در دانشگاه زوریخ سوئیس در رشته الکترونیک دیجیتال پذیرفته شد و موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد با نمره A فارغ التحصیل گشت و در همان مقطع موفق به مدال طلای دیجیتال جهان در بین 84 کشور جهان شد.
این مقطع مصادف با درگذشت پدر بزرگوار ایشان شد..
اصغر صفریدوست مخترع جوان 26 ساله دهدشتی و دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکاترونیک در دانشگاه سمنان است و هم اکنون پروژهایی در زمینه هوشمند سازی کنترل هلیکوپتر و هواپیما دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران در دست ساخت دارد .
به گزارش راک نیوز به نقل از ایسنا، منطقه سمنان،میان اوراق و کتابها و افتخاراتش دست و پا میزند، متواضع و با وقار میگوید: کارگرزاده ای بیش نبودم پدر و مادرم حتی سواد خواندن و نوشتن هم نداشتند چند سالی است پدر در جمعمان نیست اما همیشه مدیون حمایتهای او و مادرم خواهم بود.
از افتخاراتش میپرسم، آمارشان از دستش خارج شده است به او به عنوان یک هموطن و یا شاید یک هماستانی میبالم ناخودآگاه به یاد سخن پیامبر مکرم اسلام میافتم که اگر علم را به ثریا ببرند گروهی از فرزندان فارس به آن دست پیدا خواهند کرد.
میگوید در سال 2008 از مرکز تحقیقات دانشگاه MIT آمریکا دعوت به همکاری شدم، اما جوابی جز این نبود که ما فرزندان مصطفی چمرانیهایی هستیم که عشق به وطنمان را فدای منافع دشمن نخواهیم کرد و همچنان در آغوش سرزمینمان میمانیم چرا که در قبال قطره قطره خون شهیدانمان مسئولیم.
اصغر صفری دوست ،دوران تحصیل خود را در مقطع ابتدایی در مدرسه میثم تمار دهدشت از استان کهگیلویه و بویراحمد به پایان رساند. دوران راهنمایی خود را در مدرسه شهید مطهری دهدشت به پایان رساند. و سال اول دبیرستان را در دبیرستان امیرکبیر دهدشت گذراتد و با توجه به علاقه مندی به رشته های فنی وارد هنرستان کار و دانش علامه دهخدا شد و در رشته رادیو و تلویزیون مشغول به تحصیل گردید. و در سال دوم هنرستان موفق به اختراع سنجش سطح مایعات به صورت انوماتیک شد. بعد از گرفتن دیپلم تلویزیون ،برای ادامه تحصیل در کنکور فنی و حرفه ای ثبت نام و در مقطع فوق دیپلم الکترونیک در دانشکده فنی یاسوج پذیرفته شد.
مقطع لیسانس خود را در اصفهان پذیرفته شد و برای ادامه تحصیل به خارج از کشور رفت و در دانشگاه زوریخ سوئیس در رشته الکترونیک دیجیتال پذیرفته شد و موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد با نمره A فارغ التحصیل گشت و در همان مقطع موفق به مدال طلای دیجیتال جهان در بین 84 کشور جهان شد.
این مقطع مصادف با درگذشت پدر بزرگوار ایشان شد. صفری دوست در خانواده ای 9نفره بزرگ شده است که 5 برادر و 4 خواهر دارد. و وی کوچکترین پسر خانواده است .
صفری دوست برای انجام تحقیقات و پروزه های ملی به استان سمنان آمد و بالغ بر 8 پروژه ملی و استانی را به سرانجام رساند و در دانشگاه سمنان مشغول به تحصیل و تدریس شد.
در همان زمان طی ابلاغی از سوی استاندار سمنان به عنوان مشاور امور نخبگان استانداری منصوب شد ، سپس به تهران رفت و در پروژه ی هوشمند سازی کنترل هواپیماها و بالگردها در دانشگاه صنعتی امیرکبیر(پلی تکنیک تهران) مشغول به فعالیت شد.
صفری دوست در زمان تحصیل هم کار می کرد و هم درس می خواند.
مخترع جوان کهگیلویه بویراحمدی از روزهای فقر و تنگدستی به زیبایی یاد میکند و از افتخاراتش این چنین میگوید: هر آن چه را که امروز به آن میبالم مدیون پدر و مادری هستم که به رغم فقری که بر آنها چیره بود در راه پیشرفت و تعالی فرزندانشان از هیچ تلاشی فروگذار نکردند و همواره دعای خیرشان را بدرقه راهمان قرار دادند.
صفریدوست در پاسخ به سؤالی مبنی بر اختراعات ثبت شده خود اظهار کرد: تا به امروز 14 اختراع را به نام خود ثبت کردهام که در یکی از این اختراعات به ثبت رسیده در آمریکا دارنده دو مدال طلای جهان شدهام، یکی از این مدالها در سال 2008 کشور سوئیس در المپیاد آنالیز و طراحی مدارات دیجیتال پیشرفته در بین 84 کشور جهان و دیگری در سوئیس قهرمان رباتیک سال 2011 جهان شدم.
نابغه جوان دهدشتی که حال آمار افتخاراتش از دستش خارج شده بقیه ثبتهایش را این چنین شرح میدهد: رتبه اول جشنواره خوارزمی، قهرمان رباتیک سال 2010 کشور در اصفهان، مخترع دستگاه آیفون حفاظتی الکترونیکی بدون کلید، مخترع حذف دم معایب و مشکلات ناشی از آنها در بالگردها، مخترع پرنده شناور نجات، مخترع دستگاه کولر آبی تمام هوشمند، مخترع دستگاه موشکانداز جاسوسگر آبی خاکی و هوایی، رتبه سوم هجدهمین دوره المپیاد دانشکدههای فنی کشور.
دانشجوی دانشگاه سمنان در زمینه رباتیک به هشت عنوان کتابهای تألیفی و ترجمه خود اشاره میکند و میگوید: این کتابها که در ارتباط با رشتههای برق، کامپیوتر و ریاضی و فیزیک میباشند شامل تألیف کتاب تبدیل لاپلاس و کاربردهای آن(همراه با آزمایشگاه کامپیوتر matlab)، تألیف کتاب الکترونیک قدرت، تألیف کتاب معادلات دیفرانسیل (همراه با آزمایشگاه کامپیوتر matlab)، تألیف کتاب بررسی چاپرهای قدرت، تألیف کتاب کنترل سیستمهای خطی و ترجمه کتاب مدارهای الکتریکی (1) با کاربرد matlab است.
صفریدوست که هماکنون دانشجوی دکترای دانشگاه صنعتی امیرکبیر است در ادامه افزود: دارنده 11 مقاله ISI، سه مقاله علمی پژوهشی خارجی و دومقالهکنفرانسبینالمللینیزهستم.
مشاور استاندار سمنان در امور نخبگان با اشاره به طرح تجاریسازی شده خود اظهار کرد: در این طرح مین به صورت هوایی و با استفاده از پرنده چهار ملخه با فرستادن امواج الکترو مغناطیس به سطح زمین آلوده به مین انتشار یافته و سپس از رباط زمینی با کمک گرفتن از سه بازوی هوشمند که کار پردازش تصویر را انجام میدهد خاک را لایهبرداری میکند.
اصغر صفریدوست در ادامه افزود: در بازدید مسئولان ارشد کشور از دستاوردهای نمایشگاه کهگیلویه و بویراحمد طرح مینیابی عنوان برترین طرح رابه خود اختصاص داد. و از طرف علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و سردار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح دستور تجاریسازی این طرح مینیابی در جشنواره ملی علم تا عمل صادر شد.
مخترع جوان کهگیلویه بویراحمدی از روزهای فقر و تنگدستی به زیبایی یاد میکند و از افتخاراتش این چنین میگوید: هر آن چه را که امروز به آن میبالم مدیون پدر و مادری هستم که به رغم فقری که بر آنها چیره بود در راه پیشرفت و تعالی فرزندانشان از هیچ تلاشی فروگذار نکردند و همواره دعای خیرشان را بدرقه راهمان قرار دادند.
صفریدوست در پاسخ به سؤالی مبنی بر اختراعات ثبت شده خود ابراز کرد: تا به امروز 14 اختراع را به نام خود ثبت کردهام که در یکی از این اختراعات به ثبت رسیده در آمریکا دارنده دو مدال طلای جهان شدهام، یکی از این مدالها در سال 2008 کشور سوئیس در المپیاد آنالیز و طراحی مدارات دیجیتال پیشرفته در بین 84 کشور جهان و دیگری در سوئیس قهرمان رباتیک سال 2011 جهان شدم.
نابغه جوان دهدشتی که حال آمار افتخاراتش از دستش خارج شده بقیه ثبتهایش را این چنین شرح میدهد: رتبه اول جشنواره خوارزمی، قهرمان رباتیک سال 2010 کشور در اصفهان، مخترع دستگاه آیفون حفاظتی الکترونیکی بدون کلید، مخترع حذف دم معایب و مشکلات ناشی از آنها در بالگردها، مخترع پرنده شناور نجات، مخترع دستگاه کولر آبی تمام هوشمند، مخترع دستگاه موشکانداز جاسوسگر آبی خاکی و هوایی، رتبه سوم هجدهمین دوره المپیاد دانشکدههای فنی کشور.
مدرس دانشگاه سمنان به هشت عنوان کتابهای تألیفی و ترجمه خود اشاره میکند و میگوید: این کتابها که در ارتباط با رشتههای برق، کامپیوتر و ریاضی و فیزیک میباشند شامل تألیف کتاب تبدیل لاپلاس و کاربردهای آن(همراه با آزمایشگاه کامپیوتر natlab)، تألیف کتاب الکترونیک قدرت، تألیف کتاب معادلات دیفرانسیل (همراه با آزمایشگاه کامپیوتر natlab)، تألیف کتاب بررسی چاپرهای قدرت، تألیف کتاب کنترل سیستمهای خطی و ترجمه کتاب مدارهای الکتریکی (1) با کاربرد natlab است.
صفریدوست افزود : دارنده 11 مقاله ISI، سه مقاله علمی پژوهشی خارجی و دومقاله کنفرانس بینالمللی نیز هستم.
جواب ردی که به سینه آمریکا زده شد
مشاور استاندار سمنان در امور نخبگان در پاسخ به سؤالی مبنی بر عدم مهاجرتش به کشورهای بیگانه میگوید: در سال 2008 کشور سوئیس در المپیاد آنالیز و طراحی مدارات دیجیتال پیشرفته که مدال طلا را از آن خود کردم از طرف مرکز تحقیقاتی آمریکا MTI دعوتنامهای مبنی بر همکاری در زمینه کنترل بالگردها و ریزپرندهها داشتم که به دلیل عشق به سرزمین مادریم ایران به درخواست آنها جواب رد دادم.
این دانشجوی فرهیخته دانشگاهی در ادامه به پیشرفت کشور در زمینه پزشکی و هوا و فضا اشاره کرد و اظهار داشت: توکل به خداوند، امید به قدرت ماوراء طبیعت، خودباوری و اعتماد به نفس، تلاش و پشتکار شبانهروزی رمز موفقیتم در تمامی گامهای زندگی بوده است.
وی در مورد عامل موفقیت اول و سوم این چنین می گوید که من تمام تلاش خود را کردم و زحمات زیادی را کشیدم اما در بعضی از مواقع مشکلاتی در روند مسابقات و جشنواره ها پیش می امد که دیگر از تلاش و پشتکار خارج بود. و هیچ عامل علمی وجود نداشت که آن را حل نمایند. اما من در این مواقع با توکل بر خداوند و توسل به ائمه اطهار(ص) یاری می طلبیدم و با تماس تلفنی به مادر از او طلب دعای خیر می کردم و تمام مشکلات حتی در یک روز خاص و در یک مسابقه خاص و در یک کار خاص برطرف می شد و این یعنی همان اختراع و ابتکار معنوی که صفری دوست به آن ایمان دارد.
صفریدوست در پایان گفت: خداوند را شاکرم که با آن همه تنگدستی موجود در خانوادهام امروز مردانه میایستم و با عزمی راسخ فریاد میزنم که من جوانی برخاسته از استان محروم کهگیلویه و بویراحمدم.
گفتنی است برخی سوابق علمی و پژوهشی این دانشجوی نخبه از این قرار است:
1) برنده مدال طلایی المپیاد جهانی آنالیز و طراحی مدارات دیجیتال پیشرفته در بین 84 کشور جهان در کشور سوئیس
2) قهرمان رباتیک سال 2011 جهان در استانبول ترکیه
3) نفر اول و برگزیده جشنواره خوارزمی
4) نایب قهرمانی مسابقات بین المللی سال 2012
5) قهرمان رباتیک سال 2010 کشور
6) دوره قهرمان رباتیک سال 1391 کشور
7) مخترع حذف دم در هلیکوپترها و هواپیماها
8) مخترع آیفون حفاظتی الکترونیکی بدون کلید
9) مخترع کولر مدرن تمام هوشمند آبی با 50درصد کاهش انرژی
10) مخترع موشک انداز آبی -خاکی -هوایی
11) مخترع پرنده جستجو گر شناور نجات
12) مخترع سنجش سطح مایعات به صورت اتوماتیک
13) مخترع دستگاه آبیاری هوشمند کشاورزی
14) مخترع دستگاه حذف تعقیب و گریز اتومبیل ها ، ثبت اختراع در کشور امریکا
15) مخترع حذف روتور دم در بالگردها
16) مخترع تلفیق بالانسر و زایرو برای بالگرد ها
17) مخترع کنترل کننده آنلاین برای پایدار بالگردها
18) مولف و نویسنده بیش از 8 کتب و مرجع دانشگاهی در زمینه برق ، کامپیوتر ،ریاضیات و فیزیک
19) مولف و نویسنده کتاب تبدیل لاپلاس و کاربردهای آن همراه با آزمایشگاه کامپیوتر matlab
20) مولف و نویسنده کتاب معادلات دیفرانسیل
21) مولف و نویسنده کتاب بررسی چاپرهای قدرت
22) مولف و نویسنده کتاب الکترونیک قدرت
23) ترجمه کتاب مدار های الکتریکی
24) ترجمه کتاب دینامیک سیستم و کنترل هلیکوپتر
25) چاپ 11 مقاله isi
26) چاپ 3 مقاله علمی و پژوهشی خارجی
27) ارایه 2 مقاله کنفرانس بین المللی
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر