ارتقاء سلامت مددجویان  توجه ویژه‌ای به مطالبات بهداشتی و درمانی آنها دارد تصریح کرد: یکی ازمهم ترین مشکلات مددجویان، پرداخت هزینه‌های سنگین درمانی در زمان بیماری است که کمیته امداد با ارائه خدمات بیمه‌ای، هزینه‌های درمانی آنها را پرداخت می‌کند.
انتهای پیام



تاریخ انتشار : 30 خرداد 1400, 12:12



» اخبار مرتبط:

  • خیران همت کنند؛ تأمین هزینه‌های درمان مددجویان دچار بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج از عهده کمیته امداد برنمی‌آید
  • اختصاص بیش از یک میلیارد تومان به خدمات درمانی مددجویان کهگیلویه و بویراحمد
  • در دیدار با مدیرعامل مجمع خیرین سلامت مطرح شد : ارائه ۸میلیارد تومان خدمات درمانی به مددجویان کهگیلویه و بویراحمد
  • پرداخت 954 میلیون تومان حق بیمه اجتماعی مددجویان کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد
  • پرداخت 19 میلیارد ریال هزینه درمانی به مددجویان کهگیلویه و بویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟