مشروح اخبار


» سپاه هيچ دخالتي در انتخابات نمي‌کند



اما نسبت به انتخابات و اينکه چه کسي رئيس جمهور شود نيز بي تفاوت نخواهد بود؛ ما معيارها و شاخص‌ها را براي بسيجيان و پاسداران تبيين مي‌کنيم و انتخاب فرد برعهده خود آنان است؛ خودشان تصميم مي‌گيرند چه کسي را برگزينند.

 حجت‌الاسلام علي سعيدي نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در گفت‌وگو با سايت سعير، به پرسش‌هايي در خصوص سپاه و انتخابات پاسخ داد.

رهبري در سخنان اخير خود بر وحدت جامعه تأکيد داشتند، علت تأکيد ايشان بر وحدت جامعه چيست؟

فلسفه تأکيد رهبر معظم انقلاب بر وحدت نياز به تبيين دارد؛ شرايط کشورمان بسيار حساس است؛ از يک سو به انتخابات رياست جمهوري و شوراها نزديک مي‌شويم؛ ديگر آنکه تحريم را داريم و دشمن فشار مي‌آورد تا اراده مردم و مسئولان را سست کند.

سومين عامل در زمينه تأکيد معظم له تحولات غرب آسيا است که ما نمي‌توانيم نسبت به اين تحولات بي‌توجه باشيم؛ ثبات ايران در اين زمينه بسيار مهم است؛ هر مقدار در زمينه اختلافات در ميان مسئولان بيشتر باشد، تمرکز آنها بر مسائل اساسي کمتر مي‌شود.

نقش بسيج را در ايجاد اين وحدت چگونه مي‌بينيد؟

بخش عمده جامعه ما بسيج است؛ بسيج در دو بخش مي‌تواند در وحدت جامعه نقش ايفا کند؛ يکي آنکه بسيج از اختلاف و تنش پرهيز کند و ديگر آنکه توصيه به وحدت کند.

بسيج با ايجاد حساسيت نسبت به اختلافات و نقش منفي آن و توصيه به مسئولان مي‌تواند در وحدت جامعه نقش ايفا کند.

امروز بعضي افراد که به عنوان کانديداهاي احتمالي انتخابات آتي نام برده مي‌شوند، سعي مي‌کنند خود را منتسب به سپاه کنند و آنها مدعي حمايت سپاه از آنها هستند؛ آيا سپاه در انتخابات آينده از کانديداي خاصي حمايت مي‌کند؟

سپاه يک نهاد متعلق به نظام بوده و هست؛ سپاه هميشه از رهبري تبعيت مي‌کند و سعي مي‌کند با اوامر رهبري زاويه نداشته باشد لذا اين که مطرح مي‌شود که سپاه از يک فرد خاصي يا حزب خاصي حمايت مي‌کند، درست نيست؛ اينکه عده‌اي عنوان مي‌کنند سپاه از آنها حمايت مي‌کند، در اين فاصله تا انتخابات نيز اشتباه است و باعث ايجاد شبه در جامعه مي‌شود.

اما سپاه نسبت به انتخابات بي‌تفاوت نيست؛ سپاه يک سبد رأي دارد و بايد شاخص‌ها و معيارها را بگويد؛ ما رئيس‌جمهوري را مي‌خواهيم که ولايت مدار باشد و تدابير رهبري را به نحو احسن اجرا کند؛ ما معيارهاي ارزشي بودن، ولايت مداري و مديريت بالا را براي پاسداران و بسيجيان تبيين مي‌کنيم.

ما علاوه بر سپاهيان و بسيجيان يک مخاطب عام هم داريم؛ سپاه يک نهاد انقلابي به تمام معنا و داراي نفوذ است؛ سپاه يک محبوبيت و مقبوليتي در جامعه است و همين هم موجب عصبانيت دشمنان شده است.

کساني که به سپاه دلبسته‌اند و به آن اعتماد دارند، انتظار بصيرت افزايي و بيان موضع از سوي اين نهاد را دارند.

سپاه هيچ دخالتي در انتخابات نخواهد داشت اما نسبت به انتخابات و اينکه چه کسي رئيس جمهور شود نيز بي تفاوت نخواهد بود؛ ما معيارها و شاخص‌ها را براي بسيجيان و پاسداران تبيين مي‌کنيم و انتخاب فرد برعهده خود آنان است؛ خودشان تصميم مي‌گيرند چه کسي را برگزينند.



تاریخ انتشار : 11 آذر 1391, 01:52



» اخبار مرتبط:

  • ورود فرمانده سپاه به ماجراي شعار مرگ برآمريکا
  • نظرلاريجاني درباره ممنوع الخروجي خاتمي
  • رسانه‌هاي سپاه در انتخابات آينده از کسي حمايت نمي کنند
  • روشنگري مبلغان در عرصه بيداري اسلامي ضرورتي اجتناب ناپذير است
  • سبحانی مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه سپاه لنده شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟