مشروح اخبار


» اجماع دستگاه‌های استان برای حل بحران آب: تمرکز بر بهره‌وری آب در صنعت، کشاورزی و شرب



در نخستین پنل تخصصی بهره‌وری آب استان، مدیران ارشد، کارشناسان و دانشگاهیان بر ضرورت هم‌راستایی دستگاه‌ها برای مدیریت بهینه آب در سه بخش شرب، کشاورزی و صنعت تأکید کردند. محوریت این نشست، دستیابی به "بیانیه توافق عملیاتی" و جلوگیری از موازی‌کاری‌های هزینه‌زا بود.


در نخستین پنل تخصصی بهره‌وری آب استان، مدیران ارشد، کارشناسان و دانشگاهیان بر ضرورت هم‌راستایی دستگاه‌ها برای مدیریت بهینه آب در سه بخش شرب، کشاورزی و صنعت تأکید کردند. محوریت این نشست، دستیابی به "بیانیه توافق عملیاتی" و جلوگیری از موازی‌کاری‌های هزینه‌زا بود.


پنل تخصصی بهره وری آب در کهگیلویه و بویراحمد به همت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در هفته بهره وری و در راستای پیاده سازی نظام ملی بهره وری ایران در سال 1404 به میزبانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ،جلسه با ارائه گزارش ها و سخنرانی های تخصصی توسط رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ، مدیرعامل شرکت آب منطقه ای، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب، رئیس جهاد کشاورزی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت و سایر اعضا برگزار و با پاسخ به سوالات حاضران به کار خود پایان داد.


 رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اهداف کلیدی جلسه را، دستیابی به بیانه توافق مشترک میان ذینفعان (انجمن ها، دانشگاه ها،دستگاه های اجرایی و...... ) ، عملیاتی سازی بیانیه رسالت سازمانی در حوزه آب و ایجاد هماهنگی بین دستگاهی برای جلوگیری از موازی کاری و تضاد تصمیمات دانست.


شاهینی چالش های محور آب در استان را هدررفت آب در بخش کشاورزی، شرب و صنعت، عدم بهینه سازی تخصیص های موجود، تنش آبی و کمبود مخازن ذخیره آب برشمرد.


 وی هم راستایی دستگاه ها، استفاده از الگوی توسعه پایدار و مدیریت منابع چهارگانه( مالی ، انسانی ، مادی و اطلاعاتی) را یک راهکار عملی دانست.


 رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بیان کرد؛ این جلسه باید به تصمیم گیری مشترک منجر شود که سه شرط دارد:

 فهم مشترک از چالش ها

توافق به مکانیسم های اجرایی

 و تعهد عملی تمام بازیگران عرصه


 شاهینی ادامه داد؛ موفقیت در مدیریت آب، مرهون تبدیل همه رویکردها به اقدام مشترک است.

وی گفت؛ امروز توافق بر سر عملیاتی نمودن مصوبات شورای برنامه ریزی در این خصوص است و همه دستگاهها در یک مسیر و فرایند حرکت خواهند نمود.



تاریخ انتشار : 10 خرداد 1404, 20:07



» اخبار مرتبط:

  • رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد: شرط دستیابی به توسعه و رشد اقتصادی، توجه جدی به موضوع مهم بهره وری است
  • انتصاب جدید در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد
  • رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد: استفاده از ظرفیت های ملی قانون بودجه 1404 توسط دستگاه‌های اجرایی استانی گامی بلند جهت دستیابی به اهداف برنامه های توسعه استان است
  • سرپرست سازمان مديريت و برنامه‌ريزي كهگيلويه و بويراحمد منصوب شد
  • یک کهگیلویه و بویراحمدی معاون وزیر جهاد کشاورزی شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟