مشروح اخبار


» فتح خرمشهر گرانبهاترین میراث تاریخی ایران/تقویت بسترهای میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد



معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: کارهای خوبی در حوزه میراث فرهنگی انجام شده موزه بعد از سالها و با حمایت های خوب استاندار و پیگیری های مسئولان گردشگری استان به اتمام رسیده است.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: کارهای خوبی در حوزه میراث فرهنگی انجام شده موزه بعد از سالها و با حمایت های خوب استاندار و پیگیری های مسئولان گردشگری استان به اتمام رسیده است.

به گزارش راک نیوز، کیامرث حاجی زاده امروز در آیین تجلیل از فعالان حوزه میراث فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: ملتی که تاریخ خود را نداند و ملتی که عقبه خود را نشناسد آینده قوی برای خود ترسیم نمی‌کند.
وی گفت: آنچه امروز به ما رسیده ماحصل زحمات و تلاش‌های پیشینیان بوده و به ما منتقل شده است رسالت ما باید نگهداری، پاسداری و انتقال آن به نسل‌های آینده باشد.
معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: ملت‌ها و جوامع برای معرفی خود ابتدا به تاریخ خود بر می‌گردند که چه بودند، چه کردند و به کجا می‌روند جامعه و ملتی که تاریخ خود را نداند و در راه احیای تاریخ خود تلاش نکند ملتی توسعه‌ نیافته خواهد بود.
حاجی‌زاده گفت: رسالت ما این است که هویت فرهنگی و تاریخی و کهن مثل ایران را به دنیا معرفی کنیم امروز کشورهایی که ریشه و هویت تاریخی ندارند تمدن‌سازی جعلی می‌کنند.
وی ادامه داد: در کشوری مثل ایران که تمدن آن سرآمد گیتی بوده و تمدن ساز هستیم باید هویت تاریخی خود را پاس داشته و به دیگران معرفی‌کنیم.
این معاون استاندار تصریح کرد: همه ما در این قضیه مسئول هستیم چرا که با هویت خودمان روبرو هستیم و باید داشته هایمان را به همه جهان معرفی کنیم.
حاجی‌زاده گفت: تاریخ را اگر ورق بزنیم فتح خرمشهر از فتوحات تاریخی در طول همه برهه‌‌های ایران است رشادت هایی که در برابر ۸۰ کشور دنیا از خودمان نشان دادیم و در طول تاریخ به یادگار خواهد ماند که یک وجب از خاک ما به دست دشمن نیفتاد و باید این تاریخ را حفاظت کنیم.
وی افزود: بعثیون بر دیوارهای خرمشهر نوشتند «آمده ایم که بمانیم» ولی با تدابیر حکیمانه حضرت امام و غیرت مثال‌ زدنی مردم و رشادت سردارانی چون محمد جهان آرا خرمشهر آزاد شد و رزمندگان ما در زیر نوشته‌های عراقی ها اینگونه نوشتند «آمدیم نبودید» که نشان دهنده هویت تاریخی این مردم است.
معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان از استان‌های کهن بوده که جاذبه‌های گردشگری و آثار تاریخی زیادی در آن به جای مانده یکی از راه‌های توسعه و درآمدزایی در این استان تقویت حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.
وی افزود: ترکیه منابع و معادن ندارد و تنها درآمد آن از گردشگری و توریست است در حالی که سابقه تاریخی بسیار کمتری از ایران دارد باید در استان کهگیلویه و بویراحمد که جاذبه‌های فراوانی دارد رو به سوی درآمدزایی پایدار در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی حرکت کنیم.
این معاون استاندار ادامه داد: استان ما زیرساخت‌ها و بسترهای گردشگری و توریستی را داشته و بسیاری از آنها آماده شده که رسانه‌ها باید ظرفیت‌های توریستی و گردشگری استان را به ایران و جهان معرفی کنند.
حاجی‌زاده گفت: کارهای خوبی در این حوزه انجام شده موزه بعد از سالها و با حمایت های خوب استاندار و پیگیری های مسئولان گردشگری استان به اتمام رسیده است.
معاون عمرانی استاندار خاطرنشان کرد: در حوزه گردشگری بعد از پشت سر گذاشتن کرونا استان دوباره در مدار رونق قرار خواهد گرفت.
وی گفت: ساخت پارک‌های گردشگری در چند نقطه از استان در حال انجام است بازارچه های گردشگری نیز مد نظر قرار گرفته که همه این کارها برای رونق اشتغال در کهگیلویه و بویراحمد مثمر ثمر خواهد بود.



تاریخ انتشار : 2 خرداد 1400, 18:58



» اخبار مرتبط:

  • مرمت اضطراری قلعه تاریخی چرام آغاز شد/جزئیات
  • تغییر تاریخ جشنواره برفی دنا /اواخر بهمن برگزار می‌شود
  • کشف گور 3 هزارساله در منطقه چیتاب کهگیلویه و بویراحمد
  • سرپرست میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان بویراحمد منصوب شد
  • دفاتر خدمات مسافرتی در کهگیلویه و بویراحمد جز بلیط‌فروشی کاری‌ نمی‌کنند
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟