به گزارش راک نیوز "علی محمد احمدی با تبریک سال حمایت از کالای ایرانی از راهاندازی یک واحد تولیدی آبمیوه خبر داد که شاید به پایان فروش ارزان قیمت محصول باغداران این استان کمکی کند.
هر ساله و با شروع به کار ادارات بعد از تعطیلات نوروزی، مدیران و کارکنان دستگاههای مختلف تقاضای دیدار با استاندار را دارند که وقت زیادی از مجموعه اداری این استان میگیرد.
در سال ۹۷، این دیدارهای مرسوم کمی متفاوتتر برگزار شد و علیمحمد احمدی با تقسیم ادارات به چند دسته فرهنگی، اقتصادی، بانکی و… دیدارهای نوروزی خود را با مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی برگزار کرد.
این دیدارها البته تفاوت دیگری هم داشت و آن استفاده بهینه از وقت و گفتوگو با مدیران پیرامون سیاستها و رفع موانع کاری در راه اجرای آنها و همچنین در میان گذاشتن مشکلات با استاندار در کنار تبریک سال نو بود.
استاندار در دیدار با اعضای شورای اداری و جمعی از معتمدین محلی، شوراها، دهیاران بخش مرکزی و پاتاوه شهرستان دنا حرفهای آنان را شنید تا دیدارهای نورزی از حالت سنتی و کلیشهای عرض تبریک خارج شوند و برای پیگیری بهتر امورات مردم در روستاها، فرصتی برای انجام گفتوگوهای مؤثر با شخص اول اجرایی این استان فراهم شود.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد در دیدار با فرماندار، بخشداران مرکزی و پاتاوه، شهرداران و شوراهای اسلامی شهرهای سی سخت و پاتاوه، دهیاران و معتمدین محلی شهرستان، مردم این شهرستان را انسانهای بزرگ با دلهای بزرگ توصیف کرد و گفت که نام شما به ویژه در حادثه هوایی اخیر با آن نوع دوستی، مهمان نوازی و صداقت در تاریخ کشور و این استان ماندگار خواهد شد.
وی از شوراهای اسلامی، دهیاران و بخشداران خواست تا پیام و عرض تبریک سال نو را به همه مردم و روستائیان دنا ابلاغ کنند.
احمدی، خطاب به اعضای شورای اداری دنا نوید سالی بهتر را در حوزه اقتصاد و تولید داد و گفت: برای اینکه سال ۹۷ سالی بهتر باشد، برنامه داریم.
استاندار تصریح کرد: مسیر ما این است که تولید را تقویت کنیم، چرا که اگر تولید نباشد، حمایت از تولید داخل و کالای ایرانی معنا ندارد و این مورد تأکید مقام معظم رهبری است و این مهم تنها با کار و تلاش مضاعف ممکن است.
وی با بیان اینکه، شهرستان دنا در کشاورزی، گردشگری و صنایع روستایی فرصتهای بسیار زیادی دارد، ادامه داد: در کنار پیگیریهای مستمر برای بهبود وضعیت راههای ارتباطی، بیمارستان، بهداشت، فاضلاب و همه این موارد، حرف من به شما دهیاران و بخشداران شهرستان دنا این است که به فکر تقویت بخش کشاورزی با کار شبکهای احداث باغات، آبیاری نوین، بازاریابی، سردخانه و همه زنجیره تولید تا مصرف باشید.
احمدی گفت: در حوزه آب، سالهای بدی را تجربه کردیم اما باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم و در حوزه آبیاری نوین کارهای خوبی در این شهرستان انجام شده و این سیاست استفاده بهینه از منابع آبی و خاکی باید ادامه پیدا کند.
استاندار به راهاندازی واحد تولیدی “َشهدناب” تا قبل از تیرماه و رسیدن محصولات باغداران خبر داد و گفت: برای فعال کردن این واحد تعطیل سرمایهگذاری اهل کار پیدا شده و با شروع به کار آن باغداران سیسختی مجبور نیستند محصول خود را به قیمت ارزان به جاهای دیگر بفروشند.
احمدی از فرماندار، بخشداران، شهرداران و شوراهای اسلامی ودهیاران خواست تا همه توان خود را به کار گیرند تا تسهیلات کمبهره ۲۱۴ میلیارد تومانی حوزه اشتغال روستایی جذب شود و وضعیت بیکاری تغییر کند.
وی از نمایندگان خود در بخشها و روستاها خواست تا مردم را ترغیب کنند تا وارد این فضا شوند و خودشان هم ایده بدهند و مردم را راهنمایی کرده تا جوانان مستعد اما بیکار ما در حوزههای مختلف صاحب شغل شوند.
استاندار از پیگیری خود برای دریافت اعتباری ۴۰ میلیارد تومانی اضافه بر اعتبارات مصوب برای تکمیل مسیر ارتباطی یاسوج به سیسخت و احداث پل بزرگ این مسیر خبر داد و افزود: با وزیر راه و شهرسازی در این مورد صحبت کردم که با تزریق این اعتبار، اقدام خوبی در این زمینه انجام خواهد شد.
احمدی گفت: شروع عملیات ساخت بیمارستانهای سیسخت و پاتاوه گام خوبی بوده که با جدیت پیگیری میشوند و این حق مردم است.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر