مشروح اخبار


» پول‌های راکد در گاوصندوق‌های بی‌خاصیت



رئیس اتاق بازرگانی استان کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: آن قدر در جلسات مختلف با مسئولان ارشد استانی کلنجار رفتیم و دردها را بیان کردیم و کسی به حرف ما گوش نداد که دیگر از بیان و تکرار مکررات خسته‌ایم.

جبار کیانی در گفت‌وگو با خبرنگاران  در یاسوج اظهار کرد: چرا باید با داشتن این همه ظرفیت که هر روزه دم از آن‌ها می‌زنیم و در جلسات به رخ دیگران می‌کشیم، وضعیتی این‌گونه داشته باشیم که از آخر در توسعه یافتگی رتبه اول باشیم.

به گزارش راک نیوز؛   رئیس اتاق بازرگانی استان کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: آن قدر در جلسات مختلف با مسئولان ارشد استانی کلنجار رفتیم و دردها را بیان کردیم و کسی به حرف ما گوش نداد که دیگر از بیان و تکرار مکررات خسته‌ایم.

 کیانی افزود: امروز می‌بینیم که فرزندی از همین استان سکان مدیریت اجرایی را به دست گرفته که خود از جنس عمرانی است و انتظار داریم که در دوره مدیریت خادمی چرخ‌های توسعه استان را به کمک یکدیگر به حرکت درآوریم.

این فعال بخش خصوصی در همین خصوص تأکید کرد: این استان بزرگترین ضررها را از تفکرات فردی به خود دیده و امروز باید همه با تفکر و خرد جمعی به فکر رفع مشکلات در حوزه تولید باشیم.

وی افزود: اتاق بازرگانی و بخش خصوصی آماده است تا بدون هیچ توقع و انتظاری در همین شروع کار دولت جدید برای حرکت به جلوی این استان در مسیر توسعه گام بردارد.

کیانی ادامه داد: نباید دل خود را به کسب و کار محدود در استان خوش کنیم بلکه اگر می‌خواهیم خود را از استان‌های توسعه نیافته جدا کنیم و به پای استان‌های توسعه یافته برسیم، بلندپروازی گاهی لازم است.

نماینده بخش خصوصی در کهگیلویه و بویراحمد توسعه را با معیشت مردم همزاد دانست و گفت: قبل از هر چیز باید با کمک به امر تولید و کسب و کار در استان مقدمات توسعه و عمران را فراهم کنیم.

وی حذف بروکراسی‌های زائد، کاهش نقدینگی، کنترل تورم و خروج پول‌ها از گاو صندوق‌های بی‌خاصیت به سمت تولید را از راه‌های مؤثر برای بهبود فضای کسب و کار دانست.

کیانی وظیفه بخش خصوصی را در این راستا مهم و حیاتی دانست و گفت: نگاه خوبی نسبت به بخش خصوصی در استان مشاهده نمی‌شود و سرمایه‌گذاری با بن‌بستی روبرو شده که اگر این بن‌بست شکسته نشود، امیدی به توسعه و خروج از محرومیت کنونی نیست.

این فعال بخش خصوصی در استان کهگیلویه و بویراحمد به یک نمونه از کم‌کاری و تساهل در امر تولید در استان اشاره کرد و گفت: وقتی در مهد صنایع دستی از نوع بافتنی آن در استان تنها 200 متر در سال دست‌بافته داریم یعنی این که برای کمک به رشد تولید و کمک به صادرات قدمی برنداشته‌ایم.

رئیس اتاق بازرگانی استان کهگیلویه و بویراحمد فرهنگ صادرات در استان را بسیار ضعیف دانست و گفت: وقتی مراوده‌ای با بازارهای جهانی نداریم نباید منتظر معجزه برای خروج از محرومیت‌ها و بن‌بست تاریخی بود.فارس



تاریخ انتشار : 10 مهر 1392, 00:54



» اخبار مرتبط:

  • صادرات کهگیلویه وبویراحمد در افق 1404حدود 70میلیارد دلار اعلام شد
  • فرصت‌های سرمایه‌گذاری کهگیلویه و بویراحمد اسیر نگاه شک‌آلود است
  • با سخنرانی مشکل کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد حل نمی‌شود
  • با همه توان مشکلات سیمان مارگون را پی‌گیری می‌کنیم
  • پرداخت پاداش مناطق محروم معلمان در کهگیلویه و بویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟