وی با خواندن مثنوی غمانگیز بزرگترین معدن فسفات خاورمیانه در چرام و با اظهار تاسف از اینکه مسئولان یکی پس از دیگری در رابطه با آن کوتاهی و سهلانگاری کردند، ابراز کرد: پس از سالیان دراز این معدن هیچ چیزی جز آه و حسرت برای جوانان بیکار شهرستان چرام باقی نگذاشته است.
عضو
دکتر علی بابایی ظهر جمعه در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه این هفته به ارائه نکاتی در دو بخش یکی مشکلات عمده شهرستان چرام و ارزیابی عملکرد مسئولان و دیگری عملکرد و برنامههای شورا و شهرداری چرام پرداخت.
به گزارش راک نیوز ازچرام ؛ رئیس شورای شهرستان چرام با متذکر شدن این مطلب که شورا میتواند بر همه دستگاهها نظارت کرده و عملکردشان را بررسی کند و به مردم گزارش دهد، به نحوه تخصیص اعتبارات در چرام طی یکسال اخیر اشاره داشت و اظهار کرد: در این راستا این سوال مطرح میشود که اعتباری که برای جاده باغچه سادات در نظر گرفته شده گرچه کاری خوب و پسندیده است اما چرا فقط به نام چرام باشد در حالی که به کام همگان است.
وی، افزود: ما مردمی کوتاهبین، کوتاهنگر و تنگنظر نیستیم، خود را با مردم سرفاریاب یکی میدانیم و فارغ از هرگونه مرزبندی این ماجرا را تحلیل کردیم که چرا برای جاده چرام، گرهای و طسوج که مورد استفاده اغلب مردم این شهرستان بوده، اعتباری در نظر گرفته نمیشود و یا بسیار ناچیز است.
بابایی با بیان اینکه در نشستی با نماینده مردم چرام در مجلس شورای اسلامی و معاون استاندار در منطقه طسوج بحث این جاده مطرح شد، اما کارگر نیفتاد، عنوان داشت: بنابراین ما تاکید میکنیم که در صورت عدم توجه مسئولان ذیربط به این امر مهم، نیامدن خود به شهرستان را بر آمدن مقدم بدانند چرا که مردم چرام آنان را نخواهد پذیرفت.
عضو شورای شهر چرام، اضافه کرد: زمانی که اعتبارات ماده ۱۸۰ تخصیص داده شد بنده شخصا از طریق توان جمهوری به آقای بزرگواری گفتم که تمام طوایف چرام از این جاده استفاده میکنند و متعلق به همه مردم چرام است ولی متاسفانه توجهی نکردند که لازم میدانیم این موضوع را به اطلاع شما مردم شهیدپرور چرام برسانیم.
وی با اشاره به این مطلب که هرگونه توجیه و توضیحی از سوی نماینده محترم مردم چرام در این راستا هیچ دردی را دوا نخواهد کرد و با بیان اینکه واقعیت جاده چرام، گرهای، چاسخار و طسوج همان است که امروز مردم شاهد آن هستند، گفت: گاهی شنیده میشود که عدم توجیه اقتصادی دلیل بر عدم توسعه این جاده مهم بوده که توجیه اقتصادی آن بسیار روشن است.
بابایی تولیدات و فرآوردههای دامی و عشایری را توجیه اقتصادی دانست و با اشاره به این فرمایش امام راحل که «عشایر، ذخایر انقلاب هستند»، خاطرنشان کرد: این مناطق از نظر توریستی نیز میتواند توجیه اقتصادی داشته باشند.
رئیس شورای شهرستان چرام، ادامه داد: حتی اگر توجیه اقتصادی نداشته باشد، آیا جان و امنیت و سلامت انسانها ارزش سرمایهگذاری ندارد.
وی با خواندن مثنوی غمانگیز بزرگترین معدن فسفات خاورمیانه در چرام و با اظهار تاسف از اینکه مسئولان یکی پس از دیگری در رابطه با آن کوتاهی و سهلانگاری کردند، ابراز کرد: پس از سالیان دراز این معدن هیچ چیزی جز آه و حسرت برای جوانان بیکار شهرستان چرام باقی نگذاشته است.
عضو شورای اسلامی شهر چرام در ادامه به همایش علل عدم توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد در هفت سال پیش اشاره کرد و با بیان اینکه بحث راکد ماندن پروژه معدن فسفات چرام در آن همایش مطرح شد، گفت: نماینده محترم ما در آن زمان توضیح دادند که در ۱۶ سال اخیر نبوده اما از اکنون(منظور هفت سال پیش) پیگیری خواهم کرد، ولی میبینیم که ۷ سال گذشته و عملاً کار فسفات چرام راکد مانده است.
بابایی خواستار شفاف سازی در خصوص پروژه معدن فسفات چرام شد و اظهار امیدواری کرد که صدای خود به عنوان صدای رسای مردم شهیدپرور چرام به گوش مسئولان برسد تا دین خود را به مردم چرام ادا کنند.
وی در بخش بعدی از سخنان خود به ارائه گزارشی از عملکرد خود پرداخت و خریداری ۳۸۰ میلیون قیر خریداری جهت لکهگیری سطح شهر، بهرهبرداری از طرح کمپینگ چشمه بلقیس، بهرهبرداری بوستان شهدای گمنام و آمادهسازی پارک ولایت چرام را از جمله عملکرد شورا نام برد.
منبع/گپ روز
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر