به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، سردار 'احمدرضا رادان' امروز - دوشنبه - در مركز نظارت همگانی نیروی انتظامی در جمع خبرنگاران افزود: قبلا در مورد مصادیق بد حجابی و بدپوششی اطلاع رسانی شده است، اما دو باره برای آگاهی مردم این مصادیق اعلام شد.
وی با بیان اینكه منظور از مانتو كوتاه مانتویی است كه تا زانو نباشد، خاطر نشان كرد شال برخی خانم ها به گونه ای است كه از یك طرف موهایشان دیده می شود، این مترادف با مصادیق ما نیست و باید موهای زنان از جلو و پشت سر با روسری و یا شال پوشیده باشد.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینكه این مصادیق در داخل خودرو نیز لحاظ می شود و باید زنان آنها را رعایت كنند، گفت: علاوه بر این موارد، نیروی انتظامی در موضوع خودرو با آلودگی صوتی و استفاده از دستگاه ها صوتی قدرتمند كه به ذهنیت عمومی آسیب می رساند، برخورد خواهد كرد.
وی تصریح كرد: قطع یقین پلیس با اینگونه خودروها و مواردی كه به گونه ای مزاحم نوامیس مردم می شوند، برخورد جدی خواهد داشت و علاوه بر توقیف خودرو آنان به مراجع قضایی معرفی می شوند.
سردار رادان در باره تعیین ملاك های بدحجابی از سوی ناجا گفت: تعیین مصادیق، یكی از ظرافت های خوبی بود كه در دستورالعمل راهكارهای اجرایی عفاف و حجاب مد نظر قرار گرفت در صورتی كه این تعیین ها نبود هركسی از بدپوششی یك برداشت را داشت؛ فردی، یك تار مو را بدپوششی و شخص دیگری، كل زلف را بدپوششی نمی دانست، اما توجه به فرهنگ ها و رفتارها مورد توجه نیروی انتظامی است.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری در مورد رعایت نشدن مصادیق بد پوششی در برخورد نیروی انتظامی گفت: همه موارد بد پوششی كه به بازداشت و اخذ تعهد منجر می شود، در نیروی انتظامی پرونده خواهد شد. در این پرونده ها عكس های مصادیق بد پوششی نگهداری می شود در صورتی كه فردی مدعی است بر خلاف این مصادیق عمل شده از طریق سامانه 197 نیروی انتظامی شكایت كند و حتما بررسی خواهد شد. در صورتی كه این موضوع ثابت شود با نیروی متخلف برخورد قانونی خواهد شد.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی در ادامه به طرح امنیت اخلاقی كه از چند سال پیش كلید خورده و در دستور كار نیروی انتظامی قرار دارد، اشاره كرد و گفت: نیروی انتظامی بر اجرای این طرح اهتمام جدی دارد، اما در بحث راهكارهای اجرایی فرهنگ حجاب و عفاف، متاسفانه شماری از 26 دستگاه متولی نه تنها وظایف خود را انجام نمی دهند بلكه بعضی اوقات خود در جرگه منتقدان قرار گرفته و به جای آنكه از عملكرد خود در این موضوع انتقاد كنند، عملكرد دستگاه های دیگر را مورد نقد قرار می دادند.
وی تاكید كرد نیروی انتظامی به عنوان یك وظیفه شرعی و قانونی به وظایف خود عمل كرده و تلاش می كند تا ناملایمات به جامعه وارد نشود.
رادان با بیان اینكه از 26 دستگاه، عمكرد نیروی انتظامی در بحث عفاف و حجاب، قابل قبول بوده است، گفت: همچنین در این طرح، عملكرد صداو سیما و دستگاه قضایی مثبت ارزیابی شده است.
** كروات به عنوان لباس سازمانی پذیرفته نیست
جانشین فرمانده نیروی انتظامی در ادامه این نشست به بستن كروات و داشتن آرایش های خاص به عنوان فرم سازمان در برخی شركت ها و بیمارستان ها اشاره كرد و گفت: داشتن كروات كه ترویج فرهنگ غرب محسوب می شود، به عنوان لباس سازمانی پذیرفتنی نیست.
وی تصریح كرد در برخی بیمارستان ها تمامی پرسنل از دكتر تا آسانسورچی و دربان كروات دارند كه نشان دهنده اجبار در لباس سازمان است. در گذشته كتبا این موضوع به همه مراكز اعلام شده است و از طریق این نشست مطبوعاتی نیز اطلاع رسانی می شود كه با آنان برخورد خواهد شد.
سردار رادان در خصوص استفاده از كروات توسط برخی افراد در شركت ها و بیمارستان ها كه شامل بخش سازمانی نباشد، گفت: آنان خودشان باید كلاه خود را قاضی كنند. ناجا اعتقاد دارد این كار ترویج فرهنگ غرب است.
وی با بیان اینكه برای بیمارستان ها نظام ارزشیابی وجود دارد، گفت: در نظام ارزشیابی بیمارستان ها تمامی عوامل مد نظر قرار دارد، اما نمی دانم به چه دلیل موارد ارزشی در این نظامنامه قرار نگرفته است.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر