سید غضمان گنجیانی در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با وجود امکانات بیشتر در جامعه شاهد آسیب های بیشتر در جامعه هستیم.
گنجیانی بابیان اینکه اورژانس اجتماعی از سال ۸۴در شهرستان کهگیلویه شروع به فعالیت کرده است،افزود: طرح تجهیز این اورژانس و به کارگیری نیروی انسانی از ابتدای سال ۹۲ صورت گرفت.
وی تاکید کرد: راهاندازی خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی در این شهرستان گام موثری در کاهش آسیبهای اجتماعی بوده و خدمات خوبی در راستای جلوگیری از معضلات اجتماعی در این مرکز صورت گرفته است.
وی با اشاره به راهاندازی خط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی در راستای ارائه خدمات مشاورهای به خانوادهها در دهدشت، خاطرنشان کرد: اورژانس اجتماعی شهرستان در قالب دو طرح کاهش طلاق و مداخله در بحرانهای اجتماعی با بهرهگیری از کادری مجرب متشکل از چهار نفر کارشناس و کارشناس ارشد روانشناسی، چهار نفر کارشناس و کارشناس ارشد علوم اجتماعی و مددکاری و دو نفر کارشناس حقوقی فعالیت دارند.
گنجیانی، طرح مداخله در بحرانهای اجتماعی را شامل زیر شاخههای متعدد در قالب مشکلات اقتصادی، اجتماعی، اعتیاد،خشونت خانوادگی، حضانت بی سرپرستی، بدسرپرستی، دختران و پسران فراری و زنان در معرض آسیب عنوان کرد.
وی تصریح کرد: از میزان ۱۵۴ پرونده ارجاعی از طرف دادگستری شهرستان کهگیلویه در نیمه دوم سال۹۲ تعداد ۳۱پرونده با ارائه خدمات مرکز اورژانس اجتماعی منجر به سازش شده است.
رئیس بهزیستی کهگیلویه خاطرنشان کرد: امسال ۵۲۰جلسه روان شناسی،۳۲۰جلسه مددکاری و ۱۶۰مشاوره حقوقی برای مراجعین طلاق توسط کارشناسان این مرکز انجام گرفت.
وی همچنین ارائه خدمات مشاورهای، مددکاری، مشاوره حقوقی با برگزاری جلسات کارشناسی و بازدید از منزل و ارائه توصیههای لازم به خانوادهها را از فعالیت های این اورژانس بیان کرد و گفت: این جلسات مشاوره ای گامی مؤثر در راستای جلوگیری از بروز انحرافات اجتماعی در جامعه است.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر