اولیاء دانشآموز با بیان اینکه شغل مردم روستا اکثرا کارگری و کشاورزی است، ادامه داد: الان مدت 6 روز است که هر روز کارم را تعطیل و به دنبال مسئولان ادارات مرتبط جهت پیگیری این مسئله بوده که متأسفانه مسئولان چه از روی سهلانگاری و چه از روی بیتفاوتی از پاسخگویی پرهیز و گاها وعده پوچ میدهند.
اعتراض مردم روستای پادوک نسبت به کمبود معلم و فضای آموزشی در این روستا + تصاویر
مردم روستای پادوک با حضور در فرمانداری گچساران، خواستار رسیدگی مسئولان نسبت به کمبود معلم و فضای آموزشی در این روستا شدند.
به گزارش راک نیوز از گچساران، اهمیت علم و توسعه دانش با توجه به 150 آیه در بیان معصومین و دانشمندان و علما که از صدر اسلام تاکنون برای ما به یادگار گذاشته شده بسیار مورد توجه است. قرآن مهمترین منبع مکتب اسلام قاطعانه لزوم تحصیل علم و معرفت را برای به دست آوردن حیات معقول بارها طی آیات متعددی گوشزد کرده است.
اکنون که 12 روز از شروع پروژه مهر جهت مهیاسازی مدرسهها در استان و شهرستان میگذرد، برخلاف سالهای گذشته که مردم مناطق مختلف در گوشه و کنار استان کمبود اعتبارات و منابع مالی، کمبود مدرسه و کلاس درس را به عنوان مشکلات مهم معرفی میکردند اکنون بسیاری از روستاهای توابع گچساران و شاید در اقصی نقاط استان با مشکل مهم کمبود معلم مواجه هستند.
چندروزی است که تماسهای مکرر از روستاهای مختلف خیرآباد و لیشتر از جمله اسلام آباد، پادوک و...با دفتر فارس در گچساران همه حاکی از اعتراضات مبنیبر کمبود معلم و نیروی انسانی در مدارس روستاها و آموزش و پرورش است.
آنطور که، امروزه ثابت شده که توسعه پایدار که خود ضامن اقتدار، سربلندی، سرافرازی، عزت، استقلال و همه واژههای خوب بشری است تنها از دروازهی علم و دانش میگذرد، آیا این علم و دانش بدون معلم و نیروی انسانی دست یافتنی است؟
مگر میشود مدرسه را بدون معلم تصور کرد؟ آری شناساندن و شناخت مدرسه از معلمانش هست اما امروز مدارس گچساران با کمبود معلم مواجه هستند.
در این راستا ظهر روزشنبه با صحنه جالبی از تجمع جمعی از مردم روستای پادوک در فرمانداری این شهرستان به نشانه اعتراض از وضع موجود مدرسه پادوک روبرو شدم.
مصطفی کرمی از اهالی روستای پادوک و اولیاء دانشآموز در حاشیه این تجمع در گفتوگو با فارس در گچساران، اظهار کرد: اکنون پس از 12 روز از بازگشایی مدارس و پیگیریهای مکرر توسط اهالی روستا به علت کمبود معلم و عدم پاسخگویی مسئولان امروز جمعی از مردم روستا به نشانه اعتراض به فرمانداری آمده تا پاسخ بگیرند.
وی با اشاره به 6 پایه تحصیلی ابتدایی، افزود: دبستان پادوک با 60 دانشآموز در پایههای مختلف اول تا ششم فقط دو معلم دارد .
کرمی بیان کرد: طی 12 روز اول سال تحصیلی دو معلم مذکور فقط به تدریس کلاسهای پایه تخصصی خود میپردازند و کلاس اول و چهارم ابتدایی ما هر روز صبح تا ظهر در مدرسه فقط زنگ ورزش دارند.
اولیاء دانشآموز با بیان اینکه شغل مردم روستا اکثرا کارگری و کشاورزی است، ادامه داد: الان مدت 6 روز است که هر روز کارم را تعطیل و به دنبال مسئولان ادارات مرتبط جهت پیگیری این مسئله بوده که متأسفانه مسئولان چه از روی سهلانگاری و چه از روی بیتفاوتی از پاسخگویی پرهیز و گاها وعده پوچ میدهند.
کرمی ضمن اعتراض به دو برخورد دور از شان اداره آموزش و پرورش گچساران و سربازان فرمانداری، گفت: متاسفانه امروز همه ما به آموزش و پرورش رفته که رئیس آموزش و پرورش احتمالا ما را ارباب رجوع محسوب نکرده و برخوردی درست نشد و اکنون در فرمانداری سربازان با تهدید اینکه با 110 تماس خواهیم گرفت سعی در بیرون کردن ما را دارند.
علیرضا قیصری، دیگر اولیاء دانش آموزان روستای پادوک، عنوان کرد: تا به امروز همه نامهنگاریهای اداری به ادارات ذیربط را انجام دادیم و حتی علاوهبر آن حضوری مراجعه کرده اما هیچ راهکار و راهحلی توسط مسئولان ارائه نشده است.
قیصری با اشاره به سفر اخیر نماینده مردم گچساران و باشت در شورای اسلامی به روستای پادوک، بیان کرد: خود آقای تاجگردون نماینده ما در مجلس شورای اسلامی در سفر اخیرشان به این روستا قول مساعد دادند که مدرسه و دانش آموزان ما در اول مهر هیچگونه مشکلی نخواهند داشت، اما اکنون 12 روز از سال تحصیلی میگذرد و وقت فرزندان ما همچنان به بطالت میگذرد.
وی با بیان اینکه چه فرقی بین دانشآموزان شهر و روستا وجود دارد، ادامه داد: تنها سرمایه ما فرزندانمان هستند و شبانه روز در زمینهای کشاورزی و کارگری عرق میریزیم تا آنها را به جایی برسانیم تا آیندهای درخشان داشته و فرد مفیدی برای آینده کشورمان شوند اما انگار تحصیل در مدرسه خوب با معلمان گلچین شده فقط سهم دانش آموزان شهر است.
اولیاء دانشآموز با اشاره به اینکه اکنون مدرسه ما برق ندارد و دارای وضعیت بسیار بد بهداشتی است، یادآور شد: مردم روستا با تقبل هزینه سرایدار مدرسه و بسیاری مشکلات دیگر فقط خواهان پیشرفت فرزندانشان هستند و از مسئولان خواهشمندیم هرچه سریعتر در راستای چارهاندیشی در این خصوص اقدام کنند.
یکی دیگر از بانوان اهالی روستای پادوک در حاشیه این تجمع در حالی که بغض در گلو داشت و نسبت به وضعیت موجود بسیار نگران بود، با بیان اینکه عدالت کجاست مسئولان فقط شعار میدهند، خاطرنشان کرد: در صورتی که امروز پاسخ درستی نگیریم فردا صبح در همین زمان با در دست داشتن پلاکارد به همراه 60 دانش آموزان و اولیاء به خیابان میآییم.
وی بیان کرد: یک هفته پیش هم به اینجا آمدیم و بخشدار گفت که دو روزه مشکلات شما حل خواهد شد پس کجاست؟ نتیجه چه شد"؟
در ادامه سخنان اولیاء فرماندار گچساران با حضور در جمع مردم با صبر و حوصله به اعتراضات آنها گوش داد و گفت: این مشکل یک موضوع تخصصی است و آموزش و پرورش با توجه به تعداد دانش آموزان و... معلم به مدارس میفرستد.
وی با اینکه در جریان مشکلات شما هستم و اکنون در حال پیگیری مسائل از طریق ادارات ذیربط بودهام به اهالی روستای پادوک قول مساعد در برطرف کردن مشکلات آنها تا روز دوشنبه پسفردا داده است.
گفتنی است اکنون مدرسه شهید پورعرب روستای اسلام آباد لیشتر دارای 3 معلم برای 6 پایه است و کلاسها به صورت هر دو پایه در یک کلاس توسط یک معلم برگزار میشود و اولیاء دانش آموزان طی تماس تلفنی با بیان اینکه فرزندانمان با نشستن در کنار دانش آموزان پایههای بالاتر نه تنها درسی نیاموخته بلکه در حل تمرین و دروس دچار مشکل شدهاند.
گزارش از پریسا خمیسی
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر