استاندار کهگیلویه و بویراحمد به همراه معاونین و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی و حجت الاسلام موحد نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اسماعیل دژه دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش راک نیوز،یدالله رحمانی استاندار استان کهگیلویه و بویراحمد،معاونین استاندار، حجت الاسلام سید محمد موحد نماینده مردم کهگیلویه بزرگ، مجید پارسائی مدیر کل ورزش وجوانان استان،فرماندار شهرستان کهگیلویه و کشاورز مدیر کل بهزیستی استان به همراه هیئت همراه با حضور در منزل آقای اسماعیل دژه از این ورزشکار هم استانی و مدال آور کشور دیدار و گفتگو و تجلیل به عمل آمد .
یدالله رحمانی استاندار استان کهگیلویه و بویراحمد با عرض تسلیت به مناسبت دهه محرم و تبریک کسب عنوان قهرمانی تیم ملی فوتسال ناشنوایان کشور خطاب به اسماعیل دژه گفت ؛موجب عزت و افتخار ملت ایران هستید.
و اظهار امیدواری کرد ؛ با عزت و اقتدار و با حضور ورزشکارنمان در میادین جهانی آرمان های شهدامون را دنبال میکنیم .
رحمانی استاندار استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه گفت ؛ طی گفتکویی با مدیر کل راه و شهرسازی داشتیم مقرر شد یک قطعه زمین به جناب اقای اسماعیل دژه قهرمان و مدال اور پنجمین دوره مسابقات فوتسال ناشنوایان قهرمانی جهان اهدا شود.
حجت الاسلام سید محمد موحد نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در این دیدار خطاب به قهرمانی و شجاعت اسماعیل دژه در این دور از مسابقات گفت ؛ در رشته خودش و کسب عنوان قهرمانی ملت ما را سرافراز و سربلند کرد و مهمتر از این موفقیت اون موضع شجاعت و میهن پرستی این قهرمان است که نه تنها موفقیتش را تحت الشعاع قرار داد بلکه توانست به دنیا ثابت کند که دژه از کهگیلویه و از ملتی که تسلیم برایش معنا و مفهوم ندارد و توانست با شجاعت و بلند نظری خودش تمام افکار دنیا رو متوجه دژه کند و ایشان از هر دو جنبه برای ما قهرمان به حساب می آید.
پارسائی مدیر کل ورزش وجوانان استان با عرض تبریک به جامعه ورزش استان و کشور ، قهرمانان را پیشتازان ایجاد امید و غرور ملی دانست و افزود: ورزش امری ضروری است و توسعه ورزش، توسعه سلامت، امید، نشاط اجتماعی و انسجام ملی در جامعه است. قهرمان بر سکوی قهرمانی، دل مردم را در روزها و شرایط سخت کشور شاد میکند.
وی گفت توجه مستمر به خواست ورزشکاران و قهرمانان باید همواره ادامه داشته باشد.
پارسائی در ادامه گفت؛اسماعیل دژه به عنوان یک سرباز ملی به کشورش وفادار ماند و این یک افتخار غرور آفرین برای جامعه ورزش کشور و استان است .
همچنین کاظمی جو فرماندار شهرستان کهگیلویه در این بازدید یک سالن ورزشی در اختیار هیئت فوتسال ناشنوایان شهرستان کهگیلویه گذاشتند.
مدیر کل بهزیستی استان جهت توسعه و تجهیز زیرساخت های لازم جهت ساخت مسکن به این ورزشکار هم استانی قول مساعد دادند .
تصاویر تکمیلی:
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر