مشروح اخبار


» حمایت یک "آیت الله" از کاندیداتوری محمدرضا موحدی راد درشورای شهر



دربخشی از این بیانیه آمده است :این سفیران انقلاب در این راستا سبقه ای به اندازه سبقه انقلاب اسلامی داشته و هنوز هم احساس مسؤولیت کرده ودر هرجای این مرز وبوم اعم از شهر وروستا حضور یافته اند تا چون گذشته به استواری پایه های اسلام ماب محمدی واستقلال واقعی کشور بیندیشند.

  آیت الله شیخ حسن عالمی نماینده محترم ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی با صدور بیانیه ای از کاندیداتوری جهادگران در انتخابات شوراهای اسلامی شهر وروستا حمایت نمود.
به گزارش  پایگاه خبری تحلیلی راک نیوز به نقل از دفتر ارتباطات مردمی" محمدرضا موحدی راد "کاندیدای دوره چهارم شورای شهر یاسوج ، آیت الله عالمی با ارسال نمابری مراتب دعوت مردم وحمایت  خودرا بدین گونه  اعلام نموده است:   
بسمه تعالی                                                                                               alt

آوَ الَّذینَ اسْتَجابُوا لِرَبِّهِمْ وَ أَقامُوا الصَّلاةَ وَ أَمْرُهُمْ شُورى‏ بَیْنَهُمْ وَ مِمَّا رَزَقْناهُمْ یُنْفِقُون

سلام علیکم ،
آیه فوق ، برخی از خصوصیات مومنین واقعی را ذکر مینماید که آنها با اجابت امرپروردگار نماز را بپا میدارند و امورشان را با شورا انجام داده واز روزیشان انفاق میکنند ودر حقیقت این خود آموزش سبک زندگی اجتماعی است.

از برترین مجاهدانی که در کاربردی کردن آیات الهی در نظام مقدس جمهوری اسلامی در اقصی نقاط محروم ومستضعف وحضور در عرصه دفاع مقدس گوی سبقت را ربوده اند، جهادگران جهادسازندگی و جهاد کشاورزی بودند.

این سفیران انقلاب در این راستا سبقه ای به اندازه سبقه انقلاب اسلامی داشته و هنوز هم احساس مسؤولیت کرده ودر هرجای این مرز وبوم اعم از شهر وروستا حضور یافته اند تا چون گذشته به استواری پایه های اسلام ماب محمدی واستقلال واقعی کشور بیندیشند.

لذا در اجرای فرمایش حضرت امام (ره) که فرمودند:" فرزندان عزیز جهادی ام به تنها چیزیکه باید فکر کنید به استواری پایه های اسلام ناب محمدی - صلی علی علیه وآله وسلم- است.

امیدوارم از سیاست صخره های سخت( نه شرقی  نه غربی جمهوری اسلامی )عبور کنید، که اگر ایران را برپایه استقلال واقعی پایه ریزی نکنید ،هیچ کاری نکرده اید" وبه پیروی واطاعت مقام معظم رهبری (مد ظله العالی ) در راستای برپایی تمدن اسلامی با حضور جهادی جهت خلق حماسه سیاسی و اقتصادی در عرصه امروز حضوریافته اند تا بار دیگر حرکت جهادی شان را دنبال و سبقه ارزش شوراهارا تداوم بخشند.

آری شکوفایی حماسه سیاسی واقتصادی بستگی به حضور وهمت جهادی دارد وجهاد ،زمان ومکان ،پیر وجوان نمیشناسد.

توصییه موکد به ملت شریف ایران مینمایم که ضمن حضور پرشور وگسترده در انتخابات ریاست جمهوری در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی ،ازانتخاب جهادگران خوشنام ،کاردان وکوشا در شوراها حمایت نموده واز تعهد تجربه وتخصص آنها در همه نقاط ایران نمایند.

حسن عالمی

نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی

لازم بذکراست محمدرضا موحدی راد از کارکنان ۲۹ سال سابقه جهادسازندگی  که درحال حاضر در جهادکشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد مشغول خدمت بوده ودر انتخابت شورای اسلامی شهر یاسوج ثبت نام نموده واست.
چهارمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا همزمان با انتخابات ریاست جمهوری جمعه 24 خرداد ماه جاری در سراسر کشور برگزار میگردد.



تاریخ انتشار : 6 خرداد 1392, 14:11



» اخبار مرتبط:

  • حماسه جهادی ،سومین روز از ثبت نام کاندیدای انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در یاسوج
  • انصراف یک کاندید شورای شهر یاسو ج در حمایت از "موحدی راد"
  • قدردانی محمدرضا موحدی راد از مردم
  • حمایت قشقایی های مقیم یاسو ج از کاندیداتوری "محمدرضا موحدی راد"
  • دیدار کارگران و استادکاران ساختمانی یاسوج با محمدرضا موحدی راد
  • » اشتراک گزاری خبر

    • حسین

    • 7 خرداد 1392 08:09
    • گروه کاربری: ميهمان
    • آیدی یاهو: {yahoo}
    • تاریخ عضویت: --
    • وضعيت:
    • خبر
    • نظر
    ^
    اصلا این چه ربطی به موحدی داشت " حداقل خودتون یه جایی اسم موحدی را وارد می کردین
    • جهادگر

    • 7 خرداد 1392 08:47
    • گروه کاربری: ميهمان
    • آیدی یاهو: {yahoo}
    • تاریخ عضویت: --
    • وضعيت:
    • خبر
    • نظر
    ^
    درود بر انسات وارسته و کار بلد که علما هم از حمایت آنها دریغ ندارند و درود و سلام بر آیت ا... عالمی بزرگ که همیشه جهادگران را مورد حمایت و لطف خودشون قرار می دهند انصافا" موحدی راد از جهادگران خوش نامی است که در دوره 29 ساله خدمتش تاکنون زره ای از خدمت گذاری و از خود گذشتگی دریغ نورزیده و واقعا" لایق مدیریت کلان استانی و کشوری است و ایشان از نظر علم و عمل و پارسائی زبانزد خاص و عام است ضمن آرزوی توفیق برای ایشان در همه عرصه های زندگی پشتیبانی بخش عظمی از جهادگران جهاد کشاورزی را به همراه خود دارد .
    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟