مشروح اخبار


» مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد: کاهش6 درصدی فوت ناشی از تصادفات در سال 98



مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد در نشست  روز چهارشنبه، 29 خرداد، با اصحاب رسانه با بیان اینکه در 2ماهه اول سال 98 نسبت به مدت مشابه  سال 97، 6 درصد کاهش فوتی ناشی از تصادفات داشتیم، گفت: در سال 97 با کاهش تصادفات  برون شهری  نسبت به سال 96، در ردیف 12 کشوری  قرار گرفتیم.


به گزارش خبرنگار راک نیوز از یاسوج، محمد حسین نصیری با اشاره به کوهستانی بودن استان، اظهار کرد: هزینه احداث هر کیلومتر راه در استان کهگیلویه و بویراحمد 4 برابر یک کیلومتر راه در استان اصفهان است.

 وی خاطر نشان کرد:  با توجه به شرایط کوهستانی استان، نقاط حادثه خیز زیادی در استان است که اعتبار حذف نقاط حاثه خیز  باید از محل اعتبارات تملک دارایی ها تامین شود؛ اما تاکنون هیچ مبلغی به ما پرداخت نشده است.  نصیری راد گفت: با وجود اینکه اعتباراتی پرداخت نشده از سال 92 تا 97، 103 نقطه پرهزینه دیربازده با اعتباری بالغ بر 150 میلیارد تومان و 311 نقطه کم هزینه زودبازده رفع شده است.

بیش از 50 درصد راههای استان کهگیلویه و بویراحمد استاندارد هستند

 نصیری راد تصریح کرد: 6080 کیلومتر راه در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این میزان 189 کیلومتر بزرگراه، 506 کیلومتر راه اصلی، 1093 کیلومتر راه فرعی و 4292 کیلومتر روستایی است که  بیش از 50 درصد این  راههای ایمن و استاندارد هستند. وی  افزود: طی امسال 67نقطه حادثه خیز پرهزینه دیربازده در سطح راههای استان از سوی پلیس راه به ما اعلام شده که برای رفع آنها حدود 100میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد  در خصوص  خسارات واردۀ سیل به راههای استان عنوان کرد: در سیل فروردین ماه امسال به بیش از 1000کیلومتر راه استان، 1000ابنیه فنی، خسارت وارد و 10 دهنه پل  نیز تخریب شد. وی یادآور شد:  راه ارتباطی 210 روستای استان و بیش از 70 دهنه پل بازگشایی  شد که هزینۀ اجاره ماشین آلات راهداری برای انجام این کارها بالغ بر 5میلیارد ریال شد؛اما تا کنون  هیچ اعتباری  به این حوزه اختصاص داده نشده است.

نصیری راد بیان کرد: در صورتی که در فصل کاری اعتبارات تزریق نشود در فصل بارش با مشکل جدی در استان مواجه خواهیم شد.

 در تصادف آب حیات سهم تقصیری متوجه راهداری نشد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد  در پاسخ به سوال خبرنگاران  در مورد تصادف آب حیات  که منجر به فوت 8 نفر شد، تاکید کرد: طبق گزارش پلیس راه، سهم تقصیری به راهداری داده نشد.  وی گفت:  این محور، راه فرعی درجه یک است که  دارای شیب و پیچ های زیادی است و جهت ایمن سازی آن در بسیاری از نقاط علاوه بر نصب گاردریل  از خاکریزی استفاده شده است. نصیری راد گفت: محور "یاسوج- چرام" بر اساس مطالعات اصولی و کارشناسی نشده است و به علت واقع شدن در حریم خط فشار قوی گاز امکان بازگشایی و اصلاح و ایمن سازی اصولی وجود ندارد.

 ناوگان استان جوانتر از ناوگان کشوری است

وی افزود: 1026 دستگاه کامیون باری عمومی با میانگین عمر 11.11 سال، 72 دستگاه اتوبوس با میانگین عمری 7.96 سال، 92 دستگاه مینی بوس با میانگین عمری 22.47 سال کار جابجایی و انتقال بار و مسافر استان را انجام می دهند که این ناوگان استان جوانتر از ناوگان کشوری هستند .

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: 710 دستگاه خودروی سورای عمومی با میانگین عمر 10.13 سال فعالیت دارند که عمر این ناوگان ار میانگین کشور بالاتر است.

نصیری راد اضافه کرد: میانگین عمر ماشن آلات راهداری استان کهگیلویه و بویراحمد بیش از 30 سال است و در خرید لاستیک ماشین آلات راهداری استان مشکل داریم.

وی در ادامه در خصوص جاده یاسوج به شیراز در قسمت مله شوره گفت: ظاهرا این مسیر بدون بررسی کارشناسی  احداث شده به طوری که در بارندگی های اخیر شاهد نشست زمین در این منطقه بودیم. نصیری راد عنوان کرد: تعیین مشاور برای بررسی این منطقه از کارهای در دست اقدام است و بعد از تعیین تکلیف مشاور، اگهی مناقصه برگزار می شود تا با انجام کار اصولی جاده ایمن احداث شود.



تاریخ انتشار : 29 خرداد 1398, 16:05



» اخبار مرتبط:

  • تردد در برخی جاده‌های کهگیلویه و بویراحمد با زنجیر چرخ امکان پذیراست
  • بارش یک متری برف محور سی‌سخت ـ پادنا‌ را‌ مسدود کرد
  • انسداد محور یاسوج -دهدشت تکذیب شد
  • اعزام دستگاه های راهداری به روستاهای استان
  • هشدار وقوع تگرگ در محورهای مواصلاتی کهگیلویه و بویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟